تاریخ عرضه رسمی Diablo III تائید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Diablo-III.jpg

پایان ماه ها شایعه، حدس و گمان ! کمپانی Blizzard بالاخره تاریخ رسمی ریلیس Diablo III را تائید کرد .

در طی بیانیه ای Blizzard تائید کرد که Diablo III در تاریخ 15 ماه May سال جاری عرضه خواهد شد .

در این بیانیه آمده است: "پایان نزدیک است; کمپانی سرگرمی های بلیزارد . امروز آنونس شد که Diablo III قسمت بعدی از عنوان تحسین شده Diablo در سبک اکشن نقش-آفرینی در تاریخ 15 ماه می عرضه خواهد شد ."
Mike Morhaime مدیر عامل بلیزارد در طی این بیانیه اضاف کرد: "پس از سال های متوالی کار سخت بر روی بازی و ماه ها تست از نسخه آزمایشی بازی بوسیله صدها هزار نفر ما هم اکنون در مسیر انتهائی بسر میبریم.
در طی این دوماه باقی مانده ما پولیش نهائی را بر روی بازی اعمال خواهیم کرد تا تجربه نهائی و بی نقصی را در تاریخ 15 می برای طرفدران در سرتاسر دنیا به ارمغان آوریم . "

Diablo 3 Release Date Confirmed (News) - NowGamer

آخرین ویرایش:
آاااای قلبم گرفت:دی! بلاخره میاد! هوراااااااااا اصلا بذاره وسط کنکور بیاد فقط بیاد میریم میخریمش:دی شده اوریج بخرمشم میخرم!
ممنون بابت خبر!

در تکمیل خبر باید بگم بلیزارد گفته اگر اکونت wow را به مدت 1 سال خریداری کنید دیابلو 3 را به صورت رایگان میتونید دانلود کنید + 1 می نسخه ازمایشی WOW: Mists of Pandaria که اومد شما یکی از تسترها خواهید بود.
Diablo 3 release date announced • News • Eurogamer.net

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

تا الان بلیزارد اعلام کرده 1 میلیون نفر این اکونت خریداری کردند !

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

Collector's Edition این بازی با قیمت £69.99 شامل بازی کامل بر روی DVD-ROM ، پشت صحنه ساخت بازی بر روی 2 دیسک Blu-ray/DVD، سی دی موسیقی متن دیابلو 3، 208 صفحه تصاویر هنری بازی،4 GB USB soulstone است و همچنین نسخه کامل Diablo 2 و Diablo 2: Lord of Destruction وجود خواهد داشت. این بسته ویژه را میتوانید از خرده فروشان منتخب خریداری کنید.

یعنی الان تو دل من عروسی هست بالاخره انتظار و صبر و شکیبایی یعنی داره تموم میشه :d من کلا باورم نمیشه بالاخره دیابلو 3 داره میادش واقعا هم باورم نمیشه
پ.ن:بلیزارد شک ندارم شاهکار تحویل ملت میده از همین الان هم معلومه رکورد فروش روی PC میزنه >:d<
پ.ن2:تنها مساله فعلی PC داغون من :|

وقتی استارکرفت2 به اون شاهکاری میشه این میخواید شاهکار نشه؟ فقط کافیه مراحل حمله فلاد ها رو تو SC2 رفته باشید تا دوبرابر عاشق بازیش بشید!

در تکمیل خبر باید بگم بلیزارد گفته اگر اکونت wow را به مدت 1 سال خریداری کنید دیابلو 3 را به صورت رایگان میتونید دانلود کنید + 1 می نسخه ازمایشی WOW: Mists of Pandaria که اومد شما یکی از تسترها خواهید بود.
Diablo 3 release date announced &bull; News &bull; Eurogamer.net

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

تا الان بلیزارد اعلام کرده 1 میلیون نفر این اکونت خریداری کردند !

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

Collector's Edition این بازی با قیمت £69.99 شامل بازی کامل بر روی DVD-ROM ، پشت صحنه ساخت بازی بر روی 2 دیسک Blu-ray/DVD، سی دی موسیقی متن دیابلو 3، 208 صفحه تصاویر هنری بازی،4 GB USB soulstone است و همچنین نسخه کامل Diablo 2 و Diablo 2: Lord of Destruction وجود خواهد داشت. این بسته ویژه را میتوانید از خرده فروشان منتخب خریداری کنید.
پول ما نمی رسه چون نسخه یک ساله الان با وضعیت دلار حدود 360 هزار تومان هست.همین نسخه معمولی بازی هم باید 60 هزار تومان باشه چه برسه به نسخه Collector's Edition.

ایول خبر خوبی بود باید برم ببینم اصلا مولتی این بازی چجوری هست(چند تا ویدیو ازش ببینم) که حساب کنم میارزه 50-60 هزار تومن پول اوریجشو بدم:d
من 55 تومن پول cd-key استارکرافت2 دادم خدا شاهده یک ذره هم پشیمون نیستم حالت های مولتی پلیر گسترده+سرورهای بسیار قوی و شلوغ+لگ کم خلاصه استارکرافت2 واقعا ارزش اوریج گرفتن رو داشت امیدوارم اینم همین طور باشه

باورش خیلی سخته بسیار خوشحال شدم :دی
Good News
ایول خبر خوبی بود باید برم ببینم اصلا مولتی این بازی چجوری هست(چند تا ویدیو ازش ببینم) که حساب کنم میارزه 50-60 هزار تومن پول اوریجشو بدم
yahoo_4.gif
حداقل 100 تومان باید برای CD KEY بازی بدید دلار شده 2 هزار تومان کاش 50 تومان بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or