ممنون بابت خبر.... از اونجا که قبلا هم گفته شده که جانی دپ عزیز هم تو فیلم هست و گویا نقش بنده هم یدک میکشه من به فیلم امید دارم. فک کنید نقش سیلواناس هم بدن به carre anne mousi یا همچین چیزی (ترینتی تو ماتریکس) البته از ناتالی پورتمن هم حمایت میشهکارگردان فیلم Duncan Jones معرفی شده و تیزری از آن نیز در جریان Comic-Con امسال پخش شد.
ممنون بابت خبر.... از اونجا که قبلا هم گفته شده که جانی دپ عزیز هم تو فیلم هست و گویا نقش بنده هم یدک میکشه من به فیلم امید دارم. فک کنید نقش سیلواناس هم بدن به carre anne mousi یا همچین چیزی (ترینتی تو ماتریکس) البته از ناتالی پورتمن هم حمایت میشه![]()
جان من اگه کسی لینک داره از این تیزر بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن: عکس خبر چرا ترکیبی از وارکرفت و اسپایدرمنه :d
من بیشتر دوست دارم در محور ه سه گانه نبرد باستانیان باشهامیدوارم محوریتش رو داستان reign of chaos باشه... فوقولعادست.... که اگه موفق باشه ادامه بدن...
من بیشتر دوست دارم در محور ه سه گانه نبرد باستانیان باشه![]()
خبر رو کامل بخونید :dامیدوارم محوریتش رو داستان reign of chaos باشه... فوقولعادست.... که اگه موفق باشه ادامه بدن...
The movie begins production in early 2014 and is said to be based around the Warcraft novel, The Last Guardian, with Colin Farrell rumoured as the star. A teaser for the film, showing a human fighting an orc, debuted at the San Diego Comic Con earlier this year. You can see Jones introducing the footage - but sadly not the footage itself - below.