تاریخ انتشار Virtua Tennis 4 مشخص شد!

$Dante$

کاربر سایت
شرکت SEGA ناشر بازی اعلام کرده که بازی در تاریخ 29 آپریل در اروپا منتشر می شود.
همچنین این بازی در آمریکای شمالی در تاریخ 10 می عرضه می گردد.(در این تاریخ مسابقات ویمبلدون برگزار می شود!)
جالب ترین نکته درباره این بازی این است که Virtua Tennis 4 از هر سه حسگر حرکتی پشتیبانی می کند یعنی از کینکت،موو،موشن پلاس(وی)!(در واقع شاید این اولین بازی باشد که برای هر سه حسگر منتشر می شود)
وعده بهبود بخش آنلاین و Career بازی داده شده است همچنین نسخه PS3 از حالت 3D نیز پشتیبانی می کند.
منبع:http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-24-virtua-tennis-4-release-date-announced

ss_preview_22442PS3_Djokovoc_v_Roddick_Melbourne2.png

• Like
Reactions: Soheil
جالب ترین نکته درباره این بازی این است که Virtua Tennis 4 از هر سه حسگر حرکتی پشتیبانی می کند یعنی از کینکت،موو،موشن پلاس(وی)!(در واقع شاید این اولین بازی باشد که برای هر سه حسگر منتشر می شود)
اُف :دی
با کینکت چه حالی میده تنیس :دی

آخرین ویرایش:
شرکت SEGA ناشر بازی اعلام کرده که بازی در تاریخ 29 آپریل در اروپا منتشر می شود.
همچنین این بازی در آمریکای شمالی در تاریخ 10 می عرضه می گردد.(در این تاریخ مسابقات ویمبلدون برگزار می شود!)
وعده بهبود بخش آنلاین و Career بازی داده شده است همچنین نسخه PS3 از حالت 3D نیز پشتیبانی می کند.

چه شود.چيزي موند اين بازي ساپورت نكنه.

اميدوارم مثل نسخه هاي 2 و 3 بشه

حالا رو Move یک دو تا دکمه هست ولی با کینکت چطور میشه نوع ضربه رو مشخص کرد(زیر توپ زدن و ...) یا مثلا به سرویس جهت داد و یا اینکه با سرعت به سمت چپ و راست رفت؟
فکر میکنم مثلا برای به چپ رفت اونم با سرعت زیاد باید یه قدم به اون سمت با سرعت حرکت کرد...یا واسه زیر توپ زدن حالت دست رو در زمان ضربه تغییر داد.....اما به جلو حرکت کردن یه مثلا به جلو و راست حرکت کردن....
دوستان فقط سوال پرسیدم.خواهشا کسایی که VT بازی میکنند جواب بدن.
بر خلاف شوق دوستان در نگاه اول،واسه گیمر حرفه ای،VT بازی کردن با هر سه کنترلر جالب به نظر نمیرسه.اما بودنش بهتر از نبودنشه و حداقل میتونه حالت Fun به بازی بده.

آخرین ویرایش:
حالا رو Move یک دو تا دکمه هست ولی با کینکت چطور میشه نوع ضربه رو مشخص کرد(زیر توپ زدن و ...) یا مثلا به سرویس جهت داد و یا اینکه با سرعت به سمت چپ و راست رفت؟
فکر میکنم مثلا برای به چپ رفت اونم با سرعت زیاد باید یه قدم به اون سمت با سرعت حرکت کرد...یا واسه زیر توپ زدن حالت دست رو در زمان ضربه تغییر داد.....اما به جلو حرکت کردن یه مثلا به جلو و راست حرکت کردن....

راستش من vt رو با کینکت بازی نکردم ولی پینگ پنگ رو تو kinectsport بازی کردم...(حالا تا یه حدای کوچیکی شبیهن;))
شما به راحتی میتونی زیر توپ بزنی یا اصلا کات دار بزنی یا سرعت ضربه یا جهت ضربه رو هم که به خوبی سنسور می فهمه(یعنی شما با تصور اینکه راکت دستت میتونی راحت این حرکاتو انجام بدی)
اینم فکر کنم شبیه اون باشه کارکردش..... .:d

فقط میمونه بحث حرکت که خوب تو این فضای بیشتری نیاز و شدیدا خسته کننده تر خواهد بود...... .

بر خلاف شوق دوستان در نگاه اول،واسه گیمر حرفه ای،VT بازی کردن با هر سه کنترلر جالب به نظر نمیرسه.اما بودنش بهتر از نبودنشه و حداقل میتونه حالت Fun به بازی بده.
بحث نوع ضربه که کینکت تو پینگ پونگ کینکت اسپرت نشون داد به شکل اعحاب انگیزی خوب کار می کنه.بحث جرکت هم,احتمال زیاد مقیاس بندی داشته باشه.یعنی مثلا نسبت بزرگی زمین با محیط هماهنگ باشه.نمی دونم متوجه حرفم شدید یا نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or