تاخیر برای LittleBigPlanet و Killzone 2 تا پاییز 2008...!

rezaigi2004

کاربر سایت
فکر خوبی بود تا کنسول های جدید PS3 به خاطر عرضه KZ2 که قرار بود فبریه 2 ماه دیگه منتشر بشه فروش بره بعد تاخیر دو عنوان بزرگ رو اعلام کنن!

به نقل از سایت 1UP دو عنوان عظیم کنسول سونی PS3 یعنی LittleBigPlanet و Killzone 2 بین ماه های سپتامبر و اکتبر 2008 منتشر خواهد شد.

"Two PS3 biggies set for fall of 2008"

موفق باشید!

شد يه عنوان معروف ps3 تاخير نخوره نامردي هم نمي كنه يكدفه مي گه چيزي نيست يك سال تاخير:eek:
ظاهرا سوني نمي خواد خودي نشون بده تا بياد اين كارو بكنه فكر كنم پرونده ي اين نسل بسته شده:biggrin1:
البته سوني بايد به خاطر اين تاخيرش گرافيك بازي هم بالاتر ببره چون فكر كنم تا اون موقع ديگه گرافيكش عادي شده

شد يه عنوان معروف ps3 تاخير نخوره نامردي هم نمي كنه يكدفه مي گه چيزي نيست يك سال تاخير:eek:
ظاهرا سوني نمي خواد خودي نشون بده تا بياد اين كارو بكنه فكر كنم پرونده ي اين نسل بسته شده:biggrin1:
البته سوني بايد به خاطر اين تاخيرش گرافيك بازي هم بالاتر ببره چون فكر كنم تا اون موقع ديگه گرافيكش عادي شده
اره.دیگه پرونده نسل هم بستید و 360 شد پیروز جنگ.آدم خندش می گیره یه فکرهایی می کنید که واسه قرن 17 میلادی مناسب می باشد.
شد شماها یه تاپیک بیاد بالا off نذارید و پست اسپم ندید ؟ فکر کنم کارتون هست.

اره.دیگه پرونده نسل هم بستید و 360 شد پیروز جنگ.آدم خندش می گیره یه فکرهایی می کنید که واسه قرن 17 میلادی مناسب می باشد.
شد شماها یه تاپیک بیاد بالا off نذارید و پست اسپم ندید ؟ فکر کنم کارتون هست.

شد يه بارم تو بياي حرف حساب حاليت بشه الانم كه جواب نداري بگو اسپم. خنده. قرن 17 :laughing:
كي من گفتم 360 برنده شد:confused: از نظر من اگه بخواي وي برنده هست چيزه خيلي پيچيده اي هم نيست:-" مي خواي قبول نكني ديگه مشكل خودته:-"
تو هم برو اينقدر بخند تا سوني پيروز شه:laughing:

گندت بزنن:ranting:
این "سونی" اگه بخواد سالی یه بار بازی بده بیرون که دیگه هیچی...:frown:
باز بهتره یه بازی رو با تآخیر بده بیرون تا اینکه هول ( درست نوشتم ؟!! ) کنه و یه بازی ناقص منتشر کنه !

عجب پروژه ای شده این کیلزون 2 E3 2005 که اولین تریلر بازی رو نشون دادن کجا(اگرچه مال خود بازی نبود ولی بالاخره بازی رو معرفی کردن) اخر2008 کجا یه دفعه بزارن باسه PS4 بزنن :laughing:

عجب پروژه ای شده این کیلزون 2 E3 2005 که اولین تریلر بازی رو نشون دادن کجا(اگرچه مال خود بازی نبود ولی بالاخره بازی رو معرفی کردن) اخر2008 کجا یه دفعه بزارن باسه PS4 بزنن :laughing:
فقط امیدوارم مثل استالکر نشه;)

:eek:
بابا مي خواد بازي ها بدون نقص باشند
مي خواد تا عرضه اين بازي هاي معروف كنسول بيشتري فروش بره تا بازي ها هم بيشتر فروش كنند مثل كونامي كه mgs4 رو به همين 2 دليل به تاخير انداخت

استالکر هم همین قصد رو داشت ولی زیاد موفق نبود;) امیدوارم این باشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or