تاریخ عرضه بازی ایرانی "مبارزه در خلیج عدن"

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

08467917907651503699.jpg

تاریخ عرضه بازی "مبارزه در خلیج عدن" اعلام شد.
این بازی ایرانی ساخت شرکت آمیتیس بازی رایان در تاریخ 16 خرداد عرضه می شود.
داستان بازی در مورد نبردهای تکاوران نیروی دریایی با دزدان دریایی این منطقه بوده و در طول چندین مرحله متنوع صورت می گیرد.
بازی "مبارزه در خلیج عدن" طبق تصاویر و تریلرهای پخش شده ، از نظر بصری و گرافیکی در وضعیت بسیار خوبی بوده و جزو زیباترین عناوین ساخته شده داخلی می باشد. همچنین صداگذاری و موسیقی زیبایی را در تریلر آن شاهد هستیم.
برای تماشای تریلر بازی می توانید از لینک های زیر استفاده کنید :

تریلر اول :
SD
HD

تریلر دوم :
SD
HD

موفق باشین !

اره میدونی جالب اینحاست که برای بقیه که حرفی نداشتی :)) ولی فقط نمیدونم این عرشه چرا همون عرشه هست یه فرق سر سوزنی هم نداره :)) تازه جالب تر hud هم فرقی نداره.

00693689696149037010.jpg

72522084612029894980.jpg

:laughing:

سر سوزنی هم فرق نداره !!!! دقیقا کپی هست :laughing:

برای بقیه هم حرف نزدم چون دقیقا یادم نمیاد . مثل جنابعالی از روی شکم حرف نمیزنم

douchebag به مدت 48 ساعت وقت داری تمام پلیگان های موجود در هر دو بازیو بشماری و به من بدی.

آقا جان چرا شما ها انقدر لج باز و یه دنده اید!؟ بعدشم اون عکسایی که گذاشتی که همه از خود بازی بود! دومندش اگه کپی پیسته کد کی همچین گرافیکی با همچین نورپردازی داشته؟
آهان لابد اونجایی که قایق سواری میکنن قایقش ماله کد ـه و فقط پرچم ایران روشه!؟
بعد مگه هر بازی تو کشتی باشه که در حال طوفان هم باشه دلیل میشه از روی MW کپی رفته؟ آنچارتدو تاحالا اسمشو شنیدی؟ یه بازی جالبی هست که نسخه سومش اخیرا اومده اونم تو کشتی باید مبارزه کنی و طوفانی میشه بعدشم کشتی به شکل تایتانیک میره به ته دریا! ( MW1 هم کشتی قرق شد) این دلیل میشه که از روی اون کپی رفته ؟
منطقت تو حلقم:دی!

douchebag به مدت 48 ساعت وقت داری تمام پلیگان های موجود در هر دو بازیو بشماری و به من بدی.

آقا جان چرا شما ها انقدر لج باز و یه دنده اید!؟ بعدشم اون عکسایی که گذاشتی که همه از خود بازی بود! دومندش اگه کپی پیسته کد کی همچین گرافیکی با همچین نورپردازی داشته؟
آهان لابد اونجایی که قایق سواری میکنن قایقش ماله کد ـه و فقط پرچم ایران روشه!؟
بعد مگه هر بازی تو کشتی باشه که در حال طوفان هم باشه دلیل میشه از روی MW کپی رفته؟ آنچارتدو تاحالا اسمشو شنیدی؟ یه بازی جالبی هست که نسخه سومش اخیرا اومده اونم تو کشتی باید مبارزه کنی و طوفانی میشه بعدشم کشتی به شکل تایتانیک میره به ته دریا! ( MW1 هم کشتی قرق شد) این دلیل میشه که از روی اون کپی رفته ؟
منطقت تو حلقم:دی!

من لازم نیست پلاگین ها رو بشمرم به همه ثابت شده هست ;) اره از خود بازی چون باید میرفتم حتما mw2 رو مولتی بزنم که برات عکس بگیر که دردسری هست cod2 هم همین الان بگو save هاشو upload کنم بدم بری 1 بار اون مراحل رو بازی کنی مشکل اینه که نمیفهمی قضیه رو. داری یه سری جک میبافی درباره کشتی این تصویر همون تصویر اول مرحله هست بدون هیچ تغییری بازم مشکل اینحاست که این همه بازی رو کشتی طوفانی هست ولی 1 دونه شبیه cod نیست ولی این یکی copy&paste هست این حرف رو به سازنده بازی هم که توی همین فروم بود زدم به همه هم ثابت شده حالا هی یقه جر بدین برای بازی =)) بعد این حرفت درباره گرافیک و نورپردازی هم خدا بود bookmark میکنمش :x دیگه خدافظی عمو جون :))

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی خیلی‌ قشنگ هست واسه یه بازی ایرانی‌ و به نظر میاد طراحی سلاح‌ها هم خوب هست با طراحی کاراکتر.

هر چی‌ باشه فکر کنم میارزه که چند تومن اضافی بهش پول داد.
===========================
ولی‌ نیما راست میگه، چند تا از عکس‌ها شبیه صحنه‌های Cod هستن شدیدا. مخصوصا اون پایینی‌ که شبیه Overgrown و Trailer park شدن :دی
شما اگه حرف نیما رو تایید میکنید پس باید اینو هم تایید کنی که ایشون معتقدن گرافیک بازی درحد ماریو هم نیست
yahoo_1.gif

خدا رو شکر من نه سازنده بازیم نه از دفاع ازش سود میکنم
lolwut
من فقط قسمتی‌ که اشاره کردم تو پستم رو تایید کردم نه قسمت دیگه‌ای رو.

آخرین ویرایش:
مدیرای عزیز فقط بلدین پستای منو پاک کنید
شما که هیچ توهینی نکردی :) باشه من نفهم تو علامه!
من جک میبافم تو داری نقش فیلسوفو بازی میکنی!
جواب منطقی نداری بدی داری میگی کپی پیست !
من که بیخیال این قضیه نمیشم بوکمارک کن کلا تمام پستای منو بوکمارک کن تا روزی که بازی عرض بشه
واقعا یه مشت آدم بی فرهنگ تو این سایت ریختن :)
و اسم خودشونو گیمر میذارن:)
بحث کردن با شما ها جز عصبانیت هیچ سودی برای من نداره ! پس برو خوش باش
اگر کسی دوست داشت بحثو ادامه بده تو پروفایل من بیاد که سایتو بیشتر از این "تخریب" نکنیم --قابل توجه ناظمین--
ولی‌ نیما راست میگه
شما اگه حرف نیما رو تایید میکنید پس باید اینو هم تایید کنی که ایشون معتقدن گرافیک بازی درحد ماریو هم نیست :)

GOOD LUCK CHUCK :)
رلستی شما بچه کجایی انقدر با مزه ای؟:)
بیا اینم بوکمارک کن:)
عقده ایه
:)) =)) حیوونی دلم برات سوخت :)) =))
نظری شکلی عکسی چیزی داشتی بگو نظار عقده بشه بلاخره شما عضو پرمیوم هستید از بقیه هم دانشمند ترید:))

آخرین ویرایش:
مدیرای عزیز فقط بلدین پستای منو پاک کنید
شما که هیچ توهینی نکردی :) باشه من نفهم تو علامه!
من جک میبافم تو داری نقش فیلسوفو بازی میکنی!
جواب منطقی نداری بدی داری میگی کپی پیست !
من که بیخیال این قضیه نمیشم بوکمارک کن کلا تمام پستای منو بوکمارک کن تا روزی که بازی عرض بشه
واقعا یه مشت آدم بی فرهنگ تو این سایت ریختن :)
و اسم خودشونو گیمر میذارن:)
بحث کردن با شما ها جز عصبانیت هیچ سودی برای من نداره ! پس برو خوش باش
اگر کسی دوست داشت بحثو ادامه بده تو پروفایل من بیاد که سایتو بیشتر از این "تخریب" نکنیم --قابل توجه ناظمین--

شما اگه حرف نیما رو تایید میکنید پس باید اینو هم تایید کنی که ایشون معتقدن گرافیک بازی درحد ماریو هم نیست :)

i349143_19321730.jpg

به نظر من تا وقتی که بتونن گرافیک بازی رو در حد بازی های روز دنیا بکنن تقلید هیچ عیبی نداره. اول بیان گرافیک رو درست کنن بعد برن رو داستان و بقیه چیزا... step by step

عرشه ی کشتی که به جز شب بودن و بارون باریدن هیچ شباهت دیگه ای نداره! از اسم بازی معلومه خیلیج و گیم پلی کشتی از ملزومات بازیه!
راجب بقیه ی عکسا هم هر چند که من cod2 رو حداقل دو سال پیش تموم کردم ولی مراحل یادم می مونه! همچین محیطی تو cod2نداریم! شما می تونی عکس بگیری بذاری؟
اون عکس dlc جدید mw3 هم که نه اطلاعاتی دادی نه چیزی! نکنه از روی تعداد یارها یا رنگ آسمون به تقلیدکاری این بازی پی بردی؟
واقعا نمی دونم چه اسراری هست بازیهای خودی رو بکوبیم؟

عرشه ی کشتی که به جز شب بودن و بارون باریدن هیچ شباهت دیگه ای نداره! از اسم بازی معلومه خیلیج و گیم پلی کشتی از ملزومات بازیه!
راجب بقیه ی عکسا هم هر چند که من cod2 رو حداقل دو سال پیش تموم کردم ولی مراحل یادم می مونه! همچین محیطی تو cod2نداریم! شما می تونی عکس بگیری بذاری؟
اون عکس dlc جدید mw3 هم که نه اطلاعاتی دادی نه چیزی! نکنه از روی تعداد یارها یا رنگ آسمون به تقلیدکاری این بازی پی بردی؟
واقعا نمی دونم چه اسراری هست بازیهای خودی رو بکوبیم؟

گفتم که شما مراحل تونس یا لیبی بود بازی کنی یادت میاد در مورد mw3 هم چیزی یادم نمیاد گفته باشم بعد اینجا عکس جدیدی نمیبینم :))

حالا همچی میگه گرافیک انگار کار شاخی کردن
شما کرای انجین 2 یا Frostbite 2 داشته باشی یه چند تا آبجکت دانلود کنی ایمپورت کنی توش میشه گرافیک خفن چون انجینش خوبه
دوستان کسی اطلاع از انجینش داره؟
مهم گیم پلیش هست و داستانش که شخصا امیدی ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or