اخه اينجوري كنسول از قيافه ميفتهمنم امروز این کار رو کردم
صدای فنها رو هم که 12 ولت کرده بودم کمتر میکنه.
اون توریه زیر کنسول (عمودی) رو هم برداشتم

تا حالا Cooler براي 360 اومده هوا رو بده تو منظورم Fan نيست. ؟

از 3چراغ که بهتره .تازه ما که نمیخواهیم بفروشیمش که نگران خراب شدن بدنه اش باشیم . هر وقت هم خواستیم بفروشیمش,چه باک,چیزی که زیاده 360 سه چراغ قرمزیه که میشه از بدنه ی اونا استفاده کرد.:laughing:بیشتر کسایی که کنسولشون 3 چراغ قرمز داده در حالت افقی کنسول رو گذاشته بودن نه در حالت عمودی. حالا این فروشنده از کجا به این نتیجه رسیده من نمی دونم.بیشتر دستگاهایی که سه چراغ میدن علتش اینه که از زیر نمی تونه خوب هوا بکشه (در حالت
ایستاده).فروشگاهی که من ایکس باکسمو ازش گرفتم میگفت اونایی که فن زیر کونسولو خریدن
هیچکدوم سه چراغ ندادن.کنسول من نزدیک 10 ماهه داره کار میکنه هیچ ایرادی هم نداشته بدون فن اضافه.من بیشتر از 2 ساعت بازی نمی کنم.البته ببخشید ارتباطی به موضوع بحثتون نداشت.
تو اسم اونو دیگه کنسول میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:biggrin1:آقا كسي از شما نظر خواست؟؟
خوب هوش ما هم بخاطره اينكه 500 تومن به باد نره اين كارو ميكنيم!!!
راستي منم امروز اين كارو كردم و پشتشو بريدم!!!!
اينجوريم الاناصلا كنسول گرم هم نميشه
ضمنا در حالت عمودی کمتر از حالت افقی به لنز فشار میاره جاذبه!!!!!!!!بیشتر کسایی که کنسولشون 3 چراغ قرمز داده در حالت افقی کنسول رو گذاشته بودن نه در حالت عمودی. حالا این فروشنده از کجا به این نتیجه رسیده من نمی دونم.
بیشتر کسایی که کنسولشون 3 چراغ قرمز داده در حالت افقی کنسول رو گذاشته بودن نه در حالت عمودی. حالا این فروشنده از کجا به این نتیجه رسیده من نمی دونم.
سلام
منم پشتشو برداشتم .جدا کار راحت و موثری بود:laughing:
ضمنا فکر نمیکنم شکلشو خراب کنه (از اون فنهای زشت و گنده ای که پشتش میبندید که بهترهاز 3چراغ که بهتره .تازه ما که نمیخواهیم بفروشیمش که نگران خراب شدن بدنه اش باشیم . هر وقت هم خواستیم بفروشیمش,چه باک,چیزی که زیاده 360 سه چراغ قرمزیه که میشه از بدنه ی اونا استفاده کرد.:laughing:
پ.ن:اون سیمی رو که میبینید از کنار پورت usb دراومده ابداعیه خودمه که وصلش کردم به یه ترانس 6 تا 12 ولت متغیر با امپراژ 1000میلی امپر که به دلخواه خودم دور فنشو کم و زیاد میکنم.:cheesygri
کار تر و تمیزی شده ؟مگه نه؟:laughing:
پ.ن2دیگه خیلی نامرده اگه 3 چراغ قرمز بده:blushing:
لنز قطعه مکانیکی نیست که جاذبه بخواد بهش فشار بیاره! تکنولوژی الکترو اپتیک با الکترو مغنایس خیلی فرق داره!ضمنا در حالت عمودی کمتر از حالت افقی به لنز فشار میاره جاذبه!!!!!!!!
من کنسولم چندین ماه هست که ایستادس. (عمودی)اشکان جان الان تو کنسولت رو خوابیده گذاشتی یا ایستاده؟
شما هر شکلی می خوای بزار فقط دور کنسول باز باشه و در ضمن یه شکلی که انتخاب ی کنی بزار همیشه همون حالت باشه و اینطوری نباشه که یه روز افقی بزاری یه روز عمودی.یکی بیاد بگه اخر سر عمودی بهتره یا افقی؟
تو تاپیکش که یکی میگفت عمودی یکی دیگه میگفت افقی!اخر نفهمیدیم چه جوری بذاریمش؟