تاریخ عرضه NFS: Undercover مشخص شد

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چی شد میگفتن که امسال خبری از nfs نیست .
اما این دفعه امید زیادی به nfs دارم . چون کلا EA با یه برنامه کاری دیگه جلو میره . و چندتا بازی عالی را در دست داره. جدیدا خیلی عالی کار میکنه .

خوب اطلعاتی در مورد بازی که در خیابانه و همون مسابقات غیر قانونی و خفن است(به اسمش میخوره ها!:d) یا اینکه مثل افتضاح prostreet در پیست هست و مسابقه ها حالت مثلا شبیه سازی رانندگی!!!:laughing: !
خوب اطلعاتی از ماشین ها و .... نیست !؟(گرافیک بازی در چه حده(نکست جن هست)(مثل همه ی کارهای ea بازی برای ps2 هم میاد؟!
اگه میشه تمام تریلر هاش و همچنین هر اطلعاتی که از بازی بیرون اومده را در این جا قرار بدید ممنون میشم!

نگران نباشید. EA بره همه ی پلتفرم ها میزنه. تو اون که شکی نیست.
فقط خدا کنه X360,ps3 و pc فرق داشته باشن. یه نسخه ی Next gen بره اونا بزنه.

چهارشنبه 28 آبان....

فقط منتظر مست وانتد 2 هستم! انشاالله سال دیگه تائید میشه! ....

images
images

اینم خانم Christina Milian که به نظر من همون جوزی مرین از همه بهتر بود و بعدش همین...

در اون خبر اومده که برای ساخت بازی از فیلم اکشن The Transporter الهام گرفته اند.همچنین گیم پلی بازی شبیه به sandbox style بازی Most Wanted هست.
یه ویدئو از بازی منتشر شده که معلوم نیست رسمی باشه که میتونید از اینجا ببینید.آخر این تریلر به این سایت اشاره میکنه

با وجود خبرهايي مبني بر وجود موتور و اسلحه در بازي( حالا اسلحه رو چشم پوشي مي كنيم)، اين بازي به اندازه ي پشه ي مرده هم ارزش ندارد...
اگر وجود موتور را در بازي اصلاح نكنند خودم رسماً EA رو به آتيش مي كشم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or