تاریخ عرضه بازی Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition اعلام شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
راکستار بالاخره رسما اعلام کرد که بازی Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition در تاریخ 11 نوامبر (20 آبان) به‌صورت دیجیتالی و در تاریخ 6 دسامبر (15 آذر) به‌صورت فیزیکی عرضه خواهد شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

علاوه بر اعلام تاریخ عرضه، تریلر کوتاهی نیز منتشر شده که به‌خوبی بهبودهای بصری اعمال شده بر روی هر سه بازی GTA: Vice City، GTA 3 و GTA: San Andreas را نمایش می‌دهد. این کالکشن بر روی تمامی پلتفرم‌ها، با قیمت 60 دلار به‌فروش می‌رسد.

بهبودهای صورت گرفته در پکیج Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition تنها به جلوه‌های بصری ختم نمی‌شوند. در کنار تکسچرهای ارتقا یافته و بازسازی سیستم نورپردازی، گیم‌پلی هر سه بازی نیز در بخش‌های مختلفی مانند گان‌پلی و هدف‌گیری، پیشرفت‌هایی را به‌خود دیده است. سه‌گانه GTA بر روی کنسول‌های نسل نهم با رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه اجرا می‌شود و نسخه PC نیز از NVIDIA DLSS پشتیبانی می‌کند.

در همین حال، شرکت Rockstar اعلام کرده که نسخه بهبود یافته GTA: San Andreas از زمان عرضه بر روی سرویس Xbox Game قرار می‌گیرد. مشترکان PlayStation Now نیز در تاریخ 7 دسامبر (16 آذر)، نسخه بهبود یافته GTA 3 را دریافت خواهند کرد.

بازی Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition در تاریخ 20 آبان برای رایانه‌‌های شخصی (از طریق لانچر راکستار گیمز)، نینتندو سوئیچ، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر می‌شود. نسخه IOS و اندروید نیز در زمان نامشخصی از سال 2022 عرضه خواهد شد.​

مخصوصا تو دو تصویر آخری مشخص هست که یه کارایی فراتر از «بهبود دادن» انجام شده. تو متن خبر نوشته شده که بازی از یه سیستم نورپردازی جدید بهره میبره که به نظرم توی اسکرین شات ها به وضوح میشه دید و متوجهش شد.
داداش اگه نورپردازی رو هم آپدیت نمیکردن که رسماً میشد همان نسخه اورجینال! 😁
کلاً توی ریمستر نورپردازی ارتقاء پیدا میکنه و چیز جدیدی نیست، ولی المان های اصلی و خصوصا فیزیک بازی دست نخورده باقی میمونه یا نهایتاً بهبود جزئی میگیره.
بحث فن بودن نیست. شما فن راک استار هم باشی مشکلی نیست، شاید خود من هم فن راک استار باشم اصلاً، ولی انصافاً عناوین بزرگی مثل san andreas حقش نبود اینطوری بازسازی بشه. من میترسم این حرکتا (ریمسترِ آبکی زدن) یه جورایی باب بشه و برای بقیه بازیها هم تکرار بشه. مثلاً کونامی تصمیم بگیره MGS1 رو به جای ریمیک کردن ریمستر کنه و تریلوژی بسازه! ببین چقدر ضدحاله! واقعاً از این موضوع میترسم...

آخرین ویرایش:
داداش اگه نورپردازی رو هم آپدیت نمیکردن که رسماً میشد همان نسخه اورجینال! 😁
کلاً توی ریمستر نورپردازی ارتقاء پیدا میکنه و چیز جدیدی نیست، ولی المان های اصلی و خصوصا فیزیک بازی دست نخورده باقی میمونه یا نهایتاً بهبود جزئی میگیره.
بحث فن بودن نیست. شما فن راک استار هم باشی مشکلی نیست، شاید خود من هم فن راک استار باشم اصلاً، ولی انصافاً عناوین بزرگی مثل san andreas حقش نبود اینطوری بازسازی بشه. من میترسم این حرکتا (ریمسترِ آبکی زدن) یه جورایی باب بشه و برای بقیه بازیها هم تکرار بشه. مثلاً کونامی تصمیم بگیره MGS1 رو به جای ریمیک کردن ریمستر کنه و تریلوژی بسازه! ببین چقدر ضدحاله! واقعاً از این موضوع میترسم...
حالا این موضوع شاید یکمی آف تاپیک باشه (زیاد نه ها، فقط یکم :D) ولی اینطور که بعضی شایعات میگن، MGS 1 دقیقا همینطور که میگید بجای ریمیک شدن، داره ریمستر میشه. دلیلش چیه؟ اینکه کونامی تصمیم گرفته MGS 3 رو ریمیک کنه و بقیه نسخه ها فقط با یه سری بهبود روی کنسول های مدرن میان. بازم میگم این یه جور چرخه تموم نشدنی بنظر میرسه، چون اگه کونامی MGS 1 رو انتخاب میکرد برای ریمیک، یه عده احتمالا میگفتن خب حیف نیست MGS 3 دست نخورده باقی بمونه یا فقط تکسچرهاش ارتقا پیدا کنن؟ :))

• Like
Reactions: Tatsumaru
حالا این موضوع شاید یکمی آف تاپیک باشه (زیاد نه ها، فقط یکم :D) ولی اینطور که بعضی شایعات میگن، MGS 1 دقیقا همینطور که میگید بجای ریمیک شدن، داره ریمستر میشه. دلیلش چیه؟ اینکه کونامی تصمیم گرفته MGS 3 رو ریمیک کنه و بقیه نسخه ها فقط با یه سری بهبود روی کنسول های مدرن میان. بازم میگم این یه جور چرخه تموم نشدنی بنظر میرسه، چون اگه کونامی MGS 1 رو انتخاب میکرد برای ریمیک، یه عده احتمالا میگفتن خب حیف نیست MGS 3 دست نخورده باقی بمونه یا فقط تکسچرهاش ارتقا پیدا کنن؟ :))
سلام بزرگوار...شرمنده گفتم منم یه اف تاپیک بدم😁

این بازی معرفی شد😑😑 کلا هیچی ازش مشخص نیست😁

A Quiet Place Video Game Announced - IGN

• Wow
Reactions: Ludens
ببخشید من چون تازه کارم
فرق ریبوت ، ریمستر ، ریمیک ، دفینیتیو ، دایرکتر کات چیه دقیقا؟
شکسته نفسی میفرمایید جناب جافرپور شما الان اطلاعاتتون از مهندس های سونی هم بیشتره تو زمینه ps5 :دی
به زبون ساده ریمستر و دفینیتیو بازی فقط از نظر گرافیکی پولیش میشه و بافت ها و تکستچر ها با کیفیت میشن.
ریبوت کلا بازی و داستان رو میکوبن و از نو میسازن فقط کلیت داستان رو حفظ میکنن.
ریمیک داستان بازی تغییری نمیکنه ولی گرافیک و گیمپلی رو میکوبن و از نو میسازن.
دایرکترکات هم همون گوتی حساب میشه ک تمام دی ال سی ها رو داره و گرافیک هم بهتر میشه.
البته اینا چیزایی بودن ک من تجربی دیدم دیگه اگه اشتباه میکنم ک دوستان تصحیح کنن :دی

به عنوان فن قدیمی سری اصلا از کیفیت ریمستر راضی نیستم(بنا به نمایش) و تا حدود زیادی تو ذوغم خورد!!!
بشدت از ریمستر gta III راضی و بهوجد اومدم :D
مشخصا خیلی پیشرفت مشهود و جذاب بنظر میرسه
تاریک ترین نسخه در کنار IV توسری هست که بشدت دلتنگش بودم و با همه کاستی ها day one پیش خرید میکنم :x
امیدوارم اون خشونت و سر و دست و پا قطع شدن سانسور نشده باش:D

• Like
Reactions: jaferpour
راکستار واقعا یابو ورش داشته هر چرندی تحویل بده گیمرها دست تو جیب تقدیمش میکنن! چند ماه دیگه نوبت GTA V میرسه که با اون نمایش افتضاح قراره بیست سی دلار بابتش پول بگیره! ترجیح میدم با 60 دلار تو تخفیفات گوناگون چند تا بازی درست حسابی بخرم تا این زباله رنگ شده رو.

رفقا کدومتون قراره به کاربر بالایی بگه اون طرف داشته درباره کسانی که بازی رو در حال حاضر دارن صحبت میکرده؟:D
منظورتون آپگرید پولی هست؟ اونم خیلی بعیده آخه... من که چشمم آب نمیخوره ولی باز از هیچی بهتره. :D

• Like
Reactions: jaferpour
منظورتون آپگرید پولی هست؟ اونم خیلی بعیده آخه... من که چشمم آب نمیخوره ولی باز از هیچی بهتره. :D
شما که عضو تحریریه هستید اصلا تعجب کردم همون بار نخست موضوع رو نگرفتید! وقتی نسخه عادیش توی فروشگاه پلی استیشن 30 دلاره" پس اون بیست سی دلار که گفتم قراره خرج چی بشه؟ :D
از اون گذشته چرا آپگرید پولی بعیده؟! کنسولهای نسل پیش که پشتیبانی میشن و اینکه اختلاف توی تریلر با نسل هشت اینقدر ناچیز بود که راحت بصورت جداگانه هم میشه در اختیار دارندگان بازی قرارش داد. البته بازم میگم راکستار باید از خودش خجالت بکشه به اون تریلری که نشون داد بگه نسخه نسل نهم!

شما که عضو تحریریه هستید اصلا تعجب کردم همون بار نخست موضوع رو نگرفتید! وقتی نسخه عادیش توی فروشگاه پلی استیشن 30 دلاره" پس اون بیست سی دلار که گفتم قراره خرج چی بشه؟ :D
از اون گذشته چرا آپگرید پولی بعیده؟! کنسولهای نسل پیش که پشتیبانی میشن و اینکه اختلاف توی تریلر با نسل هشت اینقدر ناچیز بود که راحت بصورت جداگانه هم میشه در اختیار دارندگان بازی قرارش داد. البته بازم میگم راکستار باید از خودش خجالت بکشه به اون تریلری که نشون داد بگه نسخه نسل نهم!
من صرفا بخاطر طمع ناشرها اینو میگم، ضمن اینکه از زمان معرفیش هم زمان زیادی گذشته ولی همچنان چیزی اعلام نشده. حالا اینا همش حدسه، شایدم دارم اشتباه میکنم و یه مسیر آپگرید پولی هم گذاشتن. چند ماه دیگه مشخص میشه. :-"

من صرفا بخاطر طمع ناشرها اینو میگم، ضمن اینکه از زمان معرفیش هم زمان زیادی گذشته ولی همچنان چیزی اعلام نشده. حالا اینا همش حدسه، شایدم دارم اشتباه میکنم و یه مسیر آپگرید پولی هم گذاشتن. چند ماه دیگه مشخص میشه. :-"
وقتی اینهمه بازی نسل 8 با آپگرید "رایگان یا پولی" میشه نسخه نسل 9 کنسولیشون رو بازی کرد(مانند Ghost of Tsushima) دیگه GTA V که مشکلی از این لحاظ نداره. حالا اگه PS4/XBO پشتیبانی نمیشدن راکستار میتونست بهونه ای جور کنه" ولی واسه یه رزولوشن بالاتر و فریم 60 بگه بیایید از نو 60 دلار بدید شورش جهانی ضد راکستار بپا میشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or