تاخیر برای LittleBigPlanet و Killzone 2 تا پاییز 2008...!

rezaigi2004

کاربر سایت
فکر خوبی بود تا کنسول های جدید PS3 به خاطر عرضه KZ2 که قرار بود فبریه 2 ماه دیگه منتشر بشه فروش بره بعد تاخیر دو عنوان بزرگ رو اعلام کنن!

به نقل از سایت 1UP دو عنوان عظیم کنسول سونی PS3 یعنی LittleBigPlanet و Killzone 2 بین ماه های سپتامبر و اکتبر 2008 منتشر خواهد شد.

"Two PS3 biggies set for fall of 2008"

موفق باشید!

اين kill zone 2 که بايد تأخير میخورد ، انصافاً هوش مصنوعی خيلی پايين هست تو دموهای منتشر شده
مثلاً نمونه بارزش که تو يکی از دموها ديدم واقعاً تعجب کردم که چرا بايد اين بازی که اين همه دارن روش کار میکنن و از فيزيک و گرافيک خيلی خوبی برخورداره چرا هوش مصنوعی خوبی نداره
يجا تو يکی از دموها ديدم که بازيکن رفت يه بمب گزاشت روی در که مثلاً دره بشکنه و برن تو
تا بمبو رو در کار گزاشت بلافاصله خودش فرار کرد رفت يه جا که انفجار به خودش برخورد نکنه
ولی در کمال ناباوری من ديدم يکی از يارای خودی خوشحالو خندون رفته جلوی در واستاده ، جالبترش هم اينجاست وقتی که بمب ترکيد حتی ذره ای اسيب من نديدم که يارم ببينه
يکی 2 جای ديگه باز هوش مصنوعی مورد داشت ، اميد وارم تا روز ريليز بازی اينارو برطرف کنن

اين kill zone 2 که بايد تأخير میخورد ، انصافاً هوش مصنوعی خيلی پايين هست تو دموهای منتشر شده
مثلاً نمونه بارزش که تو يکی از دموها ديدم واقعاً تعجب کردم که چرا بايد اين بازی که اين همه دارن روش کار میکنن و از فيزيک و گرافيک خيلی خوبی برخورداره چرا هوش مصنوعی خوبی نداره
يجا تو يکی از دموها ديدم که بازيکن رفت يه بمب گزاشت روی در که مثلاً دره بشکنه و برن تو
تا بمبو رو در کار گزاشت بلافاصله خودش فرار کرد رفت يه جا که انفجار به خودش برخورد نکنه
ولی در کمال ناباوری من ديدم يکی از يارای خودی خوشحالو خندون رفته جلوی در واستاده ، جالبترش هم اينجاست وقتی که بمب ترکيد حتی ذره ای اسيب من نديدم که يارم ببينه
يکی 2 جای ديگه باز هوش مصنوعی مورد داشت ، اميد وارم تا روز ريليز بازی اينارو برطرف کنن
همه این حالت های "خوشحال" توی تریلر همه بازی ها میشه دید...چون اصولا تریلر رو روی پایین ترین حالت هوش مصنوعی اجرا میکنن ;)

آخرین ویرایش:

اون دمو کلا مشکلات هوش مصنوعی داشت و سازندهاش هم گفته بودن، احتمالا تا اون موقع درستش می کنند، من که فکر می کنم بازی خوبی بشه. فقط مشکل فریم نداشته باشه خوبه.

حالا نصف اینائی که شاکی شدن بخاطر تاخیر، اصلا Ps3 ندارن

چون من عادت دارم که اول بازی های تاپ یه کنسول عرضه بشه و ببینم بازی های خوبی میشن یا نه
و بعد اون کنسولو میخرم نه اینکه کنسولو بخرم بزارم تو ویترین و به امید روزی باشم که بازی هاش ریلیز بشن
همه این حالت های "خوشحال" توی تریلر همه بازی ها میشه دید...چون اصولا تریلر رو روی پایین ترین حالت هوش مصنوعی اجرا میکنن

ولی این چیز هایی که جناب black roz گفت تریلر نبود و خود گیم پلی بازی بود و hud هم توی صفحه اش دیده میشد

آخرین ویرایش:
خوب اینکه وضع نمیشه بیان بازی رو 1 سال تاخیر بندازن که بازی کاملی دست مردم بدن . که حالا این کار هم نمیکنن
سازندگان این بازی توش موندن نمیدونن چکار کنن هی میان عرضه بازی رو به تاخیر میندازن

آخه ديگه چه قدر تاخير .....كو تا پاييز سال بعد تا اون موقع كي مرده كي زندست.......مرديم بس كه منتظر Killzone 2 و Little Big Planet شديم..........تريلرهاي اين دو تا بازي كه خيلي جالب بود Killzone 2 كه حرف نداشت هم از نظر گرافيك و هم از نظر گيم پلي ولي حالا معلوم نيست ميخوان بعد از اين همه تاخير چه بلايي سر اين بازي بيارن..........:confused:

ولی این چیز هایی که جناب black roz گفت تریلر نبود و خود گیم پلی بازی بود و hud هم توی صفحه اش دیده میشد
تريلر مگه حتمآ بايد انيمشين باشه؟ ويدئوهاي گيم‌پلي بازي رو هم تريلر ميگن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or