تابستان را با استیم شروع کنید

Breaking Rules

کاربر سایت
اگه طرفدار دو آتیشه PC هستید و میخواین عضوی از بزرگترین حامی PC یعنی Steam بشید بهتره همین امروز اقدام کنید
Steam از امروز تا 10th جولای تخفیف های روزانه و فوق العاده ای واسه تابستون داره

هر روز تعدادی بازی تخفیف میخورن که میتونید از اینجا ببینید هر شب ساعت 9:30 تخفیف های روزانه تموم میشه
اما تخفیف هایی که در کل این دوره قابل خرید هستن شامل دو گزینه میشه :
bs5hoaf3bgr1xga4niqs.png

fruil545gecn94vvd7lh.png

بهتره قدر این فرصت را بدونید کم پیش میاد مثلا 22 تا بازی بشه 29$

آخرین ویرایش:
شوخی میکنی:-o
الان دارم اتیش میگیرم که اینترنت درست و حسابی نداریم ای خدا چه غلطی کنم فقط 10 روز دیگه نههههههههه

ایران هستی داغی نمیفهمی برو کره جنوبی یا ایالات متحده امریکا تا بفهمی نت یعنی چی

از اینجا بکوبم برم کره یا امریکا تا از استیم دانلود کنم :))
اینجا ایرانه عزیزم نه ... میگی چیکار کنم که کشورم (کشورمون) تحریمه و یه نت درست حسابی ندارم(نداریم). دیگه عادت کردیم به این وضع و این سرعت های ذغالی . باید بسوزیم و بسازیم :)
ببینم شیطون نکنه رفتی کره یا امریکا؟ یه جوری میگی انگار فقط خودت میفهمی

من دانلود دارک سایدرز حدودأ 2 هفته طول کشید،همه اینا باهم.... کارم ساختس:d
lol =))
بابا مگه بیکاری دادا . برو 3 تومن بده خلاص کن خودتو دیگه چرا این همه زجر :d
خدا میدونه این THQ کالکشن چند گیگه :d

کامپیوتر ۲۴ ساعت روشنه، همینجوری هر چی‌ میاد میذاریم دانلود.
۱ نفر گرفتیم فقط داره واسه سلامتی کامپیوتر ما صلوات میفرسته:d:d

ولی‌ دوستان راست میگن ها،اون کارو هم می‌شه کرد!
به فکرم نرسیده بود..

حالا اینا همشونFULL PACK هستن؟single ندارن؟:-/

یه کار دیگه هم میشه کرد:
الان مثلا من Super Street Fighter IV رو خریدم. بعد حالا به جا اینکه بشینم 7 گیگ بازیو با این سرعت ذغالی دانلود کنم میام 2تومن میدم dvd بازیو میخرم بعد file های بازی رو کُپی میکنم توی folder استیم.بعد استیم فایلا رو چک میکنه و دیگه حـَلّه.

بعد حالا یه چیزی که هس:
این deal هایی که steam گذاشته همشون 1 روزس..بعد مثلا ما تا بیایم پول رو بریزیم واسه اون واسطه و بعد طرف حسابشو چک کنه و پرداخت کنه و اینا که دیگه 2 روز گذشته که :d مملکته داریم؟

آخرین ویرایش:
برای افرادی که دارن خودشون رو فدا می کنن!:دی استیم از این تخفیف ها زیاد میده.این تموم شه یکی دیگه شروع میشه. این موضوع از زمان راه اندازی این شبکه بوده و هست و واسه همین چیزاست که این همه طرفدار داره. بهرحال اینقدر ذوق زده نشید خبری نیست!:دی

برای افرادی که دارن خودشون رو فدا می کنن!:دی استیم از این تخفیف ها زیاد میده.این تموم شه یکی دیگه شروع میشه. این موضوع از زمان راه اندازی این شبکه بوده و هست و واسه همین چیزاست که این همه طرفدار داره. بهرحال اینقدر ذوق زده نشید خبری نیست!:دی

بعضی تخفیف ها سالی یک باره مثل همین پک های شرکت های بزرگ مثل THQ یا Squire Enix یا ... و همین طور بعضی از بازی های بزرگ مثل DOW R , MOH , THE Witcher TAoK(البته این بازی ها رو میزاره اما بعد از 9 یا 1 سال شایدم بیشتر).

بعد حالا یه چیزی که هس:
این deal هایی که steam گذاشته همشون 1 روزس..بعد مثلا ما تا بیایم پول رو بریزیم واسه اون واسطه و بعد طرف حسابشو چک کنه و پرداخت کنه و اینا که دیگه 2 روز گذشته که مملکته داریم؟

اون هایی که توی صفحه اول هستند( نوشته Today's Deal ) نه اونهایی که توی Special offer نوشته فقط یک روزه.
اگه سریع بجنبی(نزاری تا عصر) و پول رو کارت به کارت کنی اونها هم قبل از اینکه تموم بشه برات میخرن.

جدی؟ یعنی این پک های مثل THQ و Valve و ... چندین بار در سال گذاشته میشن؟ :mrgreen:

اینها تخفیف هاشون 90-80 درصدیه، بقیه حراج ها هم این جوریند؟ صنعت گیمینگ ورشکست نمیشه اگه این طور باشه؟ :mrgreen:

این تخفیف ها خیلی خوبن. از روز اول من دنبالش کردم و منتظرم تا بازی های مورد نظر بیاد. واقعا حراج خوبی گذاشته. استیم کلا همیشه این تخفیف ها و پیشنهاد های عالی رو داره ولی این حراج تابستونی خیلی وسیع تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or