تاپيك XBOX360 داران مقيم پايتخت

دوسته من ایکس باکس با کینکت 1800000 شده

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

نه کم نیستن اتفاقا بیشتر ایکس باکسی ها تهرانین ولی خودمونیم تاپیکش خیلی جالب نیست نه این تاپیکا منظورم تاپیکایی که برای یه شهر یا استانه خیلی جالب نیست یه جورای کاربرهارو رو از هم جدا میکنه (نظرشخصی)
ویرایش:باتوجه به پسته اول فهمیدم که بنده اشتباه میکردم و این تاپیک و دیگر تاپی های همانند صرفا جهت پاسخ به سوالات دوستان درمورد کنسول ها هست
نه اتفاقاً. به نظرم اینجوری همدیگه را بهتر میشناسیم :d از شر مغازه دارای کلاهبردار هم خلاص میشیم.

درود
دوستان یه سوال فوری:دی :
Xbox Arcade با هارد 20 و یه دسته اضافه و حدود 100 بازی با کامپوننت و کامپوزیت و VGA چقدر میارزه؟!
لطفا سریع جواب بدین چون می‌خوام سریعا معامله کنم.
ممنون

درود
Xbox Arcade با هارد 20 و یه دسته اضافه و حدود 100 بازی با کامپوننت و کامپوزیت و VGA چقدر میارزه؟!
ممنون
من شخصا زیاد از این چیزا سر در نمیارم. اما بهتون توصیه میکنم زیاد منتظر جواب توی این فروم نباشید. اینجا همیشه سوت و کوره. انگاری هیچ تهرانی اصلا ایکس باکس نداره :|

من شخصا زیاد از این چیزا سر در نمیارم. اما بهتون توصیه میکنم زیاد منتظر جواب توی این فروم نباشید. اینجا همیشه سوت و کوره. انگاری هیچ تهرانی اصلا ایکس باکس نداره :|
اتفاقا بچه های پایتخت همه عشق Xbox ن ....:d
البته بعد از PS :-"

آخه در مورد چی بحث کنیم؟؟؟؟؟؟:|

درود
ممنون

والا چن وقت پیش پرسیدم گفت اصلا نمی خریم,حالا دستگاهت باسه چه سالیه؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

اتفاقا بچه های پایتخت همه عشق Xbox ن ....:d
البته بعد از PS :-"

آخه در مورد چی بحث کنیم؟؟؟؟؟؟:|
سلاااااااااااااااااااام بهزاد :bighug:
در مورد هر چی که شد. مثلا میتونیم همدیگه را بیشتر بشناسیم و یا توی خرید بازی ها از مغازه دارهای باانصاف تر به هم کمک کنیم. آخه فروشنده ای که من ازش بازی میخرم خیلی کلاهبرداره :d
چه میدونم، کلا راجع به هر چی شد صحبت کنیم دیگه. بقیه فروم ها که برا شهرهای دیگه هستند راجع به چی حرف میزنند :-/ خب ما هم راجع به همونا حرف بزنیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or