به نظر من دلیل این گپ طولانی که بین GTAV و RDR2 بوجود اومد موفقیت عجیب غریب و بی سابقه V بود که بی دلیل هم نبود و هنوز هم ادامه داره;به کیفیت بازی کاری ندارم وضعیتش مشخصه ولی Rockstar یا حالا Take-Two ب
ا زیرکی اواخر نسل قبل بازی رو داد بیرون تا بتونه ریمستر رو هم در نسل جدید با یه سری تغییرات به ظاهر جزئی لانچ کنه و در نتیجه قطعاً خیلی ها از جمله خودم با اینکه همون نسل قبل بازی رو جویدیم ریمستر رو هم خریدیم یعنی نه تنها فروش بازی رو تمدید کرد واسه یه نسل بلکه باعث شد خیلی ها دومرتبه پول بدن و بخرن که در واقع مجبور کرد خودش رو که پشتیبانی از V رو هم چنان در الویتش بذاره که منطقی هم بود.اما RDR رو زود معرفی کرد (با توجه به اینه هنوز از V سیر نشده بود) وگرنه قطعاً *R اونقدر منابع و نیرو داشته و داره (مثل سال های 2013-2008 که 4 تا بازی بزرگ لانچ کرد) که می تونست RDR2 رو توو این 5 سال بعد از V بسازه.تأخیر اول کاملاً قابل پیش بینی بود اما تأخیر دومی نه و با توجه به اعتمادی که به *R دارم (حالا شایدم حرفم احساسی باشه
) به نظرم همین بهار هم بازی میومد هیچی کم نداشت!به هر حال ما به عنوان مصرف کننده مجبوریم به ساز سیاست شرکت ها برقصیم دیگه
یه چیز دیگه هم این که من خودم عاشق Bully ام بخصوص چون دوران زندگیم با دوران بازی توو یه برهه بود ولی دیگه الان راکستار مار خورده افعی شده
قطعاً ساخت Bully موفقیت V رو حتی توو مقیاس پایین تر هم نخواهد داشت شاید همین RDR2 هم نداشته باشه حتی!ولی به هر حال امیدوارم که بعد از RDR2 بازم شاهد خلاقیت راکستار باشیم حتی شاید در حد یک IP جدید