تاریخ عرضه اویل 6 مشخص شد.

гадюка

کاربر سایت
سرانجام پس از شایعات مختلف بلاخره کپکام تاریخ عرضه بازی را مشخص کرد.این بازی در 20 نوامر سال جاری برای Xbox360 و PS3 عرضه میشود.

resident-evil-6.jpg

تاریخ عرضه بازی در ژاپن 22 نوامر میباشد.همچنین نسخه PC بازی بعد از عرضه نسخه کنسولی بازی عرضه میشود.

داستان بازی در کشور چین و 10 سال پس از اتفاقات رزیدنت اویل 2 روایت میشود.کریس و لیون هر دو از شخصیت های اصلی داستان مبیاشند.رئیس جهمور امریکا تصمیم گرفته است که حقایق پشت برده را در مورد شهر راکون سیتی فاش کند اما حمله bioterrorism باعث الوده شدن رئیس جمهور میشود که این مسئله سبب میشود لیون با انتخاب سختی روبرو شود.

کریس هم در کشور چین با چنین حمله مشابه ای روبرو میشود که این امر سبب میشود که شخصیت های جدیدی برای کمک به او از راه برسند.این اخرین و بزرگترین حمله bioterrorism است که جهان تاکنون با ان مواجه شده است.

بخش Co-op در بازی همانند اویل 5 نیز برگشته است.همچنین قابلیت بخش تک نفره هم در بازی وجود دارد.

سارندگان اویل 6 در توییتر رسمی اعلام کرده اند که ساخت بازی به مدت 2 سال است که شروع شده،این مدت بسیار کوتاه تر از گفته های Masuchiko Kawata در سال 2009 بوده است.زیرا او زمان لازم برای عرضه مجدد بازی را 8 سال عنوان کرده بود.

کارگردان رزیدنت اویل 6 Eichiro Sasaki خواهد بود.این امر در حالی است که وظیفه ساخت اویل 5 به عهده JunTakeuchi بوده است و Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده اجرایی بازی بود است.

کپکام اعلام کرده است که رزیدنت اویل 6 تکامل یافته ترین سری بازی است که تاکنون توسط این شرکت ساخته شده است.

در حال حاضر تیم ساخت بازی به رهبری اقای Hiroyuki Kobayashi قصد دارند که با کار مداوم و خستگی ناپذیری که در ساخت بازی در حال انجام دادن هستن بهترین قسمت رزیدنت اویل رو چه از لحاظ کیفیتی و چه از لحلظ گستردگی بسازند.او گفته است که ما همگی از ساخت بازی هیجان زده هستیم و نمیتوانیم ان را با جهانیان به اشتراک بگذاریم.

Kobayashi به صحبت های خود افزوده است ما قصد داریم تجربه ای بزرگ و داستانی درگیر کننده در بخش تک نفره را داشته باشید و در بخش Co-op بازی با موضوعی وحشتناک و مهیج روبرو باشید که به ما نام این کار را dramatic horror گذاشته ایم و امیدواریم هم طرفدران این سری و هم کسانی که تا به حال این بازی را تجربه نکرداند از این سبک خوششان بیاید.

پیش فروش بازی رزیدنت اویل 6 بلافاصله در امریکا شروع شده.طبق امار گرفته شده سایت Amazon.com بهترین فروش بازی و GameStop بهترین پیش فروش بازی را داشته است.همچنین در اینده جزئیات بیشتری رونمایی خواهد شد.

امشب تمام حدس و گمان ها در مورد بازی تمام میشود.این امر به خاطر انتشار خبر No Hope Left appeared در روز 4 شنبه بوده است.

همچنین سایت IGN قبلا اطلاعاتی از لوگی بازی و تاریخ پلتفرم بازی را به نقل از فروشنده GameStop بیان کرده بود.

VentureBeat در اولین گزارش خود اعلام کرد که Kennedy و Redfield را در قسمت تگ تیم بازی مشاهده خواهید کرد.

اولین تریلر و همچنین پستر بازی را در منبع خبر میتوانید مشاهده کنید.

منبع:

آخرین ویرایش:
هیچ چیزی نمیتونه رزیدنت اویلو به زمان اوجش برسونه مگر اینکه یا کارگردانیشو بدن به شینجی میکامی و یا دوربینشو عین 3 بازیه اول بکنن تا اینقدر تحت تاثیر اکشن قرار نگیرن.
میشه تریلرشو هم قرار بدید؟

تریلرش خیلی باحال بود.ترکیبی از Spec Ops و Army Of two تو قسمت اکشنش دیده می شد.ولی نمیدونم چرا چهره لیون جالب از آب در نیومده بود و یه کم لاغر تر شده بود.

اون دختره که با اون پسره بود که فقط با مشت لگد می جنگید کی بود؟خود پسره کی بودش اصلا؟
دختره Ashley بود؟

هیچ چیزی نمیتونه رزیدنت اویلو به زمان اوجش برسونه مگر اینکه یا کارگردانیشو بدن به شینجی میکامی و یا دوربینشو عین 3 بازیه اول بکنن تا اینقدر تحت تاثیر اکشن قرار نگیرن.
میشه تریلرشو هم قرار بدید؟
برای دریافت تریلر بازی باید به تاپیک تریلرها مراجعه کنی عزیز.لقمان جان زحمت تریلر رو کشیده.

تریلر دیده شد!اول که اون قسمت لیون رو دیدم کمی امیدوارم شدم بعد که کریس اومد و اون اکشن رو دیدم واقعا نامید شدم.اصلا خوب نبود،به شدت مسخره و ضعیف می خورد.اصلا اون حس تنهایی RE رو نداشت.اخه چجوری قراره با یک ارتش از 4 تا زامبی اونم با مجهزترین اسلحه ها بترسیم؟
نکته جالب دیگه گرافیک به شدت پایین بود،با اینکه هنوز اویل کاره و خیلی مونده به عرضه بازی ولی باز هم گرافیک پایین بود.تکسچر ها بعضی اوقات از نسل قبل هم بدتر می شد.
کلا امیدی بهش نیست

هیشکی نمیاد بگه ماست من سیاس اینا هم اومدن از بازیشون تعریف کردن خب یه چیزه مشخصیه !! مهم مائیم که بگیم بازی خوبه یا بد ، من خودم به شخصه دیگه به سری اویل امیدی ندارم

هیشکی نمیاد بگه ماست من سیاس اینا هم اومدن از بازیشون تعریف کردن خب یه چیزه مشخصیه !! مهم مائیم که بگیم بازی خوبه یا بد ، من خودم به شخصه دیگه به سری اویل امیدی ندارم
میگن ماست من ترشه:d
==================================================================
اینا به Pc اعتقاد ندارن؟

واقعا به خاطر یک مشت دلار این بازی به .. کشیده شد =((

ولی هر چی باشه RE هست و من برای این سری احترام بسیاری قائلم:x . میدونم که بازهم از بازی کردنش لذت میبرم ولی شاید نه به اندازه RE4 و RE3 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or