بعد امتسو شیمومورا تنها کسی بود که تونست در حد اسم FF آهنگ بسازه. موسیقی بازی بی هیچ بحثی شاهکار مطلقه.
البته این حرف تو بازیسنتر ساخته شده، تو تکرارش نکن محمد
نومورا هیچ وقت کارگردان هیچ FF ـی نبوده، تنها پروژهای فرعی رو بهش دادن که گنده ترینش همین Versus بود که با تصمیم SE ازش گرفتن و تبدیل شد به XV.
نومورا اتفاقا کارگردان موفق ترین IP جدید SE بوده، یعنی KH و کارگردانی این بازی رو به عهده داشته، به همراه یه سری بازی دیگه مثل The World Ends With You و .... KHIII هم که به زودی میاد و میبینید چه بازی خفنی هست.
بعد کنکل شدن Versus در واقع FFVIIR تنها پروژه بزرگ از FF هست که کارگردانیش به عهده نومورا هست، و اینکه چرا خبری ازش نیست اصلا ربطی به نومورا نداره و در واقع ایراد از SE هست که بازی هارو زود معرفی میکنه. خود نومورا هم بارها گفته KHIII و FFVIIR خیلی زود معرفی شدن و به خواسته ایشون نبوده. شخصا فکر میکنم FFVIIR هم به عنوان لانچ PS5 میاد و کلا شیفت داده شده به نسل بعد، چون سال بعد قطعا PS5 میاد و در بهترین حالت اپیزود اول ریمیک میتونه کراس جن باشه. و این هم مسلما باز تصمیم ناشر هست و هر کسی که سر سوزنی از ساز و کار ناشرها خبر داشته باشه میدونه اینجور تصمیمات رو ناشر و مارکتینگ منیجرهاش میگیرن نه استدیو سازنده و کارگردان بازی.
در مورد کل سری FF و گند زدن تاباتا هم تا بحث میشه یه سری بی سواد پرت میان میگن های نومورا و .... در صورتی که همونطور که گفتم اتفاقا نومورا هیچ وقت کارگردان هیچ کدوم از FF های شماره دار و اصلی نبوده و آدم های اصلی FF که هم من و هم همه فن های سری قبولشون دارن، بعد ساکاگوچی خدابیامرز، کیتاسه، هاشیموتو و ایتو هستن. و متاسفانه از اون موقعی که عملا ایتو کنار رفت (گفته میشه شاید FF بعدی رو داره ایشون میسازه) و کیتاسه و هاشیموتو هم سمت مدیریتی پیدا کردن و از دل ساخت امدن بیرون عملا FF به قهقرا رفت و الان یه چیز بی هویت سردرگمه. من و خیلی های دیگه فکر میکردیم نومورا آدم جدید دنیای FF هست، چون از FFV تو تیم تولید بوده و جناب آمانو هم شخصا ایشون رو خیلی قبول داره. Versus هم نشون میداد تنها کسیه که میتونه FF رو در عین نگه داشتن المان اصلی مجموعه مدرن کنه که متاسفانه افتاد دست تابه تا و ایشون هم رید به همه چی رفت. حالا باید دید تو FFVIIR چیکار میکنه. حالا اپیزود اول بیاد میشه درست قضاوت کرد که خروجی ایشون چیه و بای فکت میگم FF مدرن واقعی رو تو ریمیک خواهیم دید. KHIII هم که قطعار شاهکار این نسل SE خواهد بود. بدون هیچ بحث و حرف و حدیثی.
چون دراپ کردی این حرفو میزنی، چون بد نبود، بلکه فاجعه مطلق بود. منحای داستان لت و پار شده Versus که عملا همه نکات خوبش رو حذف کردن، روایت ورای فاجعه بود. دقیقا چیزی که میگم ضعف تا به تا هست، بلد نیست درست داستان بگه. و گند زد به ایده هایی که همه رو عاشق خودش کرد، حتی هیترهای FF رو! یادت باشه تو همین فروم Versus تنها FF ـی بود که هم فن ها دوست داشتنش هم هیترهای FF میخواستن تجربه اش کنن، ببین چی بود که آریا هم میخواست به خاطر این PS3 بخره بزنتش
ولی نتیجه چیزی بود که حتی فن های درجه یکی مثل من به زود تمومش کردن.