تاریخ فیلمبرداری فیلم Warcraft .

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام Legendary pictures فیلمبرداری فیلم Warcraft در تاریخ 13 ژانویه 2014 در Vancouver آغاز می شود و از حالا این استدیو دفترهای زیادی در این منطقه گشوده است.
کارگردان فیلم Duncan Jones معرفی شده و تیزری از آن نیز در جریان Comic-Con امسال پخش شد.

منبع

کارگردان فیلم Duncan Jones معرفی شده و تیزری از آن نیز در جریان Comic-Con امسال پخش شد.
ممنون بابت خبر.... از اونجا که قبلا هم گفته شده که جانی دپ عزیز هم تو فیلم هست و گویا نقش بنده هم یدک میکشه من به فیلم امید دارم. فک کنید نقش سیلواناس هم بدن به carre anne mousi یا همچین چیزی (ترینتی تو ماتریکس) البته از ناتالی پورتمن هم حمایت میشه >:)
جان من اگه کسی لینک داره از این تیزر بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن: عکس خبر چرا ترکیبی از وارکرفت و اسپایدرمنه :d

فیلمش کاملا CG ـه دیگه؟ آخه CG باشه مثل این عکس خیلی خوب می شه:دی
واقعا عالیه داستانش رو می فهمم، هیچیم بهتر از فیلم نیست برای فهمیدن داستان:دی

همیشه واسم سوال بود بلیزارد که همشه بهترین CGها رو میسازه چرا یه فیلم کامل CG از وارکرفت نمیسازه ؟
همون 3 دقیقه سینماتیک هر بازیش ادم رو دیونه میکنه . فکر یه فیلم کامل که دیگه من و میبره تو خلسه .

متاسفانه توی این دوره از زمان هنوز کارگردانی از مادرش زاده نشده تا بتونه عظمت میراث ناک و از ادبیات به سینما منتقل کنه .( حتی پیتر جکسون )

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر.... از اونجا که قبلا هم گفته شده که جانی دپ عزیز هم تو فیلم هست و گویا نقش بنده هم یدک میکشه من به فیلم امید دارم. فک کنید نقش سیلواناس هم بدن به carre anne mousi یا همچین چیزی (ترینتی تو ماتریکس) البته از ناتالی پورتمن هم حمایت میشه >:)
جان من اگه کسی لینک داره از این تیزر بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن: عکس خبر چرا ترکیبی از وارکرفت و اسپایدرمنه :d

بودن جای دپ در این فیلم در حد شایعه هست و هنوز قطعی نیست. در حال حاضرم نه فیلم و نه تصویری از این تیزر منتشر شده. ولی سایت های خبری این تریلرو اینجور توصیف کردن که در اول تریلر ما شاهد یک watchtower هست مثل شکل زیر. بعد گویا صحرایی رو نشون میدن که یک سرباز شمشیر خودش رو بیرون آورده ولی گویا حواسش تو جای دیگه‌ای هست این سرباز قرون وسطایی از قرار معلوم بالای یه جسدی می‌ره و سپر اون رو بر می‌داره. گفته شده این سپر به همانند همون سپرهایی بوده که در بازی موجوده.

بعد دوربین پشت یه orc سبر رنگ میده و نفس زدن اون رو نشون میره و مبارزه اون با یه footman رو به تصویر میکشه. در کل تیزر بسیار کوتاهی هست

Watch_tower_cataclysm_cinematic.PNG

به نظرم فیلم در چند قسمت پخش میشه در حول یک داستان . چون در یک قسمت که عمرا بتونن جا بدن سه ساعتش هم کنن بس نمیاد . اینا هر کدوم حتی از اون قورباغه های توی برکش گرفته تا مردم توی شهرش واسه خودشون داستان دارن چه طور ممکنه تو یک قسمت تولید بشه و خوب از اب دربیاد ؟ تنها کاری که این فیلم انجام خواهد داد خراب کردن خاطرات ماست .
کاشکی یه خبر جدیدی از نسخه ی جدید بازیش میاومد تا فیلمش :(

من بیشتر دوست دارم در محور ه سه گانه نبرد باستانیان باشه:x

امیدوارم محوریتش رو داستان reign of chaos باشه... فوقولعادست.... که اگه موفق باشه ادامه بدن...
خبر رو کامل بخونید :d
The movie begins production in early 2014 and is said to be based around the Warcraft novel, The Last Guardian, with Colin Farrell rumoured as the star. A teaser for the film, showing a human fighting an orc, debuted at the San Diego Comic Con earlier this year. You can see Jones introducing the footage - but sadly not the footage itself - below.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or