تاریخ عرضه دو عنوان Mafia 3 و Homefront: The Revolution لیک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
فروشگاه‌های «Amazon» ،«Best Buy» ،«GameStop» و «Target» تاریخ عرضه دو عنوان «Mafia 3» و «Homefront: The Revolution» را لیک کردند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

9j25k3ksul5dzad2nttd.png

با توجه به تصویری که در فروشگاه Best Buy گرفته شده ، به نظر می‌رسد بازی Mafia 3 در تاریخ 26 ماه آپریل عرضه شود. همچنین در صفحه پیش خرید بازی Mafia 3 در سایت‌های Amazon و GameStop بازی برای 26 آپریل لیست شده، ولی درحال حاضر این تاریخ از صفحه پیش خرید پاک شده‌است.

«2K Games» به سایت «IGN» گفت، آنها برنامه ریزی کرده‌اند که بازی Mafia 3 را در سال 2016 و در طی سال مالی 2017 ناشر بازی یعنی «Take Two» عرضه کنند: «هنوز تاریخ رسمی اعلام نشده، این مسئله عادی است که فروشگاه‌های بازی تاریخی احتمالی برای بازی‌ها قبل اعلام رسمی، انتخاب کنند.»

در هر صورت انتخاب تاریخ 26 آپریل توسط 3 فروشگاه مختلف کمی مشکوک به نظر می‌رسد، همچنین سال مالی 2017 کمپانی Take Two از 1 آپریل شروع می‌شود.

fi6oyumy0l6302wvntuy.jpg

از طرفی دیگر، فروشگاه Target پیش فروش بازی Homefront را شروع کرده‌است. اگر شما در خود فروشگاه، بازی را پیش خرید کنید یک کارت رزرو دریافت خواهید کرد. عکسی از این کارت به سایت «XboxAchievements» فرستاده شده و تاریخ عرضه بازی در این کارت، 17 ماه می ثبت شده‌است.

ناشر بازی یعنی «Deep Silver»، هنوز تاریخ عرضه بازی را به طور رسمی مشخص نکرده و هیچ نظری در مورد این خبر ندارد. نسخه بتا مولتی‌پلیر بازی در اوایل سال 2016 اول برای کنسول Xbox One عرضه خواهد شد.

دو بازی Mafia 3 و Homefront: The Revolution برای PC ،PS4 و Xbox One منتشر می‌شوند.

منبع 1 - منبع 2

من گیم‌پلی IGN First که مربوط به مافیا می‌شد، دیدم. به جز همون شخصیت اصلی که کلا به استایل مافیا نمی‌خوره، بقیه موارد خوب بودن. گان‌پلی بازی که واقعا جالب بود. شهر هم فضاسازی خوبی داشت. درباره سیستم رانندگی هم به گفته سازنده بازی سعی کردن یک استایل هالیوودی داشته باشه که خب به نظر تو نسخه نهایی به یک نتیجه خوبی می‌رسن. درکل خیلی بهتر از اون چیزی که تو نمایش‌های اولیه نشون دادن.

درمورد انفجار ماشینها هم توضیح میده که تریلر Gamescom به دلیل اینکه میخواستن جذابیتش بالا بره به هر ماشینی به راحتی منفجر میشد و تو نسخه نهایی به این شکل نیست

این مافیا 3 یه جورایی انگار مثلِ فیلم Gangster Squad بشه. یعنی تو کت مخاطب نره این گنگسترن، عضو مافیان یا مثلا استایلی مثلِ اونا دارن:دی

The Black Mafia, also known as the Muslim Mafia or Muslim Mob, is a Philadelphia-based African-American organized crime syndicate. The organization began as a small criminal collective, known for holding up neighborhood crap games and dealing in the illegal drug business, but at its height of operation until about 1975, it managed to consolidate power and control a large portion of criminal activity in various African-American neighborhoods throughout Philadelphia, the Delaware Valley, and South Jersey, including Atlantic City. In addition to drug trafficking, burglary, and armed robbery, the Black Mafia was also engaged in traditional organized crime activities such as extortion, racketeering, number running, illegal gambling, and prostitution.

تو ویکی هس فک کنم مافیا 3 هم واسه 1968 باشه :d

من گیم‌پلی IGN First که مربوط به مافیا می‌شد، دیدم. به جز همون شخصیت اصلی که کلا به استایل مافیا نمی‌خوره، بقیه موارد خوب بودن. گان‌پلی بازی که واقعا جالب بود. شهر هم فضاسازی خوبی داشت. درباره سیستم رانندگی هم به گفته سازنده بازی سعی کردن یک استایل هالیوودی داشته باشه که خب به نظر تو نسخه نهایی به یک نتیجه خوبی می‌رسن. درکل خیلی بهتر از اون چیزی که تو نمایش‌های اولیه نشون دادن.

ویدیوی که 1 ماه پیش بودو میگی؟
این که همون اولی بود

از این 2k games کلا چیز عالی درنمیاد ، راکستار جز همشون میکشه، میدادن مافیا 3 رو به سن دیگو یک داستان عالی از توش درمیوردن با نویسندگی سم هاوسر ، ایپی یک لول میبردن بالا،>:)

مافیا 3 بیشتر تبدیل به یه بازی اکشن شده... در حالی که نسخه اول یه بازی داستان محور بود... اون چیزایی هم که تا الان دیدم بیشتر جنبه شوتینگ بازی رو به نمایش گذاشتند که چیز جدید و جذابی توش ندیدم...
مافیا باید حالت ماجراجویی داشته باشه ،مراحلش مثل نسخه اول گوناگون باشه و شخصیت پردازیش باید با همون نگاه اول طرف رو جذب کنه نه اینکه... .

خوبه که چون تقویم ما به شمسی هست و بازیسنتر هم یه سایت فارسی و ایرانی است تاریخ های متن ترجمه شده هم به شمسی برگردانده شوند.
تشکر.

دقیقا هم نظرم باهات :دی
گان پلی خوب + خشونت بالا ،گرافیک و نورپردازی عالی ، رانندگی و صحنه های تعقیب گریز و ترکیدن ماشین ها ( که البته اینجا راحت میترکیدن ) خیلی خووب بود
شهر رو هم خیلی خووب ساخته بودن
اما این هرکولی که طراحی کردن به عنوان شخصیت اصلی مقداری مشکل داره

تریلری که من از مافیا دیدم یه سری مشکلات عمده عجیب غریب داشت ولی یه سری مواردم بود که از حق نگذریم خوب کار شده بود.
از طراحی افتضاح شخصیت اصلی که بگذریم، بخش اسلحه ها یه سری موارد افتضاح داشت که واقعا غیر قابل تحمله.با تفنگ مگنوم شلیک میکنه صدای تفنگ اسباب بازی میده و تو هر ثانیه با اسلحه به این سنگینی سه چهار تا تیر میزنه و انگار Uzi دستشه.شاتگان هم همین وضعیت رو داشت و وقتی شلیک میکرد اصلا ضرب نداشت و به نظر میرسید که باید ده بیست تا تیر به هر نفر بزنی تا بمیره.
رانندگی هم که از دریفت کشیدن و پرش از رو سکو با ماشینای دهه 60 و برخوردای به سبک burnout paradise حرفی نزنیم بهتره.
نمیدونم چه حسابی بود که وقتی سوار ماشین میشد کلا بازی فرق میکرد از گرافیک و افراد داخل شهر و فیزیک و ... همه از دم نابود میشن.
انفجارا هم که ماشالا آدم رو یاد اوایل نسل 6 میندازه.

نکات مثبت بازی به نظر من یکی گرافیک کلی بازی بود که با توجه مرحله ای از تولید که داخلش قرار داره قابل قبول هست برای نسل 8.همچنین انیمیشن شخصیتا و طراحی لباس کرکترا و محیط های بسته خوب بوده.بازی خشونت خوبی داره که البته این سبک خشونت به یه بازی مثل مافیا اصلا نمیخوره.

در کل برای نظر نهایی باید تا زمان انتشار بازی صبر کنیم ولی این چیزی که من میبینم حتی شماره دوم پیشش شاهکار هست دیگه زشته اسم شماره اول رو اصلا بیاریم.

اینکه مافیا 3 مافیا نیست زیاد، رو همه فک کنم قبول دارن اما فک میکنم کسایی که از این بازی به عنوان آشغال و اینا یاد میکنن بنظرم هنوز دارن بازیو با اون اولین تریلرش که اصلا تریلر خوبی نبود قضاوت میکنن!

تریلر 12 دقیقه ای گیم پلی IGN First رو ببینید، بنظرم تقریبا همه چیزای بازی سطح بالا کار شده مخصوصا فیزیک و گرافیک و پویا بودن شهر فقط مشکلی داره اینه که غیر از شهرش رسما بقیه چیزاش هیچ شباهتی به مافیا نداره از شوتینگش بگیر تا شخصیتاشو و مراحل و اکشنش! و یک سری مشکل فیزیکی که توی ترکیدن ماشینا و چپ شدنشون بود. اما بازم احتمال اینکه یک بازی خیلی خوب بشه زیاده.

آخرین ویرایش:
اینکه مافیا 3 مافیا نیست زیاد، رو همه فک کنم قبول دارن اما فک میکنم کسایی که از این بازی به عنوان آشغال و اینا یاد میکنن بنظرم هنوز دارن بازیو با اون اولین تریلرش که اصلا تریلر خوبی نبود قضاوت میکنن!

تریلر 12 دقیقه ای گیم پلی IGN First رو ببینید، بنظرم تقریبا همه چیزای بازی سطح بالا کار شده مخصوصا فیزیک و گرافیک و پویا بودن شهر فقط مشکلی داره اینه که غیر از شهرش رسما بقیه چیزاش هیچ شباهتی به مافیا نداره از شوتینگش بگیر تا شخصیتاشو و مراحل و اکشنش! و یک سری مشکل فیزیکی که توی ترکیدن ماشینا و چپ شدنشون بود. اما بازم احتمال اینکه یک بازی خیلی خوب بشه زیاده.

خب مشکل اینجاست که بازی خیلی حس مافیا رو نداره:دی
باز لاافل مافیا ۲ حس مافیا بودن رو داشت ولی این تا الان اصن چنین حسی رو نمیده به آدم:|
شوتینگش هم که قبلتر هم اشاره شد بهش افتضاحه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or