تاریخ عرضه GT5 اعلام شد!

Victarion

Loyal Member
84553605394445414333.jpg

بالاخره بعد از انتظارت فراوان، شرکت سونی سکوت درباره Gran Turismo را شکست و تاریخ عرضه قطعی را اعلام کرد.
Gran Turismo 5 در روز 24 نوامبر امسال یعنی کمتر از 2 هفته دیگر در اروپا و آمریکا و 25 نوامبر در ژاپن عرضه می شود.

ضمناً لیست کامل ماشین ها و جاده های بازی نیز اعلام شده که در لینک های زیر می توانید مشاهده کنید.

لیست ماشین ها
لیست جاده ها

منبع

چه گیری دادید به اون 10 درصد ، احتمالا 89 درصدش 2 هفته دیگه میاد و 10 درصدش 2012
البته نا گفته نماند که اون 1 درصدش 2007 اومده بود
عجب بازیه تیکه پاره ای شد!

چرا لیست ماشیناش اینطورین؟ ماشینهای از مد افتاده هم داره. مثلا BMW Z4 هم 2003 شو داره هم مدل امسالش. سری پنجشم همینطور. فراری هاشم کامل نیستن. پورش واقعا نیست؟

چرا لیست ماشیناش اینطورین؟ ماشینهای از مد افتاده هم داره. مثلا BMW Z4 هم 2003 شو داره هم مدل امسالش. سری پنجشم همینطور. فراری هاشم کامل نیستن. پورش واقعا نیست؟

پس شما فکر کردی این 1031 ماشین از کجا میاد؟ معلومه خب ماشین های قدیمی هم تو بازی هست. ضمناً پورشه چون لایسنسش دست EA هست، PD نمی تونه ازش تو این بازی استفاده کنه. اما به جاش مدل RUF وجود داره که تقریباً همون پورشه هست.

بحث شریف pirate بازی و هک رو وارد این تاپیک نکنید خواهشاً.
ببخشید دخالت میکنم ولی همه نظرات نباید طابع میل شما باشند و من هم فکر نمیکنم صحبت راجع به نسخه کپی یک بازی توی تاپیک تاریخ عرضش مشکلی داشته باشه ، بیشتر پست هایی که در مورد خوشحالی کاربران از تاریخ عرضه حالت اسپم دارند(نمونه:"به به عجب ماهی هست این ماه " ، "منو بگیریدددددددددددد") و بعضی موارد هم که لینک به عکس های غیر اخلاقی دادند ، حالا این میان بحث در مورد Piracy بازی هم قابل قبوله و هرکس میتونه نظر خودشو بده و تمامی نظرات حتما نباید باب میل ناظم ها یا مدیر ها باشه ، قاعدتا اگه بخواد برخوردی بشه باید اول با اسپمرها بشه نه کسی که داره نظر منطقیش رو اعلام میکنه.
موفق باشید.
نه خیر، اصلاً بحث باب میل بودن یا نبودن نیست، اگه به این روال بود همون اول پست شما پاک می شد. شما این حرف رو زدی چند نفر پشت سر شما نقل قول کردن و جوابتون رو دادن، اگه جلوی بحث گرفته نمیشد الان تاپیک زیر آوار بود.
ببخشید دوباره مزاحم میشم ، اما فکر نمیکنید این وظیفه شما و سایر ناظم هاست که جلوی بی نظمی و شلوغی رو بگیره و به کاربرانی که دعوا راه می اندازن هشدار و اخطار بده؟! اگر اینطوریه منم میتونم تک تک اسپم های کل تاپیک های بازیسنتر رو نقل قول کنم و قوانین رو به صاحباشون گوشزد کنم ، حالا این میان دو نفر جواب من رو بدن فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه و من هم براحتی از پس جواب دادن بشون برمیام و این برعهده شماست که هر وقت دیدید بحث اصلی داره منحرف میشه جلوی کاربرای مربوطه رو بگیرید و بهشون اخطار بدید.
ممنون
الان این دقیقاً همین کاری نیست که من تو این تاپیک کردم؟
مثل اینکه شما خودت هم نمی دوی از چی میخوای ایراد بگیری. ضمناً منحرف شدن این تاپیک هم با پست شما شروع شد.
یکم آهسته تر حرکت کنید ، من نظر شخصیم رو بدون هیچ پیشینه ای دادم ، وقتی به نفر نظر منو نقل قول کنه و در جوابش چیزی بنویسه که دعوا بوجود بیاره ، این دیگه مشکل از اون فرد هست نه بنده! هر کس که دعوا رو اول شروع کنه تاپیک رو منحرف میکنه و برای همین اون باید اخطار بگیره تا عبرتی بشه برای بقیه افراد که تاپیک ها رو از مسیر اصلی منحرف نکنند.

آخرین ویرایش:
پس شما فکر کردی این 1031 ماشین از کجا میاد؟ معلومه خب ماشین های قدیمی هم تو بازی هست. ضمناً پورشه چون لایسنسش دست EA هست، PD نمی تونه ازش تو این بازی استفاده کنه. اما به جاش مدل RUF وجود داره که تقریباً همون پورشه هست.
پس چرا تو forza پورشه داشت:-/

ببخشید دخالت میکنم ولی همه نظرات نباید طابع میل شما باشند و من هم فکر نمیکنم صحبت راجع به نسخه کپی یک بازی توی تاپیک تاریخ عرضش مشکلی داشته باشه ، بیشتر پست هایی که در مورد خوشحالی کاربران از تاریخ عرضه حالت اسپم دارند(نمونه:"به به عجب ماهی هست این ماه " ، "منو بگیریدددددددددددد") و بعضی موارد هم که لینک به عکس های غیر اخلاقی دادند ، حالا این میان بحث در مورد Piracy بازی هم قابل قبوله و هرکس میتونه نظر خودشو بده و تمامی نظرات حتما نباید باب میل ناظم ها یا مدیر ها باشه ، قاعدتا اگه بخواد برخوردی بشه باید اول با اسپمرها بشه نه کسی که داره نظر منطقیش رو اعلام میکنه.
موفق باشید.

نه خیر، اصلاً بحث باب میل بودن یا نبودن نیست، اگه به این روال بود همون اول پست شما پاک می شد. شما این حرف رو زدی چند نفر پشت سر شما نقل قول کردن و جوابتون رو دادن، اگه جلوی بحث گرفته نمیشد الان تاپیک زیر آوار بود.

پس چرا تو forza پورشه داشت

چون مایکروسافت با EA بده بستون داشتن و تونسته اجازه استفاده از پورشه رو بگیره.

ببخشید دوباره مزاحم میشم ، اما فکر نمیکنید این وظیفه شما و سایر ناظم هاست که جلوی بی نظمی و شلوغی رو بگیره و به کاربرانی که دعوا راه می اندازن هشدار و اخطار بده؟! اگر اینطوریه منم میتونم تک تک اسپم های کل تاپیک های بازیسنتر رو نقل قول کنم و قوانین رو به صاحباشون گوشزد کنم ، حالا این میان دو نفر جواب من رو بدن فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه و من هم براحتی از پس جواب دادن بشون برمیام و این برعهده شماست که هر وقت دیدید بحث اصلی داره منحرف میشه جلوی کاربرای مربوطه رو بگیرید و بهشون اخطار بدید.
ممنون

الان این دقیقاً همین کاری نیست که من تو این تاپیک کردم؟ مثل اینکه شما خودت هم نمی دوی از چی میخوای ایراد بگیری. ضمناً منحرف شدن این تاپیک هم با پست شما شروع شد.

آخرین ویرایش:
چند ساعت پیش یه تاپیک زدین که به زودی خبر زمان عرضه رو اعلام میکنیم.
مثل اینکه این "به زودی" معانی زیادی داشته !

شکر خدا این بازی بعد از سال ها قراره عرضه بشه و امیدوارم منتقدین با ذره بین روش نیوفتن!

چند ساعت پیش یه تاپیک زدین که به زودی خبر زمان عرضه رو اعلام میکنیم.
مثل اینکه این "به زودی" معانی زیادی داشته !

شکر خدا این بازی بعد از سال ها قراره عرضه بشه و امیدوارم منتقدین با ذره بین روش نیوفتن!
اتفاقا چون ساخت بازی این همه طول کشیده منتقدین خیلی سختگیرانه بازیرو نقد میکنن.
در واقع این بازی بشدت زیر ذره بینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or