تائید کاراکتر Vaan در Dissdia Duodecim: Final Fantasy

• Thread starter Thread starter T!tan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

T!tan

کاربر سایت
50473930287799504807.jpg

شماره این هفته مجله ی Jump در ژاپن اعلام کرده است که کاراکتر اصلی فاینال فانتزی 12 یعنی Vaan در بازی Dissdia Duodecim Final Fantasy حضور خواهد داشت.

هنوز اطلاعات زیادی از این کاراکتر داده نشده است، اما گفته شده است که ضربه مخصوص او در این بازی حرکت Mist Knack می باشد. لباس و تجهیزات او همانند شماره 12 فاینال فانتزی می باشد.

اطلاعات بیشتر هفته ی بعد منتشر خواهد شد.

هم اکنون کاراکترهای مشخص شده در Duodecim، علاوه بر کاراکترهایی که در Dissidia حضور داشتند، کاراکترهای جدیدی هم از جمله Kain از شماره چهارم بازی، Tifa در فاینال فانتزی هفتم و Lightning از فاینال فانتزی سیزده هم اضافه شده اند.

Dissidia Duodecim: Final Fantasy سال بعد برای PSP منتشر خواهد شد.

با تشکر از Andriasang

منبع

• Like
Reactions: Trunks
من که از FF XII زیاد راضی نبودم.(به تبع اون از این شخصیت خاطره ی خوبی نداریم :دی) البته شاید من اینطوری فکر میکنم.

اینا چقدر احمقن! تایید شدن Zack و Vincent به تنهایی میتونه فروش این بازی رو از الان تضمین کنه اما به جای انها میرن سراغ Vaan که اصولا ما از ان بدمون میاد!

ولی من بیشتر از همه دوست دارم کاپیتان Farrise رو دوباره ببینم! حاضرم همه چیزم رو بدم اما این کارکترم دوست داشتنی رو دوباره ببینم! آمانو من کجاست؟

من نه از FF XII خوشم اومد ، نه از Vaan ، این خبر تاثیری در روحیات من نداره ، جز اینکه مهر تاییدی بر احمق بودن اسکوئر بزنه !

Vincent عزیز رو ول میکنن مشتی تین ایجر رو ...
سکوت ، بهترین حرفه ...

فقط من توی دنیا از FFXII خوشم میاد و به FFX ترجیحش میدم.
شهرت و اعتقادات منحصر به فرد شما زبان زد خاص و عام هست !

FF XII یکی از بهترین های این سری بود و به مضخرفی مثل FF XIII می ارزه.
حالا بحث عوض نشه.
از نظر من اگر کاپیتان بش رو میاوردن خیلی بهتر از vaan بود.:d

XII بدترین شماره بین سری ها ( غیر از 11 و 14 ) بود تقریبا ! سگه این 13 به 12 می ارزید ! باز یه موضوعی چیزی داشت ... جز گیم پلی نسبتا خوب ، XII هیچی نداشت .

XII بدترین شماره بین سری ها ( غیر از 11 و 14 ) بود تقریبا ! سگه این 13 به 12 می ارزید ! باز یه موضوعی چیزی داشت ... جز گیم پلی نسبتا خوب ، XII هیچی نداشت .
تک تک کلمات تایید میشه ، کمی ماژور تر :دی
ضمن اینکه من گیم پلی FF 12 رو هم مضخرف ترین نسخه میدونم ...

سلام!
من تو FF هایی که بازی کردم فقط از Vaan و Tidus و Hope و Vincent خوشم میاد :دی سلیقه است دیگه :دی الان هم خیلی خوشحالم که Vaan واسه این بازی تایید شد. ایشالا PSP دوستم تا موقع عرضه بازی سالم بمونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or