تاریخ عرضه Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes و محتوای انحصاری Xbox اعلام شد

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت

MGS V: Ground Zeroes که پیش در امدی برای عنوان MGS V: The Phantom Pain خواهد بود در 18 مارچ سال 2014 برای همه پلتفرمها عرضه خواهد شد .
علاوه بر اعلام تاریخ انتشار بازی نیز تبلیغی با نامه "Jamais Vi" نشان داده شده هست که به ما محتوای انحصاری نسخه Xbox One و Xbox 360 رو نشان میدهد. در این تبلیغ شاهد مرحله ای هستیم که در نقش Raiden بازی خواهیم کرد و هدف از این مرحله نابود کردن دشمنانی به نامه "Snatchers" خواهد بود. تبلیغ منتشر شده تصاویری از این محتوای انحصاری را به نمایش میگزارد.

پیشتر نیز اعلام شده بود که نسخه های PlayStaion 3 و PLaystation 4 نیز مرحله انصحاری دریافت خواهند کرد که در نقش Classic Solid Snake ظاهر خواهند شد .

بازی MEtal GEar Solid V Ground Zeroes برای دانلود بر روی Xbox One و PLayStaion 4 موجود خواهد بود . نسخه های کنسولهای نسل حاضر علاوه بر توضیع دیجیتالی به قیمت 20 دلار نیز نسخه فیزیکی را به قیمت 30 دلار در دسترس فروش خواهد بود .

منبع:
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes release date announced, Xbox-exclusive content detailed - GameSpot

اتفاقاً اصلا اینطور نیست، این سیاستی برای فروش بیشتر کنسول های سونی، حالا بگید چطوری ؟! :دی

از اونجایی که Raiden خیــلی محبوبیت داره بین هوادارهای MGS ( لول :دی ) طرف یه نگاه به ایکس باکسش یا ایکس باکس وانش می اندازه میگه، واقعاً من باید بشینم با رایدن بازی کنم ؟! در حالی که می تونم Solid Snake کلاسیک رو داشته باشم ؟! در نتیجه ایکس باکسش رو می فروشه و سریعاً یک دستگاه کنسول سونی تهیه می کنه ! :دی
اگر هم کنسول سونی داشته باشه که میگه چرا باید ایکس باکس بخرم که بعدش بشینم هندونه بشکافم ؟! :دی

اگر بر حسب اتفاق فرد مذکور از طرفداران رایدن باشه که مطمئناً ایکس باکس داره :دی جون احتمال زیاد MGS1 رو روی PS1 امتحان نکرده و دوست نداره با Snake کلاسیکی که بیشتر شبیه یک مربع پیکسلیه بازی کنه !! در نتیجه چه خوش تر که از رایدن لذت کافی و وافی را ببرد :|:دی

اتفاقاً اصلا اینطور نیست، این سیاستی برای فروش بیشتر کنسول های سونی، حالا بگید چطوری ؟! :دی

از اونجایی که Raiden خیــلی محبوبیت داره بین هوادارهای MGS ( لول :دی ) طرف یه نگاه به ایکس باکسش یا ایکس باکس وانش می اندازه میگه، واقعاً من باید بشینم با رایدن بازی کنم ؟! در حالی که می تونم Solid Snake کلاسیک رو داشته باشم ؟! در نتیجه ایکس باکسش رو می فروشه و سریعاً یک دستگاه کنسول سونی تهیه می کنه ! :دی
اگر هم کنسول سونی داشته باشه که میگه چرا باید ایکس باکس بخرم که بعدش بشینم هندونه بشکافم ؟! :دی

اگر بر حسب اتفاق فرد مذکور از طرفداران رایدن باشه که مطمئناً ایکس باکس داره :دی جون احتمال زیاد MGS1 رو روی PS1 امتحان نکرده و دوست نداره با Snake کلاسیکی که بیشتر شبیه یک مربع پیکسلیه بازی کنه !! در نتیجه چه خوش تر که از رایدن لذت کافی و وافی را ببرد :|:دی
این قسمت بولد شده حرفها در دل خودش داره :d
جدای از شوخی به نظرم این کانتنت ماکرو بیشتر به درد کسایی که فن متالگیر نیستن می خوره . :d

تو متن خبر نوشته برای همه پلتفرمها. یعنی برا PC هم عرضه میشه ؟ نسخه phantom pain چطور ؟ من یه تریلر که از بازی دیدم آخرش فقط کنسولهای نسل فعلی و نسل بعد رو ذکر کرده بود و خبری از PC نبود

آخرین ویرایش:
تو متن خبر نوشته برای همه پلتفرمها. یعنی برا PC هم عرضه میشه ؟ نسخه phantom pain چطور ؟ من یه تریلر که از بازی دیدم آخرش فقط کنسولهای نسل فعلی و نسل بعد رو ذکر کرده بود و خبری از PC نبود

برای pc هم عرضه میشه.تو یکی از تریلرهای اولیه اسم pc رو هم نوشته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or