تاريخ عرضه بازي Metal Gear Rising: Revengeance مشخص شد.

Dark War

کاربر سایت
درود

raiden600.jpg

Metal Gear Rising: Revengeance
بازي است كه شايد خيلي ها آن را به عنوان يك MGS قبول نداشته باشند اما همان طور كه بارها گفته شده است اين بازي چيزي متمايز از سري اصلي مي باشد و مخاطبان مخصوص به خود را دارد.حال طي خبري تاريخ عرضه اين بازي مشخص شده است.

كونامي به صورت رسمي تاييد كرد كه بازي Metal Gear Rising: Revengeance در تاريخ February 19 سال 2013 در آمريكاي شمالي و چندي بعد در اروپا و انگلستان عرضه مي شود و گيمران مي توانند از يك تجربه ناب لذت ببرند.

هنوز اخبار زيادي از اين بازي از طرف كونامي در نمايشگاه Gamescom در دسترس نيست اما شما مي توانيد يكي از تريلرهاي بازي را مشاهده كنيد.(مشاهده تريلر از طريق لينك منبع امكان پذير است)

منبع

مثلا چه چیز خاصی داره این بازی که نشه با موس کیبورد هم بازی کرد؟
حرف من رو درست متوجه نشدی.
از لحاظ کاربر pc های امروزی میشه مثل کنسول هم باهاش کار کرد.البته فقط در مورد گیم.
داداش گل من نميشه يه چنين بازي H&S رو با موس راحت بازي كرد ديگه قبول كن.

کسی که PC داره حق انتخاب داره ، بازیهایی که با گیم پد مناسب تر هستند رو با گیم پد بازی میکنه ، و بازیهای دیگه رو با موس و کیبور بازی میکنه.
بازی های H&S مسلما با گیم پد لذت بخش تر هستند ، PC هم یک پلتفرمه که همه ی گیم پدها رو ساپورت میکنه ، همین امروز Castelvania : LOS2 برای PC هم تایید شد ، DMC هم برای PC اومده و نسخه ی DmC هم برای PC تایید شده .دلیل منتشر نشدن این بازی برای PC وجود موس و کیبورد نیست !!!
داداش من شما منظور منو مثل اينكه متوجه نيستي ميگم يه بازي وقتي براي PC عرضه ميشه بايد طوري باشه كه بشه با موس و كيبورد به راحت ترين شكل ممكن بازيش كرد منم نميگم نبايد عرضه بشن يا نه ولي همون طور كه خودتون ميدونيد دسته و گيم پد خاصه ي كنسول ها هستن.
منم نگفتم كه اين دليل عرضه نشدنش بوده تنها نظر خودم رو گفتم;)
وقتی dmc رو میزنن برای پی سی اینکه سهله نه ببین مشکل من سیاستای کونامیه جوری رفتار میکنه انگار از کل شرکتای بازی سازی دنیا بالاتره ( بله بله متال گیر نقطه عطف زندگی خیلی از ماهاست:| مخصوصا من که پی اس 2 داشتم ) ولی دیگه این چیزا قدیمی شده همه شرکتا شروع کردن واسه پی سی کار کردن حتی شده پورت چه بد ( تمام پورتای یوبی سافت) چه خوب که معدودن ( آلن ویک از رمدی و LA Noire از راکستار)
خوب ديگه داداشم همون DMC گيم پليش واقعا با كيبورد بد بود ربطي هم به سياست كونامي نداره چون اگه اينجوري بود كه LOS2 رو براي pc تاييد نميكرد;)

این کدوم بازیه؟:d ماله کونامیه؟ چرا الن ویک فروش کرد رو پی سی ؟ من فقط میتونم عرضه نکردن متال گیر رو باور کنم و انحصاری بودنش دیگه بقیه کارای کونامی رو قبول ندارم:d

این کدوم بازیه؟:d ماله کونامیه؟ چرا الن ویک فروش کرد رو پی سی ؟ من فقط میتونم عرضه نکردن متال گیر رو باور کنم و انحصاری بودنش دیگه بقیه کارای کونامی رو قبول ندارم:d
منظورم lord of shadows 2 هستش ديگه پس مال كونامي نيست مال چيپسه علي؟:d

بحث فروش هم بنده وسط نياوردم داداش;)

داداش من شما منظور منو مثل اينكه متوجه نيستي ميگم يه بازي وقتي براي PC عرضه ميشه بايد طوري باشه كه بشه با موس و كيبورد به راحت ترين شكل ممكن بازيش كرد منم نميگم نبايد عرضه بشن يا نه ولي همون طور كه خودتون ميدونيد دسته و گيم پد خاصه ي كنسول ها هستن.
منم نگفتم كه اين دليل عرضه نشدنش بوده تنها نظر خودم رو گفتم;)

کی همچین حرفی زده ؟ شما ؟

مگه بازی های ورزشی رو با موس و کیبور راحت تر میشه بازی کرد ؟ ولی بازم کلی بازی ورزشی برای PC میاد و همه ی یوزر ها هم اون بازیها رو با گیم پد انجام میدن.

PC نه تنها قابلیت استفاده از موس و کیبور رو داره ، قابلیت استفاده از گیم پد رو هـــــــم داره !

گیم پد و دسته هم به هیچ عنوان مخصوص کنسول نیستن ، گیم پد 360 که دیگه رسما گیم پد رسمی Windows محسوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or