تاثیر install کردن بازی ها بر روی هارد x360

koorosh

کاربر سایت
سلام
همون جور که اطلاع دارین مایکروسافت در E3 امسال قابلیت install کردن بازی ها رو بر روی هارد x360 معرفی کرد حال به نقل از سایت gamespot مقدار تاثیر این install کاهش30% زمان لود ها خواهد بود زمان تقریبی لازم برای install هر بازی حدودا 10 دقیقه خواهد بود و دیگر نیازی به چرخش بازی در درون دستگاه نخواهد بود که این موضوع قطعا بر حرارت دستگاه و سروصدای ان تاثیر به سزای خواد داشت
لازم به ذکر است این قابلیت در پاییز امسال مورد دست رسی قرار خواهد گرفت
منبع
موفق باشید

راستشو بخوايد اگر يادتون هم باشه من قبلا با نصب بازي ها روي كنسول توي PS3 مخالف بودم و حالا هم مخالفم.
اسم اين ها كنسول هست نه كامپيوتر اگر قرار باشه مثل كامپيوتر بازي نصب كنيم ، به اينترنت وصل بشيم و هزار كار ديگه اصلا چرا ديگه كنسول؟
اين مزيت فقط يك فايده داره اونم اين كه شايد اين حالت رو توش بزارن يك بازي مثل FF XIII كه قرار مثلا روي سه ديسك عرضه بشه رو ديسك اول بزاري تو دستگاه دوتا ديسك ديگه رو بريزي تو هارد و وقتي كه مراحل ديسك اول تموم شد مابقي مراحل رواز روي هارد بري بدون عوض كردن ديسك و فقط ديسك اول توش باشه.
اميدوارم چنين امكاني وجود داشته باشه.

راستشو بخوايد اگر يادتون هم باشه من قبلا با نصب بازي ها روي كنسول توي PS3 مخالف بودم و حالا هم مخالفم.
اسم اين ها كنسول هست نه كامپيوتر اگر قرار باشه مثل كامپيوتر بازي نصب كنيم ، به اينترنت وصل بشيم و هزار كار ديگه اصلا چرا ديگه كنسول؟
اين مزيت فقط يك فايده داره اونم اين كه شايد اين حالت رو توش بزارن يك بازي مثل FF XIII كه قرار مثلا روي سه ديسك عرضه بشه رو ديسك اول بزاري تو دستگاه دوتا ديسك ديگه رو بريزي تو هارد و وقتي كه مراحل ديسك اول تموم شد مابقي مراحل رواز روي هارد بري بدون عوض كردن ديسك و فقط ديسك اول توش باشه.
اميدوارم چنين امكاني وجود داشته باشه.
من هم با شما موافقم اما شما ديگه داري خيلي سخت ميگيري.:biggrin1:شما اگه نميخواي روي هاردت بريزي به راحتي ميتوني با ديسك بازي كني اينكه كاري نداره!:biggrin1:

نوشته شده توسط Miesam
سلام کربلائی :دی.
برای بار هزارم این قابلیت Optional هست یعنی میتونی:

1.همون مقداری که سازنده تعیین کرده رو Instal کنی.
2. میتونی تمام و کمال بازی رو منتقل کنی رویHDD
3. میتونی اصلا این کار رو نکنی.

من هم با شما موافقم اما شما ديگه داري خيلي سخت ميگيري.:biggrin1:شما اگه نميخواي روي هاردت بريزي به راحتي ميتوني با ديسك بازي كني اينكه كاري نداره!:biggrin1:
سلام کربلائی :biggrin1:.
برای بار هزارم این قابلیت Optional هست یعنی میتونی:

2. میتونی تمام و کمال بازی رو منتقل کنی رویHDD
3. میتونی اصلا این کار رو نکنی.
من كه چيزي نگفتم. خودم هم از اين قابليت استفاده ميكنم.
فقط گفتم خواهشا اين قابليت رو حزء حسن هاي كنسول ها نداريد. چون اين قابليت يك حسن كه نيست هيچ يك ضعف بدون انكار هست. كنسولي كه كاربرش مجبور باشه براي صدا پيش از حد درايورش كه مخ آدم روميتركونه بايد صبر كنه بازي رو بريزه رو هاردش نميشه گفت با اين كار بهترين كنسول ميشه و هيچ مشكلي نخواهد داشت.

اين قابليت ها فقط براي اين كه ضعف كنسول پوشيده بشه در صورتي كه تو مغز من يكي يك چيزي رفته :

كنسول = بازي رو بزار تو دستگاه بدون حرف اضافي بازيت بكن نه صدا و ترس از سوختن نه معتلي براي ريختن روي هارد اونم به شيوه اجباري.

من كه چيزي نگفتم. خودم هم از اين قابليت استفاده ميكنم.
فقط گفتم خواهشا اين قابليت رو حزء حسن هاي كنسول ها نداريد. چون اين قابليت يك حسن كه نيست هيچ يك ضعف بدون انكار هست. كنسولي كه كاربرش مجبور باشه براي صدا پيش از حد درايورش كه مخ آدم روميتركونه بايد صبر كنه بازي رو بريزه رو هاردش نميشه گفت با اين كار بهترين كنسول ميشه و هيچ مشكلي نخواهد داشت.

اين قابليت ها فقط براي اين كه ضعف كنسول پوشيده بشه در صورتي كه تو مغز من يكي يك چيزي رفته :

كنسول = بازي رو بزار تو دستگاه بدون حرف اضافي بازيت بكن نه صدا و ترس از سوختن نه معتلي براي ريختن روي هارد اونم به شيوه اجباري.
قبلاً شنيده بودم يه سری هاردهای لپ تاپ هستند که به 360 وصل ميشند..کسی ميدونه چه مارکی و چه قيمتی هست؟

ببخشید آقا اشکان یعنی ما میتونیم بازی رو بریزیم تو هارد بعد هم بدون دیسک بازی کنیم؟یعنی نیازی به گذاشتن DVD تو درایو نیست؟

ببخشید آقا اشکان یعنی ما میتونیم بازی رو بریزیم تو هارد بعد هم بدون دیسک بازی کنیم؟یعنی نیازی به گذاشتن DVD تو درایو نیست؟
با اجازه ی اشکان:
نه برادر من شما باید بازی رو نصب کنی رو هارد و دیگه لازم هم نیست که بازی تو درایو بچرخه ولی برای این که معلوم بشه صد نفر از یه بازی استفاده نکردن و فقط یه دستگاه از بازی استفاده کنه باید دیسک تو دستگاه باشه;)

برای کسایی مثل ما تو ایران که هیچی صاحاب نداره این install کردن خیلی خیلی خوبه؛ حداقل خیال آدم از بابت لنز و درایو و ... راحت میشه یا حداقل خیلی دیرتر خراب میشه.

تو PS2 یادمه سر San Andreas اینقدر هی از روی دیسک لود میکرد که صداش "تق تق" ـش اعصاب رو میریخت به هم. آخر هم واسه من سر همین San Andreas خراب شد مجبور شدم عوضش کنم...

اینکه همه ی بازی ها و کل فضاشون هم نصب میشن عالیه ؛ فقط یه هارد با حجم زیاد میخواد که اون مدل های 60 گیگ فکر کنم کافی باشه!

پ.ن. پیش بینی بازار 360 در ایران (پاییز به بعد): قیمت Arcade سقوط میکنه (;))؛ در عوض الیت و 20 گیگ و 60 گیگ میرن هوا. هارد های جدا رو هم به قیمت خون پدرشون میفروشن...

آخه bigbox جان این پستت چه ربطی ذاشت.تا اونجایی که من پست های شما رو در تاپیک های E3 دیدم 5 تاش تعریف از 360 بود و اینکه هیچی کم نداره.-
-----------------------------------------------------------------
دوستان.فکر نکنم کار سختی برای هکرا باشه تا کاری بکنن که دیگه دیسک هم لازم نباشه.

وای که بد بخت شدم :(( وای که بی چاره شدم :((
من ارکید دارم :( پولمم که ته کشیده
حتماً دلیلی نداره که همه بازی ها رو نصب کنید که ! همونطور که فریدون و اشکان گفتند این قابلیت 100% اختیاری هست و هیچ دلیلی نداره که همه بازی رو نصب کنن ! ( مگه تا الان که نصب نمیکردید چه اتفاقی افتاده ؟ :دی )

یعنی مثل PS3 ؟ بازی تو درایو میچرخه ولی زمان های Load و ... کم میشه، درسته ؟
اگر اینطوری اختیاریش کرده MS، ممکن هست که پس از مدتی PS3 هم این کار رو بکنه و اختیاری بکنه نصب کردن رو تو بازیهاش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or