تاریخ عرضه HALO 4 ؟!

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
مایکروسافت HALO 4 را در تاریخ 6 نوامبر عرضه میکند .

halo-4-logo1.jpg

مایکروسافت تاریخ انتشار بازی بزرگ HALO 4 را امشب اعلام میکند ( احتمالا 6 نوامبر)

Conan O’Brien گفته است که خبر های مهمی از عنوان شوتر 343 خواهیم داشت که Major Nelson هم تایید کرده است .

انتظار میرود که تاریخ عرضه بازی زودتر از 12pm EST یا (5pm BST/6pm CET/9am PST) امروز عصر اعلام شود .

تاریخ عرضه رسمی از سوی مایکروسافت برای سه گانه جدید HALO که در E3 2011 معرفی شد اعلام نشده بود , تنها گفته شده بود holiday in 2012 .

حالا از کی شنیدن..؟ فکر نکنم به همین زودی MS تاریخ عرضه رو اعلام بکنه چون اولا هیچ دلیلی نداره به این زودی و ثانیا زمان زیادی به پایان رسیدن بازی هست و هزارتا اتفاق امکان داره بی افته..
در کل سر کاریم..

تاریخ درسته و تایید شده است.
جالبه اینبار تو سپتامبر نیست. از زمان هیلو 2، اولین باره که یه هیلو دوباره تو نوامبر عرضه میشه.

image.axd

آخرین ویرایش:
اصولا برای هیلو هیچ ماهی نمیتونه بد باشه . بقیه باید یه فکری به حال خودشون و بازیشون بکنن :d

خیلی باحال گفتی واقعا :d فک کنم COD بعدی هم که احتمالا همون BO2 باید باشه طبق عادت Activision نوامبر عرضه میشه , چه آتیش بازی بشه نوامبر امسال :d

بهتر شد ، در نتیجه 7 ماه دیگه تقریبا وقت دارم که تو ریچ Inheritor بشم ! لامصب 7 ماه کمه هنوزم ، اگر همش هم Reach بازی کنم 1 ماه ـی کم بیاد فکر کنم ... :(

اصولا برای هیلو هیچ ماهی نمیتونه بد باشه . بقیه باید یه فکری به حال خودشون و بازیشون بکنن :d
دقیقا نوید از الان هم بازی ها خودشون کشیدن کنار یا زودتر میاند یا انداختن بعد انتشار Halo4 ;;)
Return to Master chief
Please pull out all the uterus will not be anyone's game even you

اگه اشتباه نکنم این شیشمین شماره هیلو هست که عرضه میشه (بغیر هیلو وارز و ریمستر کمبت ایوولود که بحثشون جداست) که اونم تو روز 6 نوامبر عرضه میشه . اینا برایه مایکروسافت مهمه براشون ارزش قاعله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or