تاریخ عرضه یکی از بهترین های اکشن اعلام شد!

rezaigi2004

کاربر سایت
ساعاتی پیش Sierra Entertainment اعلام کرد عنوان Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy که توسط استدیو High Moon Studios در دست ساخت میباشد روز 27 جون برای X360 , PS3 عرضه خواهد شد.

تصاویر این بازی فوق العاده زیبا:

1187644289.jpg

1200363907.jpg

1204043186.jpg

1187644285.jpg

1204043003.jpg

1204043185.jpg

منبع

ممنون از شما واقعا عکسهای زیبایی هستن فقط اگر ممکنه یه توضیح در مورد داستان و ... بفرمائید

خسته نباشید

کارکتر اصلی این بازی Jason Bourne نام دارد در این بازی به غیر از استفاده از اسلحه سیستم تعویض مبارزه hand to hand یا همان مبارزه با دست نیز امکان پذیر میباشد این کارکتر توسط استاد Robert Ludlum نویسنده امریکایی کتاب های هیجان انگیز خلق شده است از این کارکتر و نوشته های او در فیلم سال 2002 با نام The Bourne Identity استفاده شده و این بازی عینا شبیه سازی آن فیلم خواهد بود فعلا از داستان چیزی دستگیرم نشده!

آخرین ویرایش:
ممنون از شما همین که گفتی خودش توضیحه کاملی محسوب میشه برای کسایی که
فیلم رو دیدن مثل من اینطور که گفتید مربوط به فیلم اولی هستش و ربطی به ادامه داستان نداره؟
البته من یادم نیست ایدنتیتی فیلم اول بود یا دوم؟

27 جون یعنی کی ؟ به سال خودمون بگو . راستی این همون بازی که من تریلر شو تو ماهواره دیدم خیلی باهاله من گفتم این بازی کی میاد .ولی فهمیدم که از فیلم برن ساخته شده .تعقیب و گریز ما باید از دسته پلیس فرار کنیم تا بی گناهیمون ثابت شه .

بازی احتمالا بیشتر به کتاب تکیه کرده تا فیلم چون کاراکتر هیچ شباهتی به مت دیمون نداره ولی بازم یک فیلم بازی محسوب میشه.
بعضا عکسها گرافیک زیبایی رو نشون میده و احتمالا انجین بازی UE3.0 باشه.
نبردهای تن به تن در یک بازی سوم شخص زیاد دیده شده و خصوصا اینکه من هیچ خشونتی رو در این بازی نمیبینیم بنظرم از این نظر نتونه لذت عناوینی چون PUNISHER و MANHUNT رو تکرار کنه.
با این حال تاجایی که من میدونم high moon سازنده عنوان زیبای dark watch برای کنسولهای نسل قبل بود(البته مطمئن نیستم) که یک اکشن محض خوب با گرافیکی زیبا برای کنسولهای نسل قبل محسوب میشد پس با توجه به پیشینه خوب سازنده میشه انتظار عنوان خوبی رو هم داشت ولی اینکه با یکی از بهترین عناوین اکشن سال حتی در سبک tps طرف باشیم رو بعید میدونم!

رضا جان ديگه خيلي داري! به بازي لطف ميكني! اينقدر ها هم عالي نيست ها :biggrin1:
27 جون یعنی کی ؟ به سال خودمون بگو . راستی این همون بازی که من تریلر شو تو ماهواره دیدم خیلی باهاله من گفتم این بازی کی میاد .ولی فهمیدم که از فیلم برن ساخته شده .تعقیب و گریز ما باید از دسته پلیس فرار کنیم تا بی گناهیمون ثابت شه .
اينجور كه من حساب كردم تقريبا ميشه! 7 تير 8 تير ماه!
كه زمان خيلي خوبيه!
سلام دمویی که من از این بازی دیدم نمیدونم چرا من یاد انچراتد مینداخت؟
اتفاقا من رو ياد آنچارتد و كين و لاينچ ميندازه!!!

ببخشین اگه اسپمه ولی این روز میسه روزی که کنکوریها راحت میشن:cheesygri
با خیال راحت می تونیم بازی کنیم;)
در ضمن رضا جون اینبازی رو از نسخه ی Bourne Conspiracy ساختن(همونطورکه از اسمش معلومه)نه از Bourne Identity

این بازی رو کلا میشه گفت که با تکنیک Motion-Capture ساختن(مخصوصا مبارزه های دونفریشو) و اونطور که من تریلرشو دیدم گرافیک بازیش بدرد TPS نمیخوره و در حد یه بازی مثلا Openworld میمونه یه چیزی تو مایه های GTA و اتفاقا میتونه لقب بیخود ترین بازی سبک TPS سال رو از آن خودش کنه .
البته با عرض شرمندگی رضا جان ولی متاسفانه همین که گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or