تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

سلام بچه ها

کسی بازی پچ شده black ops رو داره من دو تا خریدم اجرا نمی شه ایکس باکسم اسلیم 250 هست lt+ روشه کسی داشته باشه می خرم

ضمنا با برنامه مخصوص پچ کردن بازیها درستش کردم رایت کردم ولی باز نشد آیا دی وی دی مخصوص می خواد تو بندر هرجا گشتم فقط مارک princo پیدا کردم تا حالا 5 تا خراب کردم:(
princo نخر کار نمیکنه. من bo باپچش واسه ی lt + 1.1
دارم اما واسه ی 1.9 نه

پچ کردن که خیلی راحته چتو شما نمیدونید :d:d من cod:BO رو هم برای LT1.1 دارم برای LT 1.9 هم دیروز پچ کردم الان بازی میکنم راحت :d:d اگه مشکلی داشتی به ای دی من پ.م بده تا کارتو دورست کنیم :d:d

راستی به نظر من بهترین دی وی دی که هسن الان Datalife و Philips هستش که یکمی قیمتاش بالاست اما خیلی خوبن من که از اینا فقط استفاده میکنم :d:d

پچ کردن که خیلی راحته چتو شما نمیدونید :d:d من cod:BO رو هم برای LT1.1 دارم برای LT 1.9 هم دیروز پچ کردم الان بازی میکنم راحت :d:d اگه مشکلی داشتی به ای دی من پ.م بده تا کارتو دورست کنیم :d:d

راستی به نظر من بهترین دی وی دی که هسن الان Datalife و Philips هستش که یکمی قیمتاش بالاست اما خیلی خوبن من که از اینا فقط استفاده میکنم :d:d

دوست عزیز نمی دونم والا همه کارا رو درت انجام میدم ولی رایت می کنم نمیشه خوب یکی برا من هم درست کن همشهری:d

سلام.تا الان با تلویزیون xbox بازی میکردم ولی الان میخوام ب مانیتور بازی کنم چون میگن کیفیت خیلی بهتره.کابل vga رو میخواستم بگیرم ولی دو تا سوال برام پیش اومد.1-قیمت کابل چند هست؟2-همزمان که xbox استفاده میکردم میتونستم از dvd player هم استفاده کنم.حالا کابلی هست که dvd رو به مانیتور وصل کنه؟اگر نیست لطفا راهنماییم کنید.چون تلویزیونم کوچیکه اصلا حال نمیده.

سلام.تا الان با تلویزیون xbox بازی میکردم ولی الان میخوام ب مانیتور بازی کنم چون میگن کیفیت خیلی بهتره.کابل vga رو میخواستم بگیرم ولی دو تا سوال برام پیش اومد.1-قیمت کابل چند هست؟2-همزمان که xbox استفاده میکردم میتونستم از dvd player هم استفاده کنم.حالا کابلی هست که dvd رو به مانیتور وصل کنه؟اگر نیست لطفا راهنماییم کنید.چون تلویزیونم کوچیکه اصلا حال نمیده.

کابل vga حدود 15-20 تومنه ولی نگیری بهتره با اون کیفیت افتضاحش.برو یه کابل hdmi بگیر بهتره.

سلام دوستان

می خواستم بپرسم الان با ps3 هم میشه مثل ایکس باکس راحت بازی کرد منظورم بازیهای کپی هست؟
من ایکس باکس 360 اسلیم 250 دارم فول کپی خوره می خوام بفروشم دلم هوای ps3 کرده؟

سلام دوستان

می خواستم بپرسم الان با ps3 هم میشه مثل ایکس باکس راحت بازی کرد منظورم بازیهای کپی هست؟
من ایکس باکس 360 اسلیم 250 دارم فول کپی خوره می خوام بفروشم دلم هوای ps3 کرده؟

راحت که چه عرض کنم بله ولی پیدا کردن بازی هاش اونم تو بندر خیلی سخته!:d

به نظر من با این بازیهایی که داره میاد (مخصوصا واسه کینکت) فعلا نفروشی بهتره.

سلام بچه ها
من برا گرفتن key مادربوردم مناسب نبود(ICH7) ,حالا گفتن میتونم از یه تبدیل sata به usb استفاده کنم.

USB-to-SATA-eSATA-Adapter.jpg

دیروز 6 7 تا مغازه رفتم نداشتن,میخواستم ببینم کسی میدونه کجا میتونم این قطعه رو گیر بیارم یا نه؟
(لطفا سریع جواب بدین حیاتیه!!!)

سلام بچه ها
من برا گرفتن key مادربوردم مناسب نبود(ICH7) ,حالا گفتن میتونم از یه تبدیل sata به usb استفاده کنم.

USB-to-SATA-eSATA-Adapter.jpg

دیروز 6 7 تا مغازه رفتم نداشتن,میخواستم ببینم کسی میدونه کجا میتونم این قطعه رو گیر بیارم یا نه؟
(لطفا سریع جواب بدین حیاتیه!!!)

دوست عزیز قطغه رو گیر اوردید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or