تاریخ عرضه بازی ایرانی "مبارزه در خلیج عدن"

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

08467917907651503699.jpg

تاریخ عرضه بازی "مبارزه در خلیج عدن" اعلام شد.
این بازی ایرانی ساخت شرکت آمیتیس بازی رایان در تاریخ 16 خرداد عرضه می شود.
داستان بازی در مورد نبردهای تکاوران نیروی دریایی با دزدان دریایی این منطقه بوده و در طول چندین مرحله متنوع صورت می گیرد.
بازی "مبارزه در خلیج عدن" طبق تصاویر و تریلرهای پخش شده ، از نظر بصری و گرافیکی در وضعیت بسیار خوبی بوده و جزو زیباترین عناوین ساخته شده داخلی می باشد. همچنین صداگذاری و موسیقی زیبایی را در تریلر آن شاهد هستیم.
برای تماشای تریلر بازی می توانید از لینک های زیر استفاده کنید :

تریلر اول :
SD
HD

تریلر دوم :
SD
HD

موفق باشین !

تو تریلرش که از تمام بازی های ساخته شده ایرانی بهتر هستش میشه گفت ارزش 10 تومان پول رو داره از روی تریلرش اما باید دید بازی آخر چی میشه و چقدر باگ داره .

اما به نظرم این میتونه شروع خوبی باشه نه اون بازی های که یکی از یکی .... تر که واقعا ادم میمونه با چه فکری ساخته میشه .

اما تو همین تریلرش هم مشکل کم نداره از کاورگیریش بگیر تا به نظر هوش مصنوعی و چند تا چیز دیگه اما به نظرم اگه همین گروه تحقیق بهتری کنن و کارشون رو بهتر کنن شاید بازی بهتری دیدیم .

تم کلیش به تقلید از اخرین نسخه از مدال هست
کی میخوان اینا از خواب بیدار شن و بفهمن حالا حالا نباید جا پایای سازندگان و بازی های بزرگ بزارن

اگه اینجوری که شما ها دارین نظر میدین منم میام میگم : یوبی سافت *** حورد که GR FS رو بیرون داد چون ایده ـش عین گیرز آو وار بودش ( از این نظرای دری وری دوستان که مشابه همین هستند)
یا یوبی سافت از روی آنچارتد کپی رفته و انیمیشن های زیادی برای AC3 نوشته پس بازیش بدرد نمیخوره
لطفا نظر الکی ندید هم ما ها رو بی اعصاب نمیکنید هم .....:|
بعدشم شماهایی که نظر میدین ( به غیر از
ortegoli و
vivanred که تنها افرادی بودند که نظر منطقی دادند) تریلر ها رو دیدین؟ گرافیک بازیو دیدین؟ گیم پلیش حد اقل به کال آو دیوتی نزدیکه!
بلاخره بعد از اینهمه سال که داریم تو این صنعت تلاش میکنیم داریم کم کم پیشرفت هم میکنیم! از همون اول یارو نمیتونه بیاد آنچارتد بسازه!
خواهشا نظری که میدین از درون شکم ول ندید و یکم منطقی فکر کنید!{ من که میدونم واسه چی پست میدین:|}

کپی تمامی صحنه ها از cod 2 و mw و mw2 رو بهش پیشرفت نمیگن.

خوب شما بیا صحنه هایی که این بازی از رو اون کپی رفته رو عکسشو بذار ببینیم چی میگی چون دقیقا من ندیدم که اونجوری باشه! شاید من کورم!
منظورت احیانا رو عرشه کشتی که نیستش!؟!!
تمامی صحنه ها؟!
شما (و دوستان هم عقیده ایشون) میشه یکی از این صحنه ها رو که دیدید بگید ما هم فیض ببریم؟ (مطمئنا شما رو هوا حرف نمیزنید...!)
لطفا مارم هدایت کنید!!!
خدا رو شکر یه نفر تو این سایت پیدا شد منظور منو هم بفهمه!
پست قبلیمون که به علت **** حورد ( :دی ) پاک شد!
ولی ... اینجا چون یک فروم سطح بالاست پست هایی مثل مال من و امثال من باید پاک بشه

آخرین ویرایش:
باید براش تبلیغ کنند..تا عده بیشتری متوجه این بازی بشوند.

حداقل 10 نوبت تیزر تو شبکه 3 قبل از یه برنامه یا سریال خوب...که همه مردم ببینند و برند بخرند..

هم باید دولت کمکشون کنه و هم مردم بخرن تا صنعت بازیسازی ایران هم مثل اروپا بزرگ بشه وگرنه همینجوری میمونه..

من خیلی دوست دارم بازیسازی ایران جایی برسه که من نوعی جای اینکه بیام بازیسازی کشورم رو مسخره کنم بهش افتخار کنم.

و وقتی 1 بازی میده بیرون احساس غرور کنم نه شرمندگی جلوی رغبایی چون ubi & ea & rockstar

البته کل منظورم اینه که بیایید دست به دست هم بدیم و صتعت بازیسازی کشورمون رو بزرگ کنیم..

حداقلش اینه که می تونیم با خرید بازی و هدیه دادن با فامیل یا ترغیب فامیل برای خرید کار یکنیم که تیراژش بالا بره...

از همین امروز من شروع می کنم.. اول به پسر های فامیلمون م یگم..

عرشه کشتی که نیاز به گفتن نیست اصلا همه میدونن.

این عکس هم

برای دومین dlc که برای mw2 امد یعنی حتی کوچکترین تغییری توش نیست

و این عکس ها

دقیقا توی cod2 وقتی داره جنگ های انگلیس فکر کنم توی لیبی یا تونس هست cut & paste شده و از اونجایی که حدود 2 هفته پیش دوباره نشستم cod2 رو تموم کردم شکی درش ندارم.

عرشه ی کشتی برای MW رزرو شده . هیچ بازی دیگه ای حق نداره از محیطش استفاده کنه :laughing:

اره میدونی جالب اینحاست که برای بقیه که حرفی نداشتی :)) ولی فقط نمیدونم این عرشه چرا همون عرشه هست یه فرق سر سوزنی هم نداره :)) تازه جالب تر hud هم فرقی نداره. راستی لازم نبود یه اکانت جدید درست کنی با همون اکانت خودت پست میدادیخیلی بهتر بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or