تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

این سجودی-سیتی سنتر طبقه همکف خودش هک نمیکنه ازتون30 تومن میگیره کنسولتون رو به شخصی دیگه میده از این30 تومن15 تومن واسه خودش بر میدار 15 تومن هم به اون شخص میده.حالا اگه اون طرفو پیدا کنی بین 10تا15 تومن بیشتر نمیگیره که من پیداش کردم.کسی میخواد بگه تا شمارشو بهش بدم فقط باید در خونش ببردید

دوست عزیز اگه میشه شماره شو برام پیام کن ممنون

با آپدیت به داشبور جدید باز هم میشه لایو بازی کرد یا باید بیخیال لایو شد؟؟؟! اگه باید بیخیال لایو شد چرا الان آپدیت کنیم؟؟؟؟

راستی Dirt 3 رو جایی تو بندر داره؟

ای بابا یه دو تا بازی جدید هم تو بندر پیدا نمیشه!!! رفتم سیتی سنتر و ستاره شهر و ستاره بندر رو گشتم هیچ کدوم شون Dirt 3 رو نداشتن!

اولی:برو خودت پشت ویترین نگاه کن شاید باشه بازی های جدید رو انجا میزاریم داخل هم 5-6 تا بیشتر نداشت!

دومی: Dirt 3 ها؟!!‌ Dirt 3 دیگه چیه؟!! نه نداریم.بازی جدید حالا مگه چی داشتن مافیا 2.:))

سومی: بله؟!! این که گفتی بازی بود؟!!‌ کلا هم حدود 10 تا بازی بیشتر تو مغازه ـش نداشت!

دوستان کسی جایی رو سراغ نداره بازیهای جدید رو داشته باشه؟ مخصوصا Dirt 3.

ای بابا یه دو تا بازی جدید هم تو بندر پیدا نمیشه!!! رفتم سیتی سنتر و ستاره شهر و ستاره بندر رو گشتم هیچ کدوم شون Dirt 3 رو نداشتن!

اولی:برو خودت پشت ویترین نگاه کن شاید باشه بازی های جدید رو انجا میزاریم داخل هم 5-6 تا بیشتر نداشت!

دومی: Dirt 3 ها؟!!‌ Dirt 3 دیگه چیه؟!! نه نداریم.بازی جدید حالا مگه چی داشتن مافیا 2.:))

سومی: بله؟!! این که گفتی بازی بود؟!!‌ کلا هم حدود 10 تا بازی بیشتر تو مغازه ـش نداشت!

دوستان کسی جایی رو سراغ نداره بازیهای جدید رو داشته باشه؟ مخصوصا Dirt 3.

من دیروز سیتی با زیتون رفتم اونا هم نداشتن :(:( حالا دوشنبه هم یه سری میزنم ببینم اوردن یا نه :d:d

سلام دوستان. از بین شما تا حالا کسی Lt + 1.9 روریخته؟
سلام علیکم و رحمه الله ......
امروز رفتم پیش آقا سجودی ( سیتی راهرو پشت آسانسور) خودش نبود یکی دیگه گفت که آره انجام میده اونجا ... من بخاطر امتحانام هفته بعد چهارشنبه تحویل میدم بش ........b-)

سلام دوستان من تحقیق کردم سجودی فکر نکنم دستگاهها رو به (معین)بده من یارو رو پیدا کردم ولی قمیتش با سجودی فرقی نداره

بعد یه سوال این آقا معین slim هم کار میکنه؟

سلام دوستان من تحقیق کردم سجودی فکر نکنم دستگاهها رو به (معین)بده من یارو رو پیدا کردم ولی قمیتش با سجودی فرقی نداره

بعد یه سوال این آقا معین slim هم کار میکنه؟

نمی دونم خوب زنگ بزن بپرس خوب ببین چند قیمت کار میکنه به ما هم بگو :d:d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or