تاخير در انتشارUnreal Tournament 3 براي PS3 تا سال 2008

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از GameSpot.com:
ماه گذشته ي ميلادي آقاي Mark Rein رئيس استوديوي بازي سازي Epic( سازنده بازي )Unreal Tournament 3 اعلام كرد كه عرضه بازي Unreal Tournament 3 در ماه نوامبر براي PS3 و PC قطعي نخواهد بود. حال پس از گذشت يك ماه Midway (ناشر بازي) امروز اعلام كرد:" به دليل پيش آمدن مشكلاتي بين موتور Unreal3 و كنسول PS3 بازي Unreal Tournament 3 تا سال 2008 براي PS3 منتشر نخواهد شد."
البته‌ آقاي David Zucker قائم مقام شركت‌Midway اعلام كرده:" تاخير در نسخه PS3 بازي هيچ ربطي به نسخه PC بازي نداشته و نسخه PC كماكان در ماه نوامبر سال جاري منتشر خواهد شد."
در مورد نسخه X360 نيز گفته شده: " به زودي تاريخ انتشار دقيقي براي اين بازي در نظر گرفته خواهد شد." البته لازم به ذكر است كه همچنين گفته شده:" نسخه X360 به طور قطعي چند ماه پس از انتشار نسخه PS3 منتشر خواهد شد زيرا بازي يك عنوان Time Exclusive براي PS3 خواهد بود."
همچنين تاخير در انتشار نسخه PS3 بازي هاي Blacksite:Area 51 و Stranglehold نيز همان مشكل پيش آمده بين موتور Unreal 3 و PS3 اعلام شده ، مشكلي كه اكنون باعث تاخير در انتشار UT3 نيز شده است.

آخرین ویرایش:
شما چرا اين چيزا رو باور ميكنيد؟ راك استار دليلي نداره بياد به خاطر ورژن ps3 بازيش نسخه ي 360 رو هم به تعويق بندازه...اينا همه حرفه و حرف هم باد هوا....ميخوان يه جوري تنبلي و كارشكني خودشون رو در عرضه ي بازي ماستمال كنن ميبينن ديوار كوتاه تر از ps3 نيست ميگن ما با ps3 مشكل داريم....ا
بله شما درست میگی ، 85 درصد سازندگان تنبلی میکنند و اون 25 درصد هم که صداشون در نمیاد و بازیشون به تاخیر میخوره بازم تنبلی میکنند اصلا PS3 خداست بازی ساختن باهاش مثل چهار خط انگلیسی نوشتن یک دو سه گفتی تموم شد. اونی که سخته 360 !
حاج آقا این حرف شما وقتی درست که یک بازی یا دو بازی نهایتا سه بازی این مشکل داشته باشند نه از هر 4 بازی 3 تاشون این مشکل براشون پیش بیاد.
osos و xXx_Re4 همین‌طوری به مدت 3 روز از سایت اخراج شدن.
چه توهمی!
بعدش هم گیم اسپات کمی توهم انگیز صبحت نمیکنه؟
آخه توی خبر اومده که نسخه PC توی نوامبر عرضه میشه.
یعنی کماکان بازی در انحصار برادر PC هست.
حلا شما 360 باز ها و PS3 باز ها هی مهمات بخرید و باهم دیگه بجنگید.

مشکل

مطمئنا نگاهی دقیق به ساختار سل(پردازنده ی این کنسول ) نشون میده که ساخت بازی برای ps3 سخته
بازیسازان باید هم برای speها وهم برای PPe برنامه نویسی کنن
به همین علت هست که حتی بازی سازان فیرست پارتی که از زیر مجموعه های سونی هستن
همواره با مشکل مواجه شده به طوری که در زمان لانچ این کنسول از کمبود بازی رنج میبرد
همون طور که اسطوره ی برنامه نویسی وبازی ساز قدری مثل کارمک به این موضوع اشاره کرد

آخرین ویرایش:
مطمئنا نگاهی دقیق به ساختار سل(پردازنده ی این کنسول ) نشون میده که ساخت بازی برای ps3 سخته
بازیسازان باید هم برای speها وهم برای PPe برنامه نویسی کنن
به همین علت هست که حتی بازی سازان فیرست پارتی که از زیر مجموعه های سونی هستن
همواره با مشکل مواجه شده به طوری که در زمان لانچ این کنسول از کمبود بازی رنج میبرد
همون طور که اسطوره ی برنامه نویسی وبازی ساز قدری مثل کارمک به این موضوع اشاره کرد
من كجا گفتم بازي سازي براي ps3 آسونه كه مياي براي من از SPE و PPE حرف ميزني؟
حاج آقا این حرف شما وقتی درست که یک بازی یا دو بازی نهایتا سه بازی این مشکل داشته باشند نه از هر 4 بازی 3 تاشون این مشکل براشون پیش بیاد.
آخه مشتي اون بازيها فقط نسخه ي PS3شون تآخير خورد نه هم PS3 و هم 360 ...
بابا!
میدونی این بازی به این بزرگی زودتر بیاد یعنی چی؟! یعنی تایم اکسلوسیو!
این شرکت ها میرن پول میدن که اینکار رو بکنن همین جوری که نمیشه اینکار رو کرد!
در ضمن دیگه مشخص شده که بازی ساختن واسه ps3 سخته و خیلی از بازی ها به تاخیر خوردن ولی این رو نمیشد کاری کرد...
چرا همين جوري نميشه؟ بازي به فروش بره اول از همه پولش ميره تو جيب خودشون. بده زودتر پول بياد دستشون؟(از قديم گفتم پول , پول مياره! :cheesygri )
بازي ساختن براي پلي3 سخت هست و شايد بعضي بازيها به اين خاطر تآخير بخورن ولي اين مورد GTA IV اصلآ منطقي نيست كه به خاطر نسخه ي PS3 نسخه ي 360 هم تآخير بخوره.به نظر من كه موضوع يه چيز بوده و هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or