تاریخ عرضه‌ی Gravity Rush برای PS Vita مشخص شد

پیوسته

کاربر سایت
89621587666543990777.jpg
26423222610374355885.jpg
61384470457374505814.jpg

Sonyاعلام کرد گیمرهای آمریکای شمالی قادر خواهند بود که Gravity Rush را در تاریخ ۱۲ ژوئن تجربه کنند.
بر طبق اخبار منتشر شده در PlayStation Blog، شرکت Sony تاریخ عرضه‌ی این بازی تابستانی را اعلام کرد. این شرکت همچنین اعلام کرد که در روز عرضه، این بازی در PlayStation Network و در خرده‌فروشی‌ها (Retail Stores) به وسیله‌ی Game Card در دسترس خواهد بود.

Gravity Rush در ابتدا به عنوان یکی از عناوینی معرفی شد که قرار بود همزمان با عرضه‌ی PS Vita در آمریکای شمالی، در تاریخ ۲۲ فوریه عرضه شود. هرچند که مدتی بعد لیست بازی‌های خرده‌فروشان حاکی از تاخیر در عرضه‌ی این بازی بود.

Gravity Rush که توسط Keiichiro Toyama توسعه دهنده‌ی بازی‌های Silent Hill و Siren کارگردانی شده، یک بازی اکشن ماجراجویی بوده که داستان Kat را دنبال می‌کند؛ شخصیت زنی که قادر است جاذبه را در اطراف خود کنترل کند. یک طوفان جاذبه شهر او را احاطه کرده و Kat وظیفه دارد ساکنان شهر را به کمک قدرت‌های ویژه‌اش نجات دهد. این بازی قادر است قابلیت‌های سیستم کنترلی Vita را نمایش دهد که ترکیبی از بکارگیریِ امکانات صفحه‌ی لمسی و شتاب‌سنج (gyrometer) آن خواهد بود.

Gravity Rush با نام Gravity Daze در تاریخ ۹ فوریه در ژاپن عرضه شد.

منبع :

ترجمه ی بسیار خوبی بود ولی تاریخ عرضه رو توی تاپیک Release Date Center بزار;)خبر هایی که برای بیشتر از 2 روز پیش هستند هم اصلا نزار;)

ترجمه ی بسیار خوبی بود ولی تاریخ عرضه رو توی تاپیک Release Date Center بزار;)
بعضی از اخبار مربوط به روز عرضه‌ی بازی، فقط شامل یک تاریخ نمی‌شه. فکر می‌کنم در تاپیک Release Date Center بیشتر رسم بر اینه که فقط تاریخ عرضه و منبع گذاشته بشه. البته پست‌هایی با شرح بیشتر از تاریخ و منبع هم دیدم. ولی بعضی از اخبار، مثل خبر مربوط به عرضه‌ی BioShock نیاز به توجه بیشتر از یک تاپیک کلی دارند.

خبر هایی که برای بیشتر از 2 روز پیش هستند هم اصلا نزار;)
تاپیک اخبار رو نگاه کردم و با اینکه از زمان نگارش خبر در منبع دو روز می‌گذشت، خبری مربوط به این بازی ندیدم. اگر مربوط به یک هفته پیش می‌شد، خبرش رو نمی‌ذاشتم. اگر قوانین انجمن حکم می‌کنه که اخبار با فاصله‌ی یک یا دو روز گذاشته نشه، من هم طبق قوانین عمل می‌کنم و به خاطر اشتباهم معذرت می‌خوام. ممنون از راهنماییتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or