شایعه تاریخ عرضه FarCry 4،عرضه AC3:liberation برای PSN/XBLA

RattleSnake

کاربر سایت
88893006322544949136.jpg

یک کاربر فرومNeogaf چندی پیش اطلاعاتی را داده بود که برخی از آنان به صورت رسمی تایید شدند این اطلاعات بدین شرح بودند:"

چیزی که من از Ubi می‌دانم این است که اطلاعات بیشتر بازی‌هایش مخصوصا بازی‌های نسل بعدش قبل از تایید به بیرون درز می‌کنند. عنوان بعدی سری AC با نام black flag یا golden age عرضه خواهد شد. Edward haytham کاراکتر اصلی این سری است و دارای Co-op و شخصیت captain kidd است. Rayman Legends به همراه Rainbow Six Patriots برای PS Vita عرضه خواهند شد.( ghost recon) برای Vita عرضه نمی‌شود.

نسخه liberation بازی AC 3 که برای Vita‌ عرضه شده بود برای psn/xbla عرضه خواهد شد.

Black flag توسط 11 استدیو Ubisoft ساخته خواهد شد. نام رمز بازی و فرنچیز بعدی unity است. Far Cry 1 HD بزودی عرضه می‌شود. Far Cry 4 در نیمه اول سال 2014 برای کنسول‌های نسل بعد عرضه می‌شود.

همان طور که می‌بنید برخی از این اطلاعات تایید شدند این کاربر این اطلاعات را در 28 فوریه 2013 به اشتراک گذاشته بود این کاربر اطلاعات The Crew بازی ریسینگ جدید این شرکت را داده بود. Ubisoft نیز قصد رونمایی از عناوین جدید نسل بعد خود را درE3 دارد. بعد از موفقیت Far Cry 3 به نظر نمی‌رسد Far Cry 4 در مدت زمانی طولانی‌تر عرضه شود.

منبع:
1
2

یک سئوال کاملا عادی بود داداش :| من گوست ریکون رو با تام کلنسی اشتباه گرفته بودم برای همین تعجب کرده بودم :دی ببخشید بابت اشتباه :دی
نه این ها ( اگه درست بگم ) بر اساس تام کلنسی هان همه:d
H.A.W.K
Rainbow Six
Ghost Recon
Splinter cell
و
........

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن