تاریخ عرضه Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes و محتوای انحصاری Xbox اعلام شد

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت

MGS V: Ground Zeroes که پیش در امدی برای عنوان MGS V: The Phantom Pain خواهد بود در 18 مارچ سال 2014 برای همه پلتفرمها عرضه خواهد شد .
علاوه بر اعلام تاریخ انتشار بازی نیز تبلیغی با نامه "Jamais Vi" نشان داده شده هست که به ما محتوای انحصاری نسخه Xbox One و Xbox 360 رو نشان میدهد. در این تبلیغ شاهد مرحله ای هستیم که در نقش Raiden بازی خواهیم کرد و هدف از این مرحله نابود کردن دشمنانی به نامه "Snatchers" خواهد بود. تبلیغ منتشر شده تصاویری از این محتوای انحصاری را به نمایش میگزارد.

پیشتر نیز اعلام شده بود که نسخه های PlayStaion 3 و PLaystation 4 نیز مرحله انصحاری دریافت خواهند کرد که در نقش Classic Solid Snake ظاهر خواهند شد .

بازی MEtal GEar Solid V Ground Zeroes برای دانلود بر روی Xbox One و PLayStaion 4 موجود خواهد بود . نسخه های کنسولهای نسل حاضر علاوه بر توضیع دیجیتالی به قیمت 20 دلار نیز نسخه فیزیکی را به قیمت 30 دلار در دسترس فروش خواهد بود .

منبع:
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes release date announced, Xbox-exclusive content detailed - GameSpot

My PS4 is Ready! :bighug::d

با محتوای انحصاری مایکرو بیشتر حال کردم :(

شوخی میکنی؟ /:) :d

این صحنه با آهنگ MGS1 یعنی زندگی! :-s :d

99809640463013115455.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی raiden رو به Solid Snake ترجیح میدی ؟! آیا ؟!

My PS4 is Ready! :bighug::d

شوخی میکنی؟ /:) :d

این صحنه با آهنگ MGS1 یعنی زندگی! :-s :d

99809640463013115455.jpg
از بهروز تشکر میکنم که با نشون دادن این عکس یادم انداخت که هیچی این مرحله نمیشه :d یادآوری خوبی بود

اما من کلا با هرچی که شمشیر تو دستش باشه حال میکنم (دیوانم) البته هرچند نشون نداد که با کاتانا بزنه اما هندونه آخر تریلرش فک کنم این معنی رو میده که میتونی :d

من که جفتشو می خرم!!! اما بعد موقع می یاد بچه ها نمی شه نسخه فیزیکی رو خرید نزدیکه عیده!!! بعد دوستان روی وان به راحتی ps4 می شه دیجیتالی خرید کرد ؟!!

@فرشاد نوکتیس-ساسوکه !

من میدونم چرا بیشتر با رایدن حال کرد یا همون محتوای انحصاری مایکرو چون رایدن بلونده ! >:)

----------------

در کل کاری نداره اول میریم نسخه ی کپی گراند زیرو رو برای اکس باکس 360 میخریم فقط مرحله ی رایدن رو میریم !
بعد میریم نسخه ی دیجتالی و اورجینال گراند زیرو رو روی پی اس 4 مون میخریم و هم کل بازی و هم مرحله ی دژاوو رو میریم !
به همین راحتی به همین خوشمزگی !
>:)

-------------

اما تو این زمان بازی چطوری رایدن اینقدر تکنولوژی داره ؟ >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or