تاریخ عرضه‌ی BioShock Infinite اعلام شد

پیوسته

کاربر سایت
bioshock106-610.jpg

گیمرها قادر خواهند بود تا پاییز امسال Columbia را در بازی BioShock Infinite که توسط Irrational Games تولید و به وسیله‌ی 2K Games منتشر می‌شود، کشف کنند. این بازی به طور همزمان بر روی کنسول‌های Xbox 360 و PlayStation 3 و بر روی کامپیوترهای شخصی در تاریخ ۱۶ اکتبر در آمریکای شمالی عرضه خواهد شد.
Ken Levine که به عنوان کارگردان هنری در Irrational Games فعالیت می‌کند در رابطه با این بازی گفته است :
پس از BioShock ، ایده‌ای داشتیم مبتنی بر عرضه‌ی دنباله‌ای، که عنوان اصلی در آزادی عمل و وسعت در مقایسه با آن کوچک به نظر برسد. در چهار سال اخیر تمرکز ما تنها بر روی BioShock Infinite بوده و بی‌صبرانه منتظریم تا طرفداران این بازی به آن دست یابند.

برای اطلاعات بیشتر درباره‌ی بازی می توانید به این تریلر نگاهی بیاندازید.

منبع :

انتظارات به شدت بالاست و ... ... ...
:(:دی !
===
گوتی رو جان من بی خیال شید :دی ! امسال *R با اون GTA V ـش اجازه نمیده هیچ استدیویی نفس بکشه !
این شک زیستی هم میتونم بگم تا 88 اینا جا داره متاش :) و بسیار بازی عالی ایه .
نه بابا :-/ :دی 88 زیاد نیست به نظرت؟ ببین اصلا زیر 93 رو تصور هم نکن :دی
در ضمن GTA IV با متای 98 از نظر تعداد GOTY جلوی MGS 4 و Fallout 3 کم آورد، در نتیجه زیاد مطمئن نباش :دی

آخرین ویرایش:
اون موقع که بایوشاک اینفنیت منتشر شد بعد میفهمید استاد به کی میگن!اون موقع هم که تو e3 بازی ایشون فرت و فرت جایزه میبرد بازی استادای شما کجا بود؟

چه ربطی داره؟؟اگه استاد بودن به اینه که اونوقت باید کاگردان :
halflife-portal-batman-gears-gta-wow-starcraft-gow-ac-halo-re-forza-gt- و دهها بازی دیگه همشون استاد باشن........چون بازیشون در زمان خودش بهترین شده و دهها جایزه برده

+

استاد به کسی می گن که سالها در این راه زحمت کشیده و نسبت به دیگران یه سر و گردن بالاتره ....و گرنه اگه هر بازیسازی که یه بازی بزرگ بسازه استاد بشه که اونوقت باید ما الان 100 تا استاد داشته باشیم:d

CANTTTTTTTTTTTTT WAITTTTT
چرا دیر گفتم تابستون میاد :(
مخصوص زننده تاپیک:
متن پنهان:

بزرگترین خوبی این بازی نداشتن هایپ آنچنانیه. یه بازی بدون حاشیه و قوی
این خودش یه خبر بزرگ بود
مثل اینکه تاریخ ریلیس GTA رو بگن

آخرین ویرایش:
شاعر میگه:
ترسم از آن روزی که ... :d
هایپ خودجوشی داره این بازی، FPS دندون گیری امسال منتشر نمیشه، حداقل تو این مورد سره(البته HALO 4 رو هم داریم:d)، از هر لحاظی نگاه کنیم بازی پتانسیل بالایی برای شاهکار شدن داره ولی امیدوارم، امیدمون ناامید نشه.
در غیاب METRO این بازی برای من بهترین FPS امساله.

حالا من با این کلمه استاد مشکل دارم اما با عرض پوزش بدون شک لیاقت کن لیوان خیلی بیشتر از اون کسایی هست که بهشون استاد میگید. فقط یک نگاهی به کارنامه اش بکنید. کسی که طراح System Shock 2 و Thief بوده و تهیه کننده بازی هایی مثل SWAT 4 بوده و از همه مهم تر خالق خلاقانه ترین FPS دهه بوده استاد نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or