تاريخ عرضه Final Fantasy XIII فاش شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

ffxiii4.jpg

بعد از مدت تاريخ عرضه رسمي بازي Final Fantasy XIII فاش شد. اين بازي زمستان 2009 براي PS3 در ژاپن عرضه خواهد شد و نسخه انگليسي بازي هم به سال 2010 موكول شد.

تاريخ عرضه بازي در اخر دمو بازي عرضه شده است. دمو قابل بازي FFXIII همراه با فيلم Final Fantasy VII: Advent Children هفته ديگر در ژاپن عرضه خواهد شد. طبق گفته فاميتسو اين دمو داراي 1 ساعت گيم پلي است.
photo-x-$7031573$468.jpg

خب همونی که انتظار داشتیم معمولا بین نسخه ژاپنی تا انگلیسی بین 8 ماه تا 1 سال فاصله هست.اینطور که پیش بینی کردن بعضی از سایتهای JRPG FAN تابستان سپتامبر یا اکتبر 2010 با بهترین JRPG این نسل روبرو میشیم.
چه نسل خوبیه ماشاالله بعد از 5 سال بالاخره یه بازی میاد میشه اسمش رو JRPG گذاشت:cheesygri

ممنون از خبرت :biggrin1:
فینالی تمام شد اخر تمام شد صبر و حوصله کردم تا خبری ازش به دستم برسه و اخر هم جواب داد :-"
برای من که فرقی نداره من حتی حاضرم ژاپنی هم بازی کنم و هم آنامی هم نگاه کنم ای خدا اگر بهشه چی میشه بابا دمت گرم :love:فینال فانتزی :biggrin1:عشق است و پس:love::love:

سلام بچه ها نسخه انگلیش 2010 یا نزدیک 10 ماه بعد از نسخه ژاپنی بیاد پس نسخه اینترنشنالش کی می یاد خداییش نسخه اینترنشنالش فقط حال می ده چون کلی اضافات داره مثله شماره 10 رو که یادتون هست:) penance و sin summun!!!!!

معلوم نیست SE که اینهمه ادعای شرکت های بین الملی رو در میاره کی می خواد یاد بگیره نسخه زبان ها رو همزان بیرون بده.
ffxii و ffviiDOC رو که یادتون هست. به تازگی هم همین کارو با ffviicc کرد و فاصله نسخه ها حدود یک سال که

اگه نرسن که اوخر امسال بیرون بدن از نظر مالی خیلی به ضرر SE میشه.

چه نسل خوبیه ماشاالله بعد از 5 سال بالاخره یه بازی میاد میشه اسمش رو JRPG گذاشت:cheesygri
آره حسام. مطمئنی این بازی هم تو رو قانع می کنه؟؟ منتقد سر سخت JRPG شدی!:biggrin1:

نسخه 360 هم همون 2010 میاد ؟
ببین بعید بعید نیست! چون با تاکید گفتن اول باید رو ps3 بازی رو بدن بیرون بعد میرن سراغ xbox. پس خیلی خوشبین هم باشیم میشه اینکه:
همزمان کار بر روی نسخه انگلیسی روی نسخه xbox کار کنن و بازی رو تا اواخر 2010 بدن بیرون!

برای من که فرقی نداره من حتی حاضرم ژاپنی هم بازی کنم و هم آنامی هم نگاه کنم ای خدا اگر بهشه چی میشه بابا دمت گرم :love:فینال فانتزی :biggrin1:عشق است و پس:love::love:
حسین من حوصله انتظار ندارم! اما چند نفر رو از دوبلر های اصلی ffxiii رو بهت معرفی می کنم. راستی دوبلر لایتنگ همون دوبلر آریث هستش و همه دوبلر ffxiii دوبلرهای ومعروف آنامی ها هستن:
لایتنگ:Maaya Sakamoto
اسنو: Daisuke Ono
ونیل: Yukari Fukui
سز : Masashi Ebara

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or