بچه ها من از یکی از کلوپ ها پرسیدم گفت ما بازیامونو از مجتمع سرو (یه خورده جلو تر از فلکه برق) میگیرم بازیاش هم همش جدیده. کسی تا به حال نرفته اونجا؟در ضمن آقای مجتبی خان شما که میگی از نت بگیر 4 تا بازی 10 تومن الان 5 تومن فقط هزینه ی پسته !!! اونوقت 4 تا بازیو بهت 5 تومن میدن!!؟
بچه ها من از یکی از کلوپ ها پرسیدم گفت ما بازیامونو از مجتمع سرو (یه خورده جلو تر از فلکه برق) میگیرم بازیاش هم همش جدیده. کسی تا به حال نرفته اونجا؟در ضمن آقای مجتبی خان شما که میگی از نت بگیر 4 تا بازی 10 تومن الان 5 تومن فقط هزینه ی پسته !!! اونوقت 4 تا بازیو بهت 5 تومن میدن!!؟
خب الان از کجا میگیری؟ بگو ما هم یه فیضی ببریممسعود جان اون سایتی که من ازش بازی میگیرم هر بازی رو 1200 ت میده با بالاترین کیفیت البته این سایت هم هزینه ارسال رو 3 ت میگیره
اگه رفتی یه خبر به ما هم بده.
راستی سر فلکه برق(کلوپ کیان طبقه دوم)بازی ها رو 2500 میده(البته بیشتر بازیها قدیمی بودن ولی جدید هم داشت) ولی چیزی که عجیب بود این بود که بازی های کینکت رو 5000 تومان میداد!
راستی این شعبه ی جدید زیتون طبقه چندمه؟ آدرس جدید شو میدین؟خب الان از کجا میگیری؟ بگو ما هم یه فیضی ببریم
کیان که دیگه واقعا از اون کلاه بردار هاست!شوخی کردم بابا
اگه رفتم حتما بهتون خبر میدمراستی این شعبه ی جدید زیتون طبقه چندمه؟ آدرس جدید شو میدین؟
خب الان از کجا میگیری؟ بگو ما هم یه فیضی ببریم![]()
فقط بازیه Kinect Sports قیمتش اینه چون از پیناتا میارن!روبه روی زیتون کنار پلاس موبایل یه پاساژ هست,شعبه جدید تو همون پاساژه(البته من یه بازی کینکت گرفتم 4 تومن بود نه 3 تومن!)
زیتون ببین گیریت میاد ... من خودم یه 20 دارم اگه به کارت بیاد .دوستان هارد 60 گیگ جایی پیدا نمیشه؟
زیتون والا فکر نکنم باشه اگرم باشه **مردزیتون ببین گیریت میاد ... من خودم یه 20 دارم اگه به کارت بیاد .
قیمتاش که خیلی خوبه چند وقت پیش یه 60 ازش گرفتم 45زیتون والا فکر نکنم باشه اگرم باشه **مردخیلی گرون میده...حالا خودت این 20 گیگو چن میدی؟
اون سرو عمده فروشیه وقتی میری آدرس مغازه رو میخواد یعنی کلا باید بالای 10 20 تا ازش برداری!بچه ها من از یکی از کلوپ ها پرسیدم گفت ما بازیامونو از مجتمع سرو (یه خورده جلو تر از فلکه برق) میگیرم بازیاش هم همش جدیده. کسی تا به حال نرفته اونجا؟در ضمن آقای مجتبی خان شما که میگی از نت بگیر 4 تا بازی 10 تومن الان 5 تومن فقط هزینه ی پسته !!! اونوقت 4 تا بازیو بهت 5 تومن میدن!!؟