تاخیر دوباره برای Sniper : Ghost Warrior 2

P.s.Y.c.H.o

"You See, But You Do Not Observe"
کاربر فعال
sniper-ghost-warrior-2_09.jpg

شرکت City Interactive سازنده بازی Sniper : Ghost Warrior 2 ، برای بار چندم برای این بازی تاخیر در زمان عرضه اعلام نمود .

این بازی پیش از این دارای تاخیر های بسیاری بوده است از جمله در ابتدا از Aguest 2012 به Oct 2012 و از October به تاریخ 2013 Jan 13 افتاده بود .اما اینبار

گفته شده که تاریخ عرضه ی نهایی بازی می باشد.

شرکت Namco Bandai در صحبت هایی که با Videogamer داشت ضمن تایید این تاریخ تاخیر خورده ، اظهار نظر کرد که :

اگر قرار بود بازی را با همون تاریخ عرضه ی اولیه اش ، منتشر میشد ، واقعا دارای باگ ها و ایرادات بسیاری بود اما حالا زمان بسیار خوبی بدست آمد تا این بازی نیز

بصورت کامل و با نقوص کمتری _ به مراتب بهتر _ عرضه شود .

جدا از این مسئله ، واقعا جالب هست که تاریخ در نظر گرفته شده _ که به گفته آنها تاریخ عرضه ی قطعی بازی هست _ در ماهی عرضه میشود که ماه غول های سال 2013 نام دارد .

بازی هایی همچون Tomb Rider , God of War Acsension , Gears of War Judgment و چند عنوان بزرگ دیگر در این ماه عرضه می شوند.

بنابراین بازی Sniper : Ghost Warrior 2 در تاریخ 2013 March 12 برای پلتفرم های , PS3 , Xbox 360 , PC عرضه خواهد شد .

پ.ن : نسخه ی Wii U و PS Vita این بازی هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
مگه قراره رو wii u هم عرضه بشه؟؟ این بازی اول اولش قرار بود بشتر از یک سال پیش عرضه بشه که اون موقع هنوز خبری از Wii U نبود

بازی Sniper : Ghost Warrior 2 در تاریخ 2013 March 12 برای پلتفرم های Wii U , PS3 , Xbox 360 , PC عرضه خواهد شد .
از کسی که این تاپیک را زده وترجمه کرده باید پرسید

sniper-ghost-warrior-2_09.jpg

شرکت City Interactive سازنده بازی Sniper : Ghost Warrior 2 ، برای بار چندم برای این بازی تاخیر در زمان عرضه اعلام نمود .

این بازی پیش از این دارای تاخیر های بسیاری بوده است از جمله در ابتدا از Aguest 2012 به Oct 2012 و از October به تاریخ 2013 Jan 13 افتاده بود .اما اینبار

گفته شده که تاریخ عرضه ی نهایی بازی می باشد.

شرکت Namco Bandai در صحبت هایی که با Videogamer داشت ضمن تایید این تاریخ تاخیر خورده ، اظهار نظر کرد که :

اگر قرار بود بازی را با همون تاریخ عرضه ی اولیه اش ، منتشر میشد ، واقعا دارای باگ ها و ایرادات بسیاری بود اما حالا زمان بسیار خوبی بدست آمد تا این بازی نیز

بصورت کامل و با نقوص کمتری _ به مراتب بهتر _ عرضه شود .

جدا از این مسئله ، واقعا جالب هست که تاریخ در نظر گرفته شده _ که به گفته آنها تاریخ عرضه ی قطعی بازی هست _ در ماهی عرضه میشود که ماه غول های سال 2013 نام دارد .

بازی هایی همچون Tomb Rider , God of War Acsension , Gears of War Judgment و چند عنوان بزرگ دیگر در این ماه عرضه می شوند.

بازی Sniper : Ghost Warrior 2 در تاریخ 2013 March 12 برای پلتفرم های Wii U , PS3 , Xbox 360 , PC عرضه خواهد شد .

منبع

دوست عزیز اگر خبر براتون قابل فهم نیست و قبولش ندارید می تونید نیایید و بخونید :|

بجای این کارا یه سرچ می کردید بد نبود ، من خودمم اولش شک کردم که برای Wii U باشه یا نه ، که صفحه پیش هم یکی از بچه ها گفت :

اینا می خواستن رو wii u هم بازی رو پورت کنن مونده بودن چی کار کنن و چی بگن، که این طور شد و این تصمیم رو گرفتن

30238248466967750945.jpg

S:GW2

فکر نکنم دیگه از Wiki معتبر تر باشه ، اگر می خوای مطمئن شی می تونی برای GTA V رو هم ببینید که هنوز برای PC رو نزده :|

دوست عزیز اگر خبر براتون قابل فهم نیست و قبولش ندارید می تونید نیایید و بخونید :|

بجای این کارا یه سرچ می کردید بد نبود ، من خودمم اولش شک کردم که برای Wii U باشه یا نه ، که صفحه پیش هم یکی از بچه ها گفت :

30238248466967750945.jpg

S:GW2

فکر نکنم دیگه از Wiki معتبر تر باشه ، اگر می خوای مطمئن شی می تونی برای GTA V رو هم ببینید که هنوز برای PC رو نزده :|

دوست عزیز من با دشمنی ندارم که

معتبر از Wiki خود
http://www.sniperghostwarrior.com/

خبرنگار می تونه با اطلاعات خودش خبر رو تکمیل کنه. بعد هم نسخه Wii U خیلی وقت پیش ساختش تایید شد ولی تاریخ عرضه ای برایش مشخص نشد.ESRB بازی را برای Wii U رده بندی کرده است.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من با دشمنی ندارم که

معتبر از Wiki خود
http://www.sniperghostwarrior.com/

شما توی سایت NFS MW هم برید Wii U رو در بخش زیرین سایت که نوشته پلتفرم ها ، نمی بینید

چون فکر نکنم توی خود سایت بازی بنویسند و معمولا سایت Nintendo باید باشه ( قسمت Wii U )

Gameinformer هم برای Wii U رو نوشته بود

عذر می خوام اگر کمی تند برخورد کردم

خبرنگار می تونه با اطلاعات خودش خبر رو تکمیل کنه. بعد هم نسخه Wii U خیلی وقت پیش ساختش تایید شد ولی تاریخ عرضه ای برایش مشخص نشد

مهدی جان خیلی ممنون ، فکر کنم اولین کسی باشه توی ایران که تمام جیک و پوک Wii U رو بدونه

خبرش قبلا بود

بخاطر مشکلی که پیش اومده بود عذر می خوام

پست اول ویرایش شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or