تاریخ انتشار GTA IV 360 برای June 30 2008!!!

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت فروش و پیش فروش آنلاین بازی ها طبق اعلامه این خبر افزود این بازی در ماه جون سال 2008 تحویل ما خواهد شد و برای June 30 2008 برای فروش در سایت قرار میگیرد هم اکنون این بازی پیش فروش نیز میشود.

View attachment 3528

بابا راکستار مغز ... نخورده برا ps3 نده بعد عناوین انحصاری جدیدی برا ps3 بده بیرون اینو فقط برا 360 گذاشتن فعلا تا تاریخ ps3 مشخص بشه . 16 اکتبر امکان نداره انقدر دیر بشه تا اونجایی که من میدونم

آخرین ویرایش:
يه چيز جالب يه سر زدم به سايت امازون تاريخ ريليز بازي براي ps3‌رو زده 16 اکتبر !!!!

2005093485989958153_rs.jpg

اينم لينکش :
http://www.amazon.com/Rockstar-Games-Grand-Theft-Auto/dp/B000HKP88C/ref=sr_1_71/002-3597598-0504819?ie=UTF8&s=videogames&qid=1187172220&sr=1-71

به نظر شما اين کار راکستار منشا اين نيست که سوني مي خواد راکستار رو بخره ؟
من چيزي نمي دونم فقط يه سوال پرسيدم خواهشا نزنيدم.:cheesygri

به نظر شما اين کار راکستار منشا اين نيست که سوني مي خواد راکستار رو بخره ؟
من چيزي نمي دونم فقط يه سوال پرسيدم خواهشا نزنيدم.:cheesygri
این که سایت آمازون زده 16 اکتبر به خاطر اشتباه مسئولین سایت هست که بعد از اخبار جدید تغییرات رو اعمال نکردن چون تاریخی برای ps3 بعد از این جریانات پیش اومده عنوان نشده تازه اگه قرار باشه که یکی امسال عرضه شده اون نسخه x360 هست چون خود سازندگان گفته بودن که مشکل عقب افتادن بازی به خاطر تکمیل نشدن بازی روی ps3 و داشتن اشکالات گرافیکی است.

اون قضیه خریدن راکستار هم کاملا منتفی هست و مشخص بود که یه خبر کاملا fake هست.

اشکال بدتر روی شماس از dvd های شما هم مشکل دارن تا اونجایی که به من گفته شده نمیدونن چطور تو dvd شما بریزن که دم به دقیقه dvd خودتونو عوض نکنید این یک حقیقت تلخه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or