تاریخ انتشار pes 2012 معلوم شد

MORT3ZA

کاربر سایت
شرکت کونامی سازنده سری بازی های PES اعلام کرده که در تاریخ 14 اکتبر 2011 بازی منتشر میشه.
کونامی اعلام کرده که با تغییراتی که در این بازی به وجود آورده این بازی رو میشه به عنوان جاه طلابانه ترین و پیشرفته ترین بازی فوتبال نامگذاری کرد.
این بازی روی 2 کنسول xbox و ps3 و همچنین PC منتشر خواهد شد.
PES لایسنس لیگ قهرمانی UEFA و سوپر جام UEFA را خریداری کرده است.
سازنده بازی اعلام کرده که روی هوش مصنوعی هم تیمی ها و کنترل توپ دچار تغییراته اساسی شده است. سازنده ها قول داده اند که در این بازی کنترل بسیار بالایی روی تیم خود خواهید داشت.
کونامی تاریخ انتشار بازی را روی کنسول psp و wii به زودی اعلام خواهد کرد.

منبع

• Like
Reactions: GAME 0VER and PAUSE
بنظر من 1 درصدم زیاده کلا بازیهاش تو یه سبکن فکر نکنم 2011 با 2012 فرقی داشته باشه اگه هم داشته باشه اونقدر نیست که بشه به راحتی دیدش ( یعنی چشم بصیرت میخواد ) :d
فیفا کجا pes کجا ؟
والسلام و علیکم

کونامی اعلام کرده که با تغییراتی که در این بازی به وجود آورده این بازی رو میشه به عنوان جاه طلابانه ترین و پیشرفته ترین بازی فوتبال نامگذاری کرد.
يعني ديگه FIFA شكست خورد؟:(يكي بياد منو دلداري بده:(من نميتونم شكست FIFA رو تحمل كنم:(

کاری به حرفاش ندارم ولی بعد از 12 سالی که با این سری زندگی کردم این چیزایی که دوستان تازه به سن بلوغ رسیده اینجا ترول میکنند واسه کسایی که مثل من با این سری کلی خاطرات دارن فقط یعنی Blah Blah Blah
کسی مجبورتون نکرده که نه سمت این بازی برید نه در موردش نظر بدید.:)
در هر صورت ما از PES 2012 هم استقبال میکنیم.فرقی هم نمیکنه که MAN CITY باشه MAN Blue:d

آخرین ویرایش:
من که هرچی باشه طرفدار این بازی هستم ولی سعی کنید به قول این سازنگان بازی و شرکت KONAMI گوش ندید!!!

چون هر ساله تغییری نمیکنه فقط جزیی!!:d:d

حیف شد!:( ما که گوشمون از این حرفا خیلی پر شده و رسما از دست کونامی ناراحتیم!:دی
واقعا این کونامی زبون سبزی داره باز حرص همه رو داره در میاره که برنو بازیو بخرنو تغییراتشو! ببیننو ...:دی البته قصد تمسخر ندارم من خودم چون از فن این بازی بودم (در واقع الان دیگه نمیشه گفت هنوزم هستم اما) میگم کونامی زبون باحالی داره! چون اینو به نظرم! درک کردم!:دی
به هر حال دوباره این بازیو میگیرم اما دل چرکینم از این بازی!:دی واقعا حیف شد!:(:)

من خودم فن این بازی هستم ولی وقتی میبینم سازنده اصلا به حرف طرفدارا گوش نمیده خب معلومه انتقاد میکنم اگر قرار نباشه تغییر کنه یعنی هر سال دوباره میخریمش برای آپدیت ترکیب تیم ها؟! یا به امید اضافه شدن لیگ برتر ایران...؟! (:d!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or