تاریخ انتشار Plants vs Zombies 2 تایید شد - جزئیات جدید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
plants_vs_zombies_2_logo_header.jpg

بازی رایگان Plants Vs Zombies 2: It’s About Time که یک عنوان رایگان میباشد و توسط Popcap Games معرفی شده بود،به طور جهانی بر روی iPhone, iPad و iPod Touch در تاریخ 18 جولای منتشر خواهد شد.خبر عرضه این بازی امروز بعد از ظهر به دست VG247 رسیده است.بازی رایگان می باشد اما می توانید برای خرید آیتم های خاصی در بازی پول پرداخت کنید.بازی حالتی مانند مسافرت در زمان دارد و از بعضی مراحل میتوان به مصر باستان و غرب وحشی اشاره کرد.Crazy Dave همچنان حضور دارد و شما میتوانید از او آیتم بخرید و به توصیه هایش گوش دهید.
سخنان تهیه کننده ارشد : "مردم عشق و علاقه ای را که ما برای ساخت بازی قرار داده ایم تجربه خواهند کرد.ما راه های مهیج جدیدی برای استفاده از گیاهان و زامبی ها به وجود آورده ایم.بازی دارای محتویات جدید فراوانی خواهد بود اما ما بازهم برای اضافه کردن موارد دیگر تا تاریخ انتشار بازی Plants vs. Zombies 2 تلاش خواهیم کرد."

VG247

Eurogamer.net
Now free-to-play, the game will let you spend real-world money on upgrades and other in-game items. Still, the "vast majority of the game will be entirely free", PopCap said.
اینم یکی از کاربراشون گفته
'It's about time (and time is money)'
یه جورایی نامید شدم ... مگر اینک نسخه PC بیاد کرک کرده باشند

صبر کن یکم خیلی از بازی ها اول نسخه ios و اندرویدشون میاد:d
غیر ممکنه نیاد برای pc
همون تاخیرشم اگر چندماهه باشه رو اعصابه! :-s ولی خوب باز اشکال نداره،فقط بیان همین الان تایید کنند PC هم داره که چندماه بال بال نزنیم براش! :-"

به شدت خوشحال شدم !!!

رو آیفون جیلبریک شده با نصب توییک IapFree میتونید محتویات پولی کلیه ی بازیها چه انلاین و چه افلاین رو رایگان دریافت کنین

فقط خدا کنه مث نسخه ی 1 نباشه که هنوزم ک هنوزم برای سایز رزولیشن ایفون 5 بهینه نشده

مرسی بابت خبر. امیدوارم هرچی زودتر به خونه ی اصلیش یعنی PC برگرده.
راستی یکی از قسمت های The Walking Dead اسمش It's About Time نبود (فکر کنم قسمت دوم)؟:-/
دو تا بازی زامبی ای با اسمی مشابه:d

دوستان این نسخه یه نسخه جدا از اون ورژن PC هست و اون سر جاش عرضه میشه.
اینم تریلر بازی!!!

همون تاخیرشم اگر چندماهه باشه رو اعصابه! :-s ولی خوب باز اشکال نداره،فقط بیان همین الان تایید کنند PC هم داره که چندماه بال بال نزنیم براش! :-"

مثل اینکه این نسخه فقط ورژن IOS داره و برای PC کلا یه نسخه دیگه قراره بسازن درسته؟

از کِی تا حالا؟
شگفتا.

شگفتا مگفتا برام نمیخواد بکنید عرضه دارید و چیزی سرتون میشه برید نگاه کنید تو امار ها و ارقام ها که ببینید چند درصد کاربر های موبایل دارند از اندروید استفاده میکنند بعد بیاد بگید شگفتا و واندرفول !!
یعنی میگید epic games دیونه است که سری infiniy blade رو به قول خودتون رو پرطرفدار ترین سیستم عامل دنیا عرضه نکرده؟
بدبخت اون استدیوی سازنده ای که می خواد برای پلتفرم اندروید بازی بسازه بیچاره ها باید رو 100 نوع پردازنده و صد نوع رزولوشن و سایز صفحه بهینه کنند!!!

به من هیچ ربطی نداره اپیک گیمز چه غلطی میکنه و چرا دلش میخواد انحصاری بسازه و اپل چقدر سیبیل چرب کرده ولی اگه چیزی سرتون میشه و میخواید بیشتر بفهمید دوتا سرچ تو گوگل بکنید و تو سایت های امار و ارقام برید تا بفهمید چرا اندروید بیشترین فروش گوشی رو داره .
شما هم بازیساز نیستید که نگران باشید برای چندتا پردازنده و رزلوشن بخواید بازی بسازید . یکم فکر کنید میفهمید که ios یک نوع گوشی بیشتر نداره و پردازنده ها هم همون بیس اصلی هستند وگرنه اگه قرار بود ios هم صدتا گوشی داشته باشه مجبور میشدند برای انواع پردازنده های سخت افزاری گوشی های مختلف از برند های مختلف بازی جدا بسازند .

بحث رو هم ترو به دین و ایمونتون به اندروید vs ایُس نکنید که اولا همه بیکار نیستند و دوما تاپیک مال یه بازی هست و سوما کسی کاری به کاراییش نداشت مهم همون بود که اندروید الان مزخرف ترین سیستم عامل دنیا ولی الان پرفروش ترین و بیشترین استفاده کننده در کل دنیا رو داره هرچقدر هم اشغال !

شگفتا مگفتا برام نمیخواد بکنید عرضه دارید و چیزی سرتون میشه برید نگاه کنید تو امار ها و ارقام ها که ببینید چند درصد کاربر های موبایل دارند از اندروید استفاده میکنند بعد بیاد بگید شگفتا و واندرفول !! به من هیچ ربطی نداره اپیک گیمز چه غلطی میکنه و چرا دلش میخواد انحصاری بسازه و اپل چقدر سیبیل چرب کرده ولی اگه چیزی سرتون میشه و میخواید بیشتر بفهمید دوتا سرچ تو گوگل بکنید و تو سایت های امار و ارقام برید تا بفهمید چرا اندروید بیشترین فروش گوشی رو داره . شما هم بازیساز نیستید که نگران باشید برای چندتا پردازنده و رزلوشن بخواید بازی بسازید . یکم فکر کنید میفهمید که ios یک نوع گوشی بیشتر نداره و پردازنده ها هم همون بیس اصلی هستند وگرنه اگه قرار بود ios هم صدتا گوشی داشته باشه مجبور میشدند برای انواع پردازنده های سخت افزاری گوشی های مختلف از برند های مختلف بازی جدا بسازند . بحث رو هم ترو به دین و ایمونتون به اندروید vs ایُس نکنید که اولا همه بیکار نیستند و دوما تاپیک مال یه بازی هست و سوما کسی کاری به کاراییش نداشت مهم همون بود که اندروید الان مزخرف ترین سیستم عامل دنیا ولی الان پرفروش ترین و بیشترین استفاده کننده در کل دنیا رو داره هرچقدر هم اشغال !
اولا اینکه احترام خودتون رو حفظ کنید و مودبانه صحبت کنید. دعوا نداریم که ! مثل دو تا ادم عاقل و بالغ داریم بحث میکنیم نه من رییس کمپانی اپل هستم و نه شما رییس گوگل پس لطفا الکی جوش نزنید !دوما اینجا فروم بازی هستش و باید در مورد جنبه های بازی این دو OS صحبت کرد نه چیز های دیگه که مثل شخصی سازی شدید و انواع اقسام گوشی در رنج های مختلف و ... که باعث شده اندروید بیشترین فروش رو داشته باشه که اکثر این فروش هم مدیون کشور های جهان دوم و سومی هستش و اگه خیلی علاقه دارید در مورد این جنبه ها برید تو فروم های تخصصی موبایل که کم هم نیستد! و اما در مورد بازی شما چرا نمی خواید قبول کنید که اندروید اصلا در زمینه بازی قابل مقایسه نیست با IOS ! شما چه بری پایین چه بیای بالا واقعیت همینه حالا هی بحث کن!در مورد شرکت EPIC GAMES هم از اونجا که من یه فن ios هستم افتخار میکنم که کمپانی بزرگی مثل اپیک رو پشت ios میبینم ( مگه گوگل پول کم داره؟ اون هم اگه میتونه بره سیبیلشو چرب کنه که البته در خواب بیند همچین چیزی رو! ) در ضمن بلیزارد هم قرار به این جمع به زودی اضافه بشه!!

اولا اینکه احترام خودتون رو حفظ کنید و مودبانه صحبت کنید. دعوا نداریم که ! مثل دو تا ادم عاقل و بالغ داریم بحث میکنیم نه من رییس کمپانی اپل هستم و نه شما رییس گوگل پس لطفا الکی جوش نزنید !دوما اینجا فروم بازی هستش و باید در مورد جنبه های بازی این دو OS صحبت کرد نه چیز های دیگه که مثل شخصی سازی شدید و انواع اقسام گوشی در رنج های مختلف و ... که باعث شده اندروید بیشترین فروش رو داشته باشه که اکثر این فروش هم مدیون کشور های جهان دوم و سومی هستش و اگه خیلی علاقه دارید در مورد این جنبه ها برید تو فروم های تخصصی موبایل که کم هم نیستد! و اما در مورد بازی شما چرا نمی خواید قبول کنید که اندروید اصلا در زمینه بازی قابل مقایسه نیست با IOS ! شما چه بری پایین چه بیای بالا واقعیت همینه حالا هی بحث کن!در مورد شرکت EPIC GAMES هم از اونجا که من یه فن ios هستم افتخار میکنم که کمپانی بزرگی مثل اپیک رو پشت ios میبینم ( مگه گوگل پول کم داره؟ اون هم اگه میتونه بره سیبیلشو چرب کنه که البته در خواب بیند همچین چیزی رو! ) در ضمن بلیزارد هم قرار به این جمع به زودی اضافه بشه!!

نه اخه یجور پست میدن انگار من اومدم تو پستم عروسی گرفتم و گفتم اندروید خیلی خیلی بهتره و ios مال این حرفا نیست !!

معلومه که ios یکی از بهترین سیستم عامل های دنیا هست و نیازی به گفتن نداره !! بحث سر این بود که ایا بازی برای سیستم عامل های دیگه هم میاد و من گفتم بعید هست برای پر طرفدار ترین و پر استفاده ترین سیستم عامل دنیا نیاد !! حالا برای جهان سومی ها هست و احمق ها ازش استفاده میکنند و و کلاس ندارند و بدرد عمه اشون میخوره و تو فروم های تخصصی پرچم Ios بالا هست و ios خیلی با کلاس هست و .....ولی اندروید فعلا پر استفاده ترین و پر طرفدار ترین سیستم عامل هست و چیز قابل انکاری هم نیست و همه دنیا هم دیگه این رو میدونند .

باز با اینحال ذره ای کار به اینها نداشتم منظورم فقط این بود که درصدش کمه که بازی که نسخه قبل برای جاوا هم اومد برای سیستم عامل های دیگه نیاد . وسلام !! حالا اومدیمم popcap انحصار ios کرد که خب مبارک استفاده کننده هاش که یه بازی خوب گیرشون میاد .

دیگه حالا بعضیا یه چیزی تو تنشون میجنبه و میخوان سریع بحث رو به X Vs Y تبدیل کنند به من هیچ ربطی نداره !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or