تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

ارزونتر هم هست خواستی mmmakn

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کسی جای مناسبی واسه خرید xbox360 تو بندر سراغ داره کپی خور هم بکنه قیمت مناسب بده

ارزونتر هم هست خواستی...گیم شاپ

---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

اینترنتی میفروشه فقط؟

با پیک هم میفرستیم واستون.

بازیهای اینده رو روی وربا میزنیم با قیمت 3500 و رایت بورن مکس.البته تی گیت هم هست

سلام چاکر برو بچ بندر عباس،آقا من یه خواهشی داشتم که اگه میشه یه چیزی رو برام پست کنین:d
xbox360 usbpro میخواستم من زنگ زدم به یکی از مغازه های اونجا فکر کنم مغازه ی مه بود (07612226861) بعد گفتش که فرداش بهش زنگ بزنم و زنگ زدم بر نمیدارن،قیمتشم گفت 85 تومان،حالا خواستم ببینم کسی هست که بتونه برام بفرسته؟پول پست هم میدم،خواستین سودم بزارین روش:d
من به همه ی شما بندری ها اعتماد دارم ممنون میشم اگه یکی این کارو برام بکنه.مرسی:x

سلام چاکر برو بچ بندر عباس،آقا من یه خواهشی داشتم که اگه میشه یه چیزی رو برام پست کنین:d
xbox360 usbpro میخواستم من زنگ زدم به یکی از مغازه های اونجا فکر کنم مغازه ی مه بود (07612226861) بعد گفتش که فرداش بهش زنگ بزنم و زنگ زدم بر نمیدارن،قیمتشم گفت 85 تومان،حالا خواستم ببینم کسی هست که بتونه برام بفرسته؟پول پست هم میدم،خواستین سودم بزارین روش:d
من به همه ی شما بندری ها اعتماد دارم ممنون میشم اگه یکی این کارو برام بکنه.مرسی:x
اسم فروشگاهش وگاسونیک هست داخل زیتون پلاک 50
من متاسفانه فصل امتحان هست مگرنه براتون میفرستادم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or