تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

چرا این همه قیمت کینکت توی بندر بالاست !!! دیروز از یه جا پرسیدم گفت 225 تومن !!!!!!!

بدبختی دیگه بازیسنتر هم نمیفروشه که ازش بخریم ، ببینم کسی جایی رو سراغ نداره کینکت رو با قیمت خوب بفروشن؟

تازه الان که بهتر شده من 2 هفته پیش رفتم واسه یکی از بچه ها کینکت بگیرم پایین تر از 230 جایی پیدا نکردم. ولی فکر کنم اگه الان سیتی سنتر طبقه سوم (سیگما) بری 220 بهت بده

چرا این همه قیمت کینکت توی بندر بالاست !!! دیروز از یه جا پرسیدم گفت 225 تومن !!!!!!!

بدبختی دیگه بازیسنتر هم نمیفروشه که ازش بخریم ، ببینم کسی جایی رو سراغ نداره کینکت رو با قیمت خوب بفروشن؟

میتونی بری فروشگاه سونی بگیری :d تو بازارچه پرشین تولز هستش . فروشگاه معتبری هستش:d:d

من همین امروز از قشم گرفتم 185 تومان البته اگه با هزینه رفت و آمد حساب کنی همنو 195 میشه حدودا.

اگه خواستی بگو تا شماره فروشنده رو بهت بدم.

کسی می دونه که اقای سجودی یا همین اقا معین درست و به طرز صحیح lt + 1.9 می ریزن (یعنی اول فرمور رو اوریجینال می کنن بعد اپدیت 19 می و بعد ال تی ) یا مثل nextgen یک راست lt 1.9 رو میریزن؟؟؟

سلام بچه ها

کسی بازی پچ شده black ops رو داره من دو تا خریدم اجرا نمی شه ایکس باکسم اسلیم 250 هست lt+ روشه کسی داشته باشه می خرم

ضمنا با برنامه مخصوص پچ کردن بازیها درستش کردم رایت کردم ولی باز نشد آیا دی وی دی مخصوص می خواد تو بندر هرجا گشتم فقط مارک princo پیدا کردم تا حالا 5 تا خراب کردم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or