تاریخچه بازی Resident evil

بیخیال
بابا دمتون گرم. ما فکر میکردیم که ته بازیکنیم!
فقط واسه pc نسخه ای نداره ؟
آقا شرمنده الان این بازی واسه xbox پیدا میشه؟ شاید بتونیم با یه امولاتوری چیزی بازی کنیم .

آخرین ویرایش:
خداییش آخرت بازیه .
من با اینجور بازی ها خیلی حال میکنم . من خودم Re4 رو 3 دفعه بردم آخر
یکبار با لیون روی معمولی
یکبار دیگه با لیون روی پرو
یکبار دیگه با آدا .
تمام سناریو ها رو هم تموم کردم .آخریش وسکر هستش.خیلی کلتش باحاله .

یه زمانی که اویل (ایول)2 اومده بود به خودم میگفتم وقتی مستقل شدم یه نسخه ازش نگه میدارم . دیگه فکرشم نمیکردم 4 5 هم بیاد یا پلی استیشن 3

آقا شرمنده که پست بیربط میزنم!

منم قبول دارم که سری Resident Evil جزو خفن ترین بازیهائی که من تا حالا کردم. هنوزم منو یاد Ps1 میندازه. اما چیزی که میخوام بگم اینه که راستش از نظر من بازی Dino Crissis 2 یه چیز دیگه بود. نمیدونم یه حس عجیبی بهت دست میده وقتیکه تو مرحله آخر میخوای تنها به زمان حال برگردی. نمیدونم شما میدونین کجا رو میگم یا نه. اما چیزی که برای من عجیبه اینه که چرا نسخه سومی ازش نزدن. و دیگه اینکه چرا هیچ جا صحبتی از این بازی نمیشه ؟
من این پست رو زدم که نظر شما دوستان رو هم بدونم. امیدوارم به موازات بحث Evil، نظر شما رو هم در اینمورد بدونم .
ممنونم

حرف دلمو زدي!!

سلام
از شما که عشق این بازی هستی بعید بود:)
شماره ی 3 روش که خیلی وقته ساختن و واسه XBOX , PS2 تو بازار هست:)

امین جان شماره ی سوم gun survivor هست که که کنارش نوشته dino crisis 3 نسخه ی اصلی نیومده

اتفاقا اومده;) خیلی وقت هم هست اومده:
http://www.gamespot.com/xbox/adventure/dinocrisis3/index.html

با اينكه تاپيك يكم قديميه ولي منم منتظر DINO 3 بودم.حالا جناب pandora tomorrow اين لينكي كه شما داديد همون dino crisis PS2 هست يا فرق ميكنه؟ ولي فك نكنم شماره 3 براي PS2 اومده باشه ! من كه نديدم!! شايد فقط براي XBOX هست.
تو لينك بالا از dino crisis 4 هم اسم برده شده!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or