تاریخ فیلمبرداری فیلم Warcraft .

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اعلام Legendary pictures فیلمبرداری فیلم Warcraft در تاریخ 13 ژانویه 2014 در Vancouver آغاز می شود و از حالا این استدیو دفترهای زیادی در این منطقه گشوده است.
کارگردان فیلم Duncan Jones معرفی شده و تیزری از آن نیز در جریان Comic-Con امسال پخش شد.

منبع

من تا حالا یکبارم این بازیرو خودم امتحان نکردم ولی از سوی دوستان در جریان heroهای بازی هستیم و ارادت داریم خدمتشون و به نظرم فیلم عالی خواهد شد...
خیلی خیلی خوش بحال فن ها و پنکه هاش!!
ولی...
با توجه به پست بعد حرفم رو پس میگیرم:
بد به حال فنا...

آخرین ویرایش:
من تا حالا یکبارم این بازیرو خودم امتحان نکردم ولی از سوی وستان در جریان heroهای بازی هستیم و ارادت داریم خدمتشون و به نظرم فیلم عالی خواهد شد...
خیلی خیلی خوش بحال فن ها و پنکه هاش!!

اتفاقا 100 درصد فیلم فاجعه از آب در میاد چون وارکرفت به قدری عظیمه که تو یه 10گانه هم جا نمیشه چه برسه به یه تک فیلم,حتی خود استدیو هم اعلام کرده بود که نمیدونه از کجا شروع کنه!!!
پس بدا به حال ما فنهاش!!!

دانکن جونز بهترین کارگردانی که تا حالا برای یک پروژه بازی انتخاب شده. مهم اینه که خودش فن بازی هست و انقدر به وارنر گیر داد تا اونها حاضر شدند استخدامش کنند.

اتفاقا 100 درصد فیلم فاجعه از آب در میاد چون وارکرفت به قدری عظیمه که تو یه 10گانه هم جا نمیشه چه برسه به یه تک فیلم,حتی خود استدیو هم اعلام کرده بود که نمیدونه از کجا شروع کنه!!!
پس بدا به حال ما فنهاش!!!

ولی حداقل به نظرم از نظر شخصیتها قوی باشه!!
Will it be?

ولی حداقل به نظرم از نظر شخصیتها قوی باشه!!
Will it be?

فیلم که حول داستان آرتاس میچرخه و احتمالا همون داستان وارکرفت 3 و فروزن ترون رو میگه ولی مشکل اینه که تو همین قسمت از داستان هم به قدری شخصیت تاثیرگذار زیاد هست که اصلا پرداختن بهشون تو یه فیلم 3 ساعته جا نمیشه!!!
تازه اگه بخواد سری به هجوم سوم و اومدن آرکیماند هم بپردازه که دیگه واویلا میشه!!!

من معتقد نیستم فیلم فاجعه درمیاد ولی به احتمال زیاد چیز دندون گیری هم نخواهد بود.
بازی هایی که داستان درست حسابی داشتن چی دراومدن که این با این داستان بی سر و تهش در بیاد !
در ضمن خیلی سخته برا این فیلم در اومدن از زیر سایه پیتر جکسون و ارباب حلقه ها.

من معتقد نیستم فیلم فاجعه درمیاد ولی به احتمال زیاد چیز دندون گیری هم نخواهد بود.
بازی هایی که داستان درست حسابی داشتن چی دراومدن که این با این داستان بی سر و تهش در بیاد !
Go home bro;)
آخر الزمان شده8-|

دقیقا تو عمر مبارک چند ثانیه رو اختصاص دادی به Warcraft که میگی داستان بی سر و ته ؟!
اصلا کوچکترین اطلاعاتی داری از Lore بازی؟
اگه اطلاعات ندارید، نظر گهربار ندید، کسی نمیگه زبون ندارید.

worlds-end.jpeg

چون جزو معلوم الحال هایی هستی که کاملا شناحته شده هستی اصلا از این پستت تعجب نکردم. شما برو با عنوان ناب کنسولیت walking dead survival instinct لذت ببر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or