تاخیر نسخه PC بازی Assassin’s Creed: Brotherhood

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
asscreedbrotherhood.jpg

سلام
بنابر اعلام شرکت یوبی سافت نسخه PC بازی Assassin’s Creed: Brotherhood تا ربعاول سال 2011 تاخیر خورد.
نسخه بتای بخش چند نفره ی بازی نیز در تاریخ 8 اکتبر عرضه خواهد شد
منبع

آخرین ویرایش:
این مدیران یوبی اگه کمی عقل از نوع ادمیزادش تو کلشون بود میفهمیدن که اگه به جای تاخیر زدن و DRM گذاشتن رو بازیهاشون، یکمی فقط از بیلزارد یاد بگیرن و pcgamerها رو حمایت کنن، فروش بازیهاشون رو pc اگه بیشتر از کنسول نمیشد حداقل برابر اون میفروخت!

:))
حالا فهمیدی چرا میگم کنسول بهتره وحید ؟:دی
حالا عصبانی نشو ...
:d

یوبی داره با این ضد حالاش به PC گیمر جماعت به یکی از کمپانی های مورد علاقه ی من بدل میشه ...
دست خانم ریموند درد نکنه :دی
شما خودتو زیاد خوشحال نکن بیونتا خانوم:d اگه برا pc تاخیری هم میزنن حداقل با کیفتترش رو به دست pcgamerها میدن.

اگه برا pc تاخیری هم میزنن حداقل با کیفتترش رو به دست pcgamerها میدن.

دقیقا;). splinter cell و AC2 که به همراه 2 dlc که برای نسخه های کنسولی باید بابتش پول میدادیم نشان از این واقعیت هستش.پس خودتون رو ناراحت نکنید.چون با یک بازی بمراتب کاملتر از نسخه کنسولی مواجه میشید.فقط باید چند ماه دندون رو جیگر بذارید

:))
حالا فهمیدی چرا میگم کنسول بهتره وحید ؟:دی
حالا عصبانی نشو ...
:d
یوبی داره با این ضد حالاش به PC گیمر جماعت به یکی از کمپانی های مورد علاقه ی من بدل میشه ...
دست خانم ریموند درد نکنه :دی

دیگه PC Gamer باید خودشو قانع کنه دیگه :دی
دم از گرافیک بالا میزنه ... :دی

بابا نترکی...نمیدونم چی از پی سی بازا دیدی که اینجوری میخای بترکی=))

دیر میاد که دیر میاد...بازیهای پی سی فروش ندارن زیاد برای کرک شدنشون

اینو از راسو بالا درخت هم بپرسی میدونه بازی های پی سی از همه لحاظ بهتره>:d<

بابا نترکی...نمیدونم چی از پی سی بازا دیدی که اینجوری میخای بترکی=))

دیر میاد که دیر میاد...بازیهای پی سی فروش ندارن زیاد برای کرک شدنشون

اینو از راسو بالا درخت هم بپرسی میدونه بازی های پی سی از همه لحاظ بهتره>:d<

راسو رو خوب اومدی.:d کلا بحث سر این چیزا بی فایدست.وقتی طرفداران کنسول بازیهاشون رو دارن تو رزولوشن 1280x768 بازی میکنن دیگه ازشون توقعی نمیره.فکر کنم این سایز مال 8 سال پیشه.چون 1080p فقط 4سال یا بیشتر هستش که اومده

درسته اما این چه ربطی به کپی خور شدن و این بحثا داشت؟:d:-/

خوب چون رواج بازی های کپی رو پلتفرم pC بیشتره بنابراین باعث کاهش فروش بازی میشه .به همین دلیل UBI معمولا دیر تر بازی ها رو برای pC لانچ میکنه . این در صورتیه که XBOX هم مثل PC کپی خوره . ولی نمیدونم که چرا فقط PC برای شرکتا تحدیده ؟ حالا از این بحثا بگذریم که ربط زیادی به تاپیک نداره :d البته میشه مثبت نگاه کرد شایدم میخوان نسخه PC رو بیشتر پلیش کنن :d

آخرین ویرایش:
راسو رو خوب اومدی.:d کلا بحث سر این چیزا بی فایدست.وقتی طرفداران کنسول بازیهاشون رو دارن تو رزولوشن 1280x768 بازی میکنن دیگه ازشون توقعی نمیره.فکر کنم این سایز مال 8 سال پیشه.چون 1080p فقط 4سال یا بیشتر هستش که اومده
Big LOL !!!
شما پس بازی روی کنسول ندیدی !=)):))

خوب چون رواج بازی های کپی رو پلتفرم pC بیشتره بنابراین باعث کاهش فروش بازی میشه .به همین دلیل UBI معمولا دیر تر بازی ها رو برای pC لانچ میکنه . این در صورتیه که XBOX هم مثل PC کپی خوره . ولی نمیدونم که چرا فقط PC برای شرکتا تحدیده ؟ حالا از این بحثا بگذریم که ربط زیادی به تاپیک نداره :d البته میشه مثبت نگاه کرد شایدم میخوان نسخه PC رو بیشتر پلیش کنن :d

بابا دلتونو خوش کردینا دید مثبت کجا بود مگه شماره قبلیش نبود 4 ماه بعد از ریلیز کنسولش
با اون وضعیت اومد.تازه یه نمره هم کمتر گرفت!

Big LOL !!!
شما پس بازی روی کنسول ندیدی !=)):))

عکس آواتار و امضات بهترین بازیهای عمرم بودن که انجام دادم.در ضمن دوتا 360 سه چراغ کردم.اما باید بدون جانب داری قبول کرد که PC خیلی خیلی فراتر از کنسولهاست.بهت پیشنهاد میدم GTA all episode رو اول رو کنسول و بعد روی یک Pc high end انجام بده بعدش ببینم اینجوری میخندی یا گریه میکنی.

عکس آواتار و امضات بهترین بازیهای عمرم بودن که انجام دادم.در ضمن دوتا 360 سه چراغ کردم.اما باید بدون جانب داری قبول کرد که PC خیلی خیلی فراتر از کنسولهاست.بهت پیشنهاد میدم GTA all episode رو اول رو کنسول و بعد روی یک Pc high end انجام بده بعدش ببینم اینجوری میخندی یا گریه میکنی.
بحث مسخره ی آیا کنسول بهتر است یا PC دیگه واقعا" دمده شده ، جاشم تو تاپیک خودشه ... نه اینجا ... اما به عنوان حسن ختام بگم خودت داری جواب خودت رو میدی ؛ اون قسمتی که قرمز کردم منظورمه ...
هیچ کنسولبازی نمیگه گرافیک بازیها روی کنسولش به از PCـه...میگه بازیهایی که میآد واسش بهترن ... بیشترن ... بازی کردن با کنسول بیش تر از PC حال میده ...
همونطوری که میگی ، 2 تا از بازیهای عمرت کنسولین ، نه مخصوص PC ...
جواب میخوای بدی تو پروفایل ، خوشحال میشم ...

امروز که این خبرو خوندم یه خورده ناراحت شدم حالا تاخیرش هیچی اگه برا کرکش مشکلی نباشه باز هم می سوزیمو میسازیم ولی این ubi یک سیاست کثیف داره که با این تاخیر ها میخواد به این سیاست برسه و اونم بدست اوردن پوله :|
این پست را باید آب طلا بگیریم!یوبی سافت یه سیاست کثیف داره و انهم بدست اوردن پوله؟!مگه بقیه برای چی کار می کنند؟حرف هایی می زنید آدم خنده اش می گیره....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or