شایعه تاریخ انتشار احتمالی پلی استیشن 5 پرو

• Thread starter Thread starter MJ_KING
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    sony

MJ_KING

کاربر سایت
شایعات ادعا می‌کنند که شرکت Sony می‌تواند کنسول پلی استیشن 5 پرو، که ورژن ارتقا یافته کنسول نسل نهمی آنها است، را در سال 2024 به بازارهای جهانی عرضه کند.

PS5-300x173.webp

جف گراب، خبرنگار مشهور رسانه Giant Bomb، گفت که او توانسته است ادعاهایی مبنی بر اینکه سونی درحال کار روی ارتقای میان نسلی پلی استشین 5 است را تایید کند.

نوشته های مشابه
او گفت: «لیک‌های PS5 Pro تقریبا درست هستند و باتوجه به آنچه (از منابعم) شنیده‌ام، بیشترشان واقعی‌اند. البته که من تنها کسی نیستم که این را می‌گویم اما من «سه مرتبه تائید» خودم را روی آن می‌گذارم.»

گراب همچنین این را هم گفت که کنسول میان نسلی جدید سونی، احتمالا در ماه سپتامبر 2024 مصادف با شهریور 1403 منتشر می‌شود.

طبق گفته‌های این فرد، پلی استیشن 5 پرو دارای ویژگی DLSS اختصاصی و یادگیری ماشینی برای بهبود کیفیت تصاویر و بالابردن نرخ فریم آن‌ها در هنگام بازی است؛ اگرچه گراب این را هم گفت که لیست دقیق مشخصات این دستگاه را در اختیار ندارد چرا که هنوز خود سونی هم در اینباره به جمع‌بندی نهایی نرسیده و چیزی مشخص نیست.

DLSS یک ویژگی منحصر به فرد برای کارت گرافیک‌های انویدیا است که از هوش مصنوعی برای ارتقای وضوح بازی‌ها استفاده می‌کند و به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا به تنظیمات گرافیکی بالاتر و نرخ فریم بهتر در سخت‌افزارهای ضعیف‌تر، دست یابند.

والا منم حیرت می‌کنم از این صحبت‌ها! :D
معمولاً آدم حسودی نیستم و این حس برام زیاد تعریف نشده. :D ولی یکی از معدود گروه‌هایی که بهشون حسودی می‌کنم، اون‌هایی هستن که از کمبود بازی شکایت دارن و می‌گن چیزی برای بازی کردن نداریم و کنسول داره خاک می‌خوره، در حالی که من وقت کم میارم.
شاید علتش به این برمی‌گرده که بعضی‌ها فقط یکی دو سبک خاص رو دوست دارن و اگه بازی‌ای توی اون سبک‌ها نباشه، بهش نگاه نمی‌کنن. ولی من خوشبختانه یا متأسفانه جامع‌السبوک هستم و از ریسینگ و شوتر اول شخص/سوم شخص تا اکشن ماجرایی، نقش‌آفرینی، پلتفرمر و... رو دوست دارم و هر سال هم کلی بازی توی سبک‌های مختلف میاد، در کنار انواع و اقسام بازی‌های مستقل با ایده‌های جالب. باز حداقل شانس آوردم اهل بازی‌های آنلاین مثل Fortnite و CoD یا مثلاً FIFA نیستم که اون‌طوری دیگه از شدت کمبود وقت به مرز جنون می‌رسیدم.
کلاً به نظرم بازی نباید فقط AAAA باشه که آدم بره سراغش. فقط توی همین سه ماهی که از ۲۰۲۴ می‌گذره، این همه بازی منتشر شده:
Tekken 8: فایتینگ
Yakuza 8: نقش‌آفرینی نوبتی
Prince of Persia: The Lost Crown: مترویدونیا
Helldivers 2: شوتر سوم شخص چند نفره
Pacific Drive: یه بازی منحصربه‌فرد Survival
Unicorn Overlord: نقش‌آفرینی تاکتیکی
WWE 2K24: ورزشی
Dragon's Dogma 2: اکشن نقش‌آفرینی
Rise of the Ronin: اکشن شمشیری!
Final Fantasy VII Rebirth: نقش‌آفرینی با المان‌های اکشن ماجرایی و صد تا سبک دیگه! :D
Balatro: یه بازی کارتی که به شدت ازش تعریف می‌کنن، با میانگین ۹۰

و چیزهای دیگه، از Persona 3 Reload تا Banishers و The Outlast Trials و...
همه اینا فقط برای سه ماه هست و دیگه بگذریم از سال‌های قبل که تعداد زیادی بازی خوب، بسیار خوب و عالی منتشر شدن و واقعاً این بحث کمبود بازی رو متوجه نمی‌شم. یعنی آدم اگه فقط یه ذره سلیقه‌ش متنوع باشه و روزی دو ساعت هم بازی کنه، وقت کم میاره و روز به روز بک‌لاگش سنگین‌تر می‌شه! :D

من فك كنم اينكه يه سرى ازينا روى كنسولاى نسل قبل هم منتشر شده دوستان اينا رو بازى حساب نميكنن :D
همشم بحثه چرا سونى بازى انحصارى نداده! نسل قبل هم تا آنچارتد٤ يا بلادبورن كه ٣-٤ سال از نسل گذشته بود سونى چيز خاصى بيرون نداده بود.
خلاصه كه من همچنان دنبال پرتقال فروش ميگردم.

معمولاً آدم حسودی نیستم و این حس برام زیاد تعریف نشده. :D ولی یکی از معدود گروه‌هایی که بهشون حسودی می‌کنم، اون‌هایی هستن که از کمبود بازی شکایت دارن و می‌گن چیزی برای بازی کردن نداریم و کنسول داره خاک می‌خوره، در حالی که من وقت کم میارم.
شاید علتش به این برمی‌گرده که بعضی‌ها فقط یکی دو سبک خاص رو دوست دارن و اگه بازی‌ای توی اون سبک‌ها نباشه، بهش نگاه نمی‌کنن. ولی من خوشبختانه یا متأسفانه جامع‌السبوک هستم و از ریسینگ و شوتر اول شخص/سوم شخص تا اکشن ماجرایی، نقش‌آفرینی، پلتفرمر و... رو دوست دارم و هر سال هم کلی بازی توی سبک‌های مختلف میاد، در کنار انواع و اقسام بازی‌های مستقل با ایده‌های جالب. باز حداقل شانس آوردم اهل بازی‌های آنلاین مثل Fortnite و CoD یا مثلاً FIFA نیستم که اون‌طوری دیگه از شدت کمبود وقت به مرز جنون می‌رسیدم.
کلاً به نظرم بازی نباید فقط AAAA باشه که آدم بره سراغش. فقط توی همین سه ماهی که از ۲۰۲۴ می‌گذره، این همه بازی منتشر شده:
Final Fantasy VII Rebirth: نقش‌آفرینی با المان‌های اکشن ماجرایی و صد تا سبک دیگه! :D

همه اینا فقط برای سه ماه هست و دیگه بگذریم از سال‌های قبل که تعداد زیادی بازی خوب، بسیار خوب و عالی منتشر شدن و واقعاً این بحث کمبود بازی رو متوجه نمی‌شم. یعنی آدم اگه فقط یه ذره سلیقه‌ش متنوع باشه و روزی دو ساعت هم بازی کنه، وقت کم میاره و روز به روز بک‌لاگش سنگین‌تر می‌شه! :D
دقیقا منم یکی از بهترین سال های عمر گیمینگم احساس میکنم از ۲۰۲۳ تا الان بوده که پشت هم بازی خوب داره میاد.اگه از این به بعد هم همین روال باشه واقعا راضیم.بنظرم تنها مشکل سونی اینه که مثل همیشه نمیاد بازی های در دست ساختشو معرفی کنه و همین همرو کلافه کرده و یه موضوع دسگه هم قبل از ۲۰۲۳ واقعا چند سال کویر رو گذروندیم و فکر کنم همه میترسم از الان به بعد دوباره کویر بشه وگرنه فعلا خوب بوده.

• Like
Reactions: Dinosaur
ما نه تنها تو بدترین دوران ویدیو گیم نیستیم! بلکه در بهترین دوران تاریخ ویدیو گیم هم هستیم!

شاید هزینه ساخت عناوین AAA بالا رفته باشه!(که اونم رقم های بالای 60میلیون بودجه برا هر عنوان AAA خرج چیزایی شده که از نظر فنی و هنری و لول دیزاین و موزیک خرج نشده، بلکه هزینه های دور ریز و عدم مدیریت درست استدیو ها، این رقم رو بالا برده!)

با این حال با فرض بالا رفتن هزینه ها، برعکس چند دهه گذشته که تکنولوژی ساخت بازی ها پشت در های بسته در انحصار بعضی استدیو ها یا ناشرین بود!
در زمان امروزی، هرکسی تو یک خونه اش می تونه پروژه خودشو شروع کنه!

ویدیو گیم که همش عناوین بلاک باستر AAA نیست، کلی عناوین مستقل خفن ساخته شدن که از نظر هنری و داستانی هیچ هیچ هیچ فرست پارتی به پای اونا نمیرسه

اصلا هرکی فیلم باز باشه، هرچی میره جلوتر، دیدن عناوین بلاک باستر براش حوصله سر بر میشه و صرفا حکم بالا انداختن تند تند پاپکورن رو پیدا می کنه، سرگرمی رو در عناوین مستقل پیدا می کنه!

عزیزان هم فرصتی به عناوین ایندی بدن اصلا پشیمون نمیشن!

شما بشینید پای حرفای ceo موون استدیو
خیلی بحث های جالبی می کنه!

از اینکه همش بحث شده فلان قدرت پردازشی و فلان توانایی ولی اصلا نمی پرسن تهش چی!

از انتقاد به مایکی که توجهی به تغییرات بزرگ در کنترلر نداشته!

تا اونجایی که تیکه به سونی می ندازه که اگه بازیتون 60میلیون بودجه داشت، بیاید بودجه رو 200میلیون کنید، هیچ تضمینی برا موفقیت نیست و احتمال شکست پیش بینی های مالی براتون هست(راستم میگه، همین استدیو های سونی یک زمانی با 40تا 70میلیون بودجه، یک نیو ip می ساختن، انجین رو اپدیت می کردن، بیس گیمپلی و همه چی یک بازی رو از پایه خلق می کردن، کل بودجه میشد اون، یهو با افزایش الکی 200تا 300میلیونی، شاهد سیکوئل هایی هستیم که بر پایه همون گیمپلی که معلومه زیاد مثل نسخه اول روش زمان و چالش برای تیم بوجود نیاورده، لوکیشن های بعضا تکراری، نصف موزیکی که بازنگری شده همون نسخه اولشون بودن، این پولا کجا رفته؟!)

یا میاد میگه جای 200میلیون، میشه 100تا ایندی با 2میلیون دلار بودجه رو پروژشونو استارت بزنی، که تیم های کوچیک تمام ریسکشون رو میزارن رو خلاقیت، و از کجا معلوم یکی از اون صد تا بازی یکیش ماینکرفت بعدی براتون نباشه:دی؟!)

یا تو یک توییت دیگه غیر اینجا، اشاره می کنه عناوین ریلستیک بودجه بخش آرتشون ده برابر اونایی هست که کل پروژشون آرت خالصه! ولی کسی از اون بازیا به عنوان آرت دایرکشن خوب یاد نمی کنه!

حالا اینارو گفتم که بگم ساخت عناوین ایندی شرایطش خیلی عالی فراهم شده، و کلی بازی خلاقانه وجود داره،

از اونطرف وضع تو بازار AAA ها هم اصلا بد نیست، در دورانی هستیم که هر کی از ننش قهر می کنه از یک استدیو مطرح جدا میشه، میره راحت استدیو تاسیس می کنه و کامل فاند میشن و فرصت اینو دارن باز شانس خودشون رو دوباره امتحان کنن!
هر هفته خبر تاسیس یک استدیو میاد که تهش داره رو یک عنوان AAA کار می کنه! حالا تهش شاید بازیشون به موفقیت نرسه

ولی در کل در زمانی هستیم که چه عناوین کم بودجه چه عناوین AAA راحت بودجه مورد نیازشون رو کسب می کنند! این یعنی دوران طلایی ویدیو گیم، که ما عناوین خوب رو دیگه فقط از یکسری ناشر انگشت شمار نیاز نیست دریافت کنیم!

حرفهای یک عده از دوستان میشنوم یاد طرفداران EA میافتم که میگن ما الان به قله ها رسیدیم! نمیدونم یا سلیقتان با من خیلی فرق میکنه یا دوره های تراپی رفتین و روانشناس بهتون جوری القا کرده که از زندگی لذت ببرین یا ما رو اسکول کردین!

اینها که گفتی رو من 10 دقیقه هم نمیتونم تحمل کنم
البته من سلیقه تو رو میشناسم از اونهای هستی یک چیزی مثل Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge بگزارن جلوت 500 ساعت خودت سرگرم می کنی :D

حرفهای یک عده از دوستان میشنوم یاد طرفداران EA میافتم که میگن ما الان به قله ها رسیدیم! نمیدونم یا سلیقتان با من خیلی فرق میکنه یا دوره های تراپی رفتین و روانشناس بهتون جوری القا کرده که از زندگی لذت ببرین یا ما رو اسکول کردین!
این نسبت دادن به طرفدارهای EA هم تا یه جایی شاید بامزه بود، دیگه گوهشو در نیارید. این اصطلاح رو تو اوج شلوغیا راه انداختیم با یه هدفی... نه که همونو تبدیل کنیم برای ابزاری تو سر هم کوبیدن. خودمم قبلا میگفتم که اشتباه بوده و دیگه واقعا بهتره تموم بشه.

من نميدونم واقعا دنبال چى هستيد :D
از نظر كميت كه اصلا كمبودى نبوده اين نسل و كيفيت هم واقعا خوب بوده فقط بنا به دلايلى ساپورت نسل قبل طولانى تر شد كه با اون وضع كمبود سخت افزار اوايل نسل منطقى هم بود.
٢٠٢٣ كم بازى خوب اومد؟
همين امسال تا الان فاينال ريميك و dd2 و حتى ronin اومدن و كمتر از يه ماه ديگه استلار بليد مياد و ازون طرف هل بليد ٢ رو داريم.
حالا استارفيلد و تيكن ٨ و فورزا و هل دايورز ٢ و هاى فاى راش و پنتيمنت هم اصلا هيچى.
رگناروك و هورايزون و اسپايدر من(دو نسخه) اومدن براى سونى (ديمونز سولز در نظر نميگيريم).
بازى هاى فوق العاده ايي مثل الدن رينگ و بالدورز گيت و الن ويك ٢ هم مال همين نسل هستن.
در مقايسه با سال ٢٠١٣ تا ٢٠١٧ يعنى بازه مشابه نسل قبل واقعا چيزى به اون صورت كم نبوده.
ولى خب انتظار بر پيشرفت و بيشتر شدن بوده كه عملى نشده و شايد هم انتظار بيجايي بوده.
همه ی اینا منهای دو سه تا بازی روی نسل هشت هم قابل پورته
تو نسل ۹ تا حالا بجز دو سه تا بازی چیزی ندیدم که بهش بگم wow این نسل جدیده!در حالیکه تو همون نسل ۸ سال اول infamous رو داشتیم که با خیلی از بازیهای الان هم از نظر فنی قابل رقابته و فرسنگ های از بازی مثلا نسل نهمی ronin بهتره یا ۲۰۱۵ سوپر بازیهایی مثل بلاد ویچر متال رو داشتیم که هم از نظر بصری عالی بودن و جهش داشتن هم کیفیت بالایی داشتن در کنارش توم ریدر و گیرز رو داشتیم که که گرافیکشون فک برانداز بود الان واقعا چنین چیزی خیلی خیلی کمتر شده در حالیکه نسل ۸ تمام استدیوهای فرست پرتی و تردپارتی از نظر بصری واقعا یک نسل جهش داشتن
تو این نسل فقط gta و بازی سانتا و ناتی داگ و ds2 و گیرز فقط میتونه جهش فنی داشته باشه و از بین اینا فقط gta و بازی ناتی داگ میتونه هم جهش فنی داشته باشه هم از نظر فیزیک و انیمیشن و ai و سایر موارد عالی باشه

همه ی اینا منهای دو سه تا بازی روی نسل هشت هم قابل پورته
تو نسل ۹ تا حالا بجز دو سه تا بازی چیزی ندیدم که بهش بگم wow این نسل جدیده!در حالیکه تو همون نسل ۸ سال اول infamous رو داشتیم که با خیلی از بازیهای الان هم از نظر فنی قابل رقابته و فرسنگ های از بازی مثلا نسل نهمی ronin بهتره یا ۲۰۱۵ سوپر بازیهایی مثل بلاد ویچر متال رو داشتیم که هم از نظر بصری عالی بودن و جهش داشتن هم کیفیت بالایی داشتن در کنارش توم ریدر و گیرز رو داشتیم که که گرافیکشون فک برانداز بود الان واقعا چنین چیزی خیلی خیلی کمتر شده در حالیکه نسل ۸ تمام استدیوهای فرست پرتی و تردپارتی از نظر بصری واقعا یک نسل جهش داشتن
تو این نسل فقط gta و بازی سانتا و ناتی داگ و ds2 و گیرز فقط میتونه جهش فنی داشته باشه و از بین اینا فقط gta و بازی ناتی داگ میتونه هم جهش فنی داشته باشه هم از نظر فیزیک و انیمیشن و ai و سایر موارد عالی باشه
حالا اینکه کدوم استودیو میتونه یا نمیتونه نظری ندارم ولی واقعا بحث همینه.
بچه ها اگه میگن بازی نداشتیم منظور این نیست که چیزی برای بازی کردن نبوده ، تقریبا 4 سال از نسل 9 گذشته ولی ما بازیی تماما نسل نهی چندتا داشتیم؟

من آخری که یادم میاد Alan Wake 2 بود که کنسولها که خوبه ، PC ها هم زیر اجراش رباط پاره کردن، البته الان بهتر شده.
ولی قبل از اون رو به سختی میشه 5تا شمرد اونهم با اغماض.

نسل 8 هم یه دوره اینطوری داشتیم ولی این نسل واقعا بدتره شرایط.

حالا اینکه کدوم استودیو میتونه یا نمیتونه نظری ندارم ولی واقعا بحث همینه.
بچه ها اگه میگن بازی نداشتیم منظور این نیست که چیزی برای بازی کردن نبوده ، تقریبا 4 سال از نسل 9 گذشته ولی ما بازیی تماما نسل نهی چندتا داشتیم؟

من آخری که یادم میاد Alan Wake 2 بود که کنسولها که خوبه ، PC ها هم زیر اجراش رباط پاره کردن، البته الان بهتر شده.
ولی قبل از اون رو به سختی میشه 5تا شمرد اونهم با اغماض.

نسل 8 هم یه دوره اینطوری داشتیم ولی این نسل واقعا بدتره شرایط.

طبيعيه جهش گرافيكى نسل به نسل كمتر بشه.
اوجش نسل شيش به ٧ بود كه نقطه عطف تكامل گرافيك سه بعدى بود و نسل ٨ جزييات بيشتر شد و اين نسل هم بيشتر از يه سرى جزييات نميشه انتظار خاصى داشت.
اون جهشى كه مد نظرتونه ديگه شكست مرز بازى و واقعيته

• Like
Reactions: MrElectricWizard
طبيعيه جهش گرافيكى نسل به نسل كمتر بشه.
اوجش نسل شيش به ٧ بود كه نقطه عطف تكامل گرافيك سه بعدى بود و نسل ٨ جزييات بيشتر شد و اين نسل هم بيشتر از يه سرى جزييات نميشه انتظار خاصى داشت.
اون جهشى كه مد نظرتونه ديگه شكست مرز بازى و واقعيته
نه واقعا جهش گرافیکی بلکه استفاده از قدرت خام همین نسل بصورت اختصاصی.
حالا افزایش گرافیک میتونه جزوی از اون باشه.
گیم پلی ، طراحی مراحل و... فدای سر استودیوها ، گناه دارن یه وقت فشار نیارن به خودشون و خلاقیت داشته باشن.

اکثر بازیهایی که تا به حال اومدن یا روی کنسولهای قبلی هم منتشر شدن یا اگه نسل نهی بودن واقعا فقط در حد نام اینطور بودن.
یکیش همین Rise of Joftak.

گیم پلی ، طراحی مراحل و... فدای سر استودیوها ، گناه دارن یه وقت فشار نیارن به خودشون و خلاقیت داشته باشن.

اکثر بازیهایی که تا به حال اومدن یا روی کنسولهای قبلی هم منتشر شدن یا اگه نسل نهی بودن واقعا فقط در حد نام اینطور بودن.
نکته اینجاست Rise of Joftak حتی به نظرم راحت رو پلی ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ هم قابل اجراست صنعت گیم نه تنها رو به جلو حرکت نمیکنه یواش یواش داره میره عقب

حتى تو اين زمينه هم واقعا اونقدى كم نبوده.
ولى اينكه بخواد كسى ريسك بكنه و طرحى نو بيافكند (!) با اين مخارج بعيد ميدونم ريسك بكنن.
همون بيشتر به نظرم مشكل طولانى شدن ساپورت نسل قبل و انتظارات شايد يكم غير منطقى به خاطر تبليغات قبل نسل بعضيا باشه :D

بازى اسب سوارى خيلى مدرن خودش يه مصداق بارز تلاش ناموفق براى طرح نو افكندن كه با مغز به زمين افكنيده (!) شد :D

• Smile
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or