تاریخ رویداد معرفی PS5 مشخص شد

WonderMahdi

کاربر سایت
بعد از ماه‌ها انتظار، سونی بالاخره تاریخ رویداد PS5 را مشخص کرده است.

playstation-5-controller.jpg

جیم رایان، رییس Sony Interactive Entertainment، با انتشار پستی اعلام کرده است که سونی کنفرانس مربوط به PS5 را روز جمعه، شانزدهم خرداد ساعت 00:30 برگزار خواهد کرد. آقای رایان در ادامه این پست نوشته است که بازی‌های PS5 در این استریم نمایش داده خواهد شد. ایشان همچنین اعلام کرده‌اند که کنسول PlayStation 5 در تعطیلات پایان سال 2020 عرضه خواهد شد و خبری از تاخیر نیست.

به گفته‌ی آقای رایان این مراسم کمی بیشتر از یک ساعت خواهد بود. اینطور که به نظر میرسد سونی قصد داشته تا این رویداد را به صورت زنده و با حضور هواداران خود برگزار کند اما شیوع گسترده ویروس کرونا برنامه‌ی سونی را به هم زده است.

در انتها، جیم رایان به هواداران سونی اطمینان داده است که بعد از رویداد هفته آینده، خبرهای بیشتری از PS5 خواهید شنید.

Continue reading...

هیچوقت هیت ملت رو به The Order درک نکردم:D ما با کلی دیدگاه منفی رفتیم سراغ بازی و انصافا اصلا در اون حدی که کوبیدنش نبود. ما فکر کردیم قراره یه بازی مطلقا QTE بازی کنیم و تعجب کردیم دیدیم که نه بابا، اکشن سوم شخصه:D گرافیکش هم که عالی و اتمسفرش هم بی نظیر بود. خلاصه اینکه اونایی که این بچه یتیم رو کوبیدن، برن از خدا بترسن.
من که ۵ دلار خریدمش و راضی بودم با وجود مشکلاتش. :دی ولی خب حق بده به اون بدبختی که ۶۰ دلار داده پیش‌خریدش کرده بعد روز اول نشسته پای گیم سر ۵ ساعت یهو Ending Credits رو دیده. :دی معلومه عصبی میشه و بازیو میکوبه :دی

و @Arima Kishou

اصلا هدف همینه! میخواید تنهایی دلم خون باشه؟ :( باید تو این واقعه شریک باشید:(
والا من SH هم دوست دارم... بعد ساخت اون GR3 میره توی لیست آرزوهام...حالا که فک کنم کن با SSD قدرت های کت چقدر خفن میشن:|
در عرض یک لحظه بین دنیا ها و اطراف مپ پرواز میکنیم....حتی تصورشم آدم رو دیوونه میکنه:((:-t

هیچوقت هیت ملت رو به The Order درک نکردم:D ما با کلی دیدگاه منفی رفتیم سراغ بازی و انصافا اصلا در اون حدی که کوبیدنش نبود. ما فکر کردیم قراره یه بازی مطلقا QTE بازی کنیم و تعجب کردیم دیدیم که نه بابا، اکشن سوم شخصه:D گرافیکش هم که عالی و اتمسفرش هم بی نظیر بود. خلاصه اینکه اونایی که این بچه یتیم رو کوبیدن، برن از خدا بترسن.
کوتاه بودن-و دیگری تنوع کم تو گیم پلی بود.
باقی موارد مثل گان پلی بینظیربود و سنگین.هنوز تو کف اسلحه های فوق العاده بازی هستم.

پستی بود که انتظارش رو نداشتم از تو ببینم:-"

من که ۵ دلار خریدمش و راضی بودم با وجود مشکلاتش. :D ولی خب حق بده به اون بدبختی که ۶۰ دلار داده پیش‌خریدش کرده بعد روز اول نشسته پای گیم سر ۵ ساعت یهو Ending Credits رو دیده. :D معلومه عصبی میشه و بازیو میکوبه :D
من جزو اوناییم که Day1 خریدن، قبل عرضه نت رو بایکوت کردن که هیچ نقدی با چیزی رو نبینند که رو تجربه اثر نزاره:-"، و با این حال بسی حال کردم و همچنان از غلطی که کردم پشیمون نیستم:))
تازه اگر الان بود که از بازی های OW و RPG خسته شدم، مطمئنا بیشتر هم راضی میبودم:))

والا من SH هم دوست دارم... بعد ساخت اون GR3 میره توی لیست آرزوهام...حالا که فک کنم کن با SSD قدرت های کت چقدر خفن میشن:|
در عرض یک لحظه بین دنیا ها و اطراف مپ پرواز میکنیم....حتی تصورشم آدم رو دیوونه میکنه:((:-t
تو فکر SSDیی، من فکر میکنم تغییرات دسته رو تجربه گیم پلی بلزی تاثیرات اصلی و خفن رو میزاره!!!
بازی ترسناکم نمیخوام:-" GR3 بدن بیاد:(

دو که از نظر من پرفکت بود، فقط ماموریت های فرعی بهتری بسازن و امیدوارم یه سری دل مشغولی و فعالیت های جانبی بیشتری تو بازی بزارن... منظورم به طور gta شکله، با مینی گیم و توانایی خرج کردن توکن تو بعضی فروش گاه ها... امکان کاستومایز بیشتر، کاستومایز کردن لوله ببخشید خونه (آخی بمیرم:crying:) ... ابر قهرمان های ما تو لوله زندگی میکنن :lol::lol:
وگرنه مثلا چلنج هایی که پیش خدمت، روزنامه رسون و بازیگر و.... می‌شدیم خیلی عالی بود

یه سری المان co op هم شدنیه

دو که از نظر من پرفکت بود، فقط ماموریت های فرعی بهتری بسازن و امیدوارم یه سری دل مشغولی و فعالیت های جانبی بیشتری تو بازی بزارن... منظورم به طور gta شکله، با مینی گیم و توانایی خرج کردن توکن تو بعضی فروش گاه ها... امکان کاستومایز بیشتر، کاستومایز کردن لوله ببخشید خونه (آخی بمیرم:crying:) ... ابر قهرمان های ما تو لوله زندگی میکنن :lol::lol:
وگرنه مثلا چلنج هایی که پیش خدمت، در روزنامه رسون می‌شدیم و اینها خیلی عالی بود

یه سری المان co op هم شدنیه
بخش پیدا کردن گنج رو بر گردونند! و دو روزه سرورهای بازی رو نبندن:| :| :|

روزنامه رسون(الو پیک اورجینال:p ) عالی بودن مراحلش:)) خیارشور... بستنی... سوژه بودن داستان ها! :دی

کلا GR2 به نظر منم پرفکت بود و ایده خاصی ندارم چطوری میتونه بهتر بشه!(ولی مثلا برلی Horizon میشه لیست خواسته ها تهیه کرد:-" ) ولی هرچی هست من GR3 میخوام:دی خودشون میدونند چجوری بهترش کنند:-"

پستی بود که انتظارش رو نداشتم از تو ببینم:-"

من جزو اوناییم که Day1 خریدن، قبل عرضه نت رو بایکوت کردن که هیچ نقدی با چیزی رو نبینند که رو تجربه اثر نزاره:-"، و با این حال بسی حال کردم و همچنان از غلطی که کردم پشیمون نیستم:))
تازه اگر الان بود که از بازی های OW و RPG خسته شدم، مطمئنا بیشتر هم راضی میبودم:))

تو فکر SSDیی، من فکر میکنم تغییرات دسته رو تجربه گیم پلی بلزی تاثیرات اصلی و خفن رو میزاره!!!
بازی ترسناکم نمیخوام:-" GR3 بدن بیاد:(
اخه این SSD باعث میشه در های جدیدی برای لول دیزاین بازی ها باز شه مخصوصا First Party ها...همین باعث میشه با قابلیت های جدید در مراحل بازی، قابلیت های دسته خفن تر باشن:دی

والا SH مظلومه...بزار احیا شد.
بعدش برن سراغGR3:(

• Like
Reactions: vaan 2
با اون گندی که سر MediEvil زدن دیگه امید ندارم برن سراغ آی پی های قدیمی. MediEvil رو باید میدادن بلوپوینت :D با موفقیتش راحت تا شماره 5 هم ساخته میشد.
GR3 هم به احتمال زیاد در حال ساخته ولی احتمالا میذارنش برای یه میتینگ توی ژاپن. خیلی آی پی خوبیه، نمیدونم چرا اونقدری که باید معروف نشد.
Knack 3 هم احتمالش هست! :D هر چند کسی منتظرش نیست و ترول بارون میشه و با توجه به اینکه هزینه ساختشم کم نیست نمیدونم اصلا ممکنه ساخته بشه یا نه؟ (اینم مثل Order یک و دوشو 5 دلاری خریدم و به نظرم بدک نبودن) و احتمالا توی این سبک، به جاش رچت جدید معرفی میشه. هر چند که گیم پلی نک بیشتر منو یاد GOW های قدیمی مینداخت تا پلتفرمرها.

کلا امیدوارم چند تا آی پی جدید و خفن از استودیوهای درست و حسابی معرفی بشه، دنباله ها که قابل انتظارن و اونقدری هایپ ندارن. مخصوصا ناتی داگ دیگه وقتشه آی پی جدید بسازه (حالا الانم معرفی نشد مهم نیست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or