تاریخ تولید 360 شما و مشکلات آن در تاریخ مربوطه

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مال منم 2005 core هستش ،مشکلی نداره ولی یدفه رنگ قرمز چراغشو دیدم موقعی که یهو وسط بازی برقا قاطی کرد چراغش قرمز شده و خاموش شد ،منو میگی کم مونده بود سکته کنم (نه به خاطر اینکه قرمز شده چون یه جوری این اتفاق افتاد که غرق بازی بودم)بعد که روشن شد گفت این است 360 :laughing:

تاریخ تولید ماله بعد از فوریه 2006 هستش ...... الان یکسال هست که کنسول رو دارم ........ معمولا روزی 3 ساعت یا نزدیک به 4 ساعت بازی می کنم و تا کنون هم هیچ مشکلی براش پیش نیومده . هیچ مشکلی .......:love:

تاریخ تولید ماله بعد از فوریه 2006 هستش ...... الان یکسال هست که کنسول رو دارم ........ معمولا روزی 3 ساعت یا نزدیک به 4 ساعت بازی می کنم و تا کنون هم هیچ مشکلی براش پیش نیومده . هیچ مشکلی .......:love:
ولی اینجا بحث مشکلات هست نه بحث اینکه هیچ مشکلی نداره ;)
در ضمن لطف کنید از این به بعد تاریخ دقیق بدید dd/mm/yyyy

میخواستم بدونم که کنسولهای کریسمس 2007 پریمیم مشکلی دارن یا نه
دو تا بازی و 1 دسته اضافه هم به عنوان هدیه کریسمس داره
370 یا380 می ارزه بخرمش (اکبند هست)

مال من فکر کنم از همتون قدیمی تر باشه مال 2005 ولی قابش رو خیلی وقته عوض کردم و یادم نیست دقیقاَ مال چه روز و ماهیه :biggrin1:. چشم نزنیدا :-"

سلام من هم اول یه core تاریخ 11/21/2005 داشتم حدود یکسال و چند ماه هم داشتمش خداییش خیلی سالار بود و اصلا هم مشکل نداشت اونو به هیچ دلیلی فروختم و الان پرمیوم از این HDMI دار ها گرفتم تاریخش هم هستش7/21/2007 و این هم سالمه سالمه اصلا مشکلی نداره .
پیروز و سر بلند باشید%:love:

مال من 05/11/2005 هست. تا این اواخر مشکلی نداشت که چند وقت پیش چراغ قرمز داد. تو بازی بعد 10 دقیقه هنگ می کنه. دادمش به طاهر جان امروز قرار خبر بگیرم که درست شده یا نه. دعا کنید درست شده باشه! توکل به خدا :love:

آقایون یه نگاه به عنوان تاپیک بندازید بعد پست بدید این
تاپیک تنها هدفش اینه که اونایی که کنسولشون مشکل داشته تاریخشو بگن و بگن چه مشکلی داشته
نه اینکه بیایین فقط تاریخ رو بگید اگه مشکلی هم نداشته لازم نیست پست بدید ;)

آقایون یه نگاه به عنوان تاپیک بندازید بعد پست بدید این
تاپیک تنها هدفش اینه که اونایی که کنسولشون مشکل داشته تاریخشو بگن و بگن چه مشکلی داشته
نه اینکه بیایین فقط تاریخ رو بگید اگه مشکلی هم نداشته لازم نیست پست بدید ;)
آحتمالا من که منظورت نبودم. مشکل کنسول من ارور 0020 هست. بعد 10 دقیقه هنگ می کنه. از اینتر کولر هم استفاده می کردم 1 سال و خورده ای هم هست دارمش. دیگه.....................! نمی دونم همین دیگه فقط اینکه من خیلی مراقبش بودم. برای همین توصیه می کنم به تمام دوستانی که کنسول می گیرن حتما همون اول بدنش به طاهر جان که یکسری عملیات روش انجام بده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or