تئوری خلق نکرومورف‌ها در Dead Space

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
6w5vv2c6die0ityyqc8s.jpg

تا چند هفته دیگر، با انتشار شماره دوم بازی Dead Space، یک بار دیگر به دنیای کابوس‌وار نکرومورف‌ها وارد می‌‌شوید. موجوداتی نفرت‌انگیز و سیری نا‌پذیر!
به مرور که در بازی پیشروی می‌کنید خواهید فهمید که این موجودات در اصل، انسان هستند. آن‌ها تحت تاثیر عفونتی قرار گرفته‌اند که بدنشان را تسخیر کرده و بدین صورت تغییر شکل داده‌اند.

و اما ایده نکرومورف‌ها از کجا نشات گرفت؟

تیم طراحی بازی عکس‌های بسیار زیادی از جراحی‌های پزشکی، کالبد‌شکافی و صحنه‌های تصادف جمع‌آوردی کرده و تحقیقات وسیعی بر روی بیماری‌های قارچی، انگلی و آناتومی و ساختار بدن انسان انجام داده است.

" ما به ساختار بدن انسان، استخوان بندی، رباط‌ها و مفصل‌ها و ارگان‌های بدن توجه خاصی داشتیم. تلاش ما این بود که ببینیم چطور آن‌ها را به اشکالی ترسناک تبدیل کنیم".

دشمنان ممکن است بال‌‌هایی شبیه به خفاش، بازوانی خرچنگ مانند و زائده‌های شاخک مانند داشته باشند ولی از طرف دیگر تمام این تغییرات بر اساس ساختار واقعی شکل انسان بوده و هیچ چیز به صورت تصادفی اضافه نشده است. حتی رنگ‌هایی که در بدن نکرومورف‌هاست بر اساس رنگ‌های طبیعی که در هنگام بیماری و عفونت و تصادف در بدن انسان پدیدار می‌شود، طراحی شده‌اند. مانند سبز زیتونی، اُخرایی، ارغوانی و سفید مات.

mc5cbzfg5t97eucjxxd.jpg
خلق یک Leaper

1- دست‌ها کشیده شده‌اند تا به مهمترین عضو برای حرکت تبدیل شوند. انگشتان توانایی گرفتن سطوح مختلف را دارا هستند.
2- عفونت باعث ایجاد شکافی در جمجمه Leaper شده است و دندان‌‌های بزرگ و ترسناکی در آرواره‌های او بوجود آورده است.
3- ستون فقرات و ماهیچه‌های پشت Leaper مستحکم‌تر شده اند تا با دیگر اعضای او مطابقت داشته باشند.
4- ماهیچه‌های پا و روده‌های Leaper با یکدیگر ترکیب شده و دمی شبیه به عقرب بوجود آورده‌اند که می‌تواند ضرباتی سوراخ‌کننده وارد کند.

rrgbl1osj3zrszwy5s6.jpg
خلق یک Puker

1- انگشتان Puker به چنگال‌هایی دراز تبدیل شده‌اند.
2- پاهای اولیه به هم پیچ خورده و رشته‌هایی از عصب و ماهیچه به سمت پایین رشد کرده‌اند و یک پای جدید را بوجود آورده‌اند.
3- ترشحات اسیدی و زرد رنگ صفرا در درون مری به حداکثر خود رسیده‌اند و باعث ایجاد تورم در شش‌ها شده‌اند. نام این نکرومورف‌ها نیز از روی همین خاصیت برداشت شده است( Puker: استفراغ کننده).
4- اسیدی که از دهان Puker بیرون می‌ریزد بر روی تمام بدن او تاثیر گذاشته است. آرواره و بالا تنه او متلاشی شده و پس از کمی تمام بدن او به تکه گوشتی لزج تبدیل می‌شود.

پایان

rrgbl1osj3zrszwy5s6.jpg
خلق یک Puker

1- انگشتان Puker به چنگال‌هایی دراز تبدیل شده‌اند.
2- پاهای اولیه به هم پیچ خورده و رشته‌هایی از عصب و ماهیچه به سمت پایین رشد کرده‌اند و یک پای جدید را بوجود آورده‌اند.
3- ترشحات اسیدی و زرد رنگ صفرا در درون مری به حداکثر خود رسیده‌اند و باعث ایجاد تورم در شش‌ها شده‌اند. نام این نکرومورف‌ها نیز از روی همین خاصیت برداشت شده است( Puker: استفراغ کننده).
4- اسیدی که از دهان Puker بیرون می‌ریزد بر روی تمام بدن او تاثیر گذاشته است. آرواره و بالا تنه او متلاشی شده و پس از کمی تمام بدن او به تکه گوشتی لزج تبدیل می‌شود.

بسیار عالی،مخصوصا که من الان دارم ناهار میخورم،عمق فاجعه رو به طور کامل درک کردم.

خلق یک Leaper

1- دست‌ها کشیده شده‌اند تا به مهمترین عضو برای حرکت تبدیل شوند. انگشتان توانایی گرفتن سطوح مختلف را دارا هستند.
2- عفونت باعث ایجاد شکافی در جمجمه Leaper شده است و دندان‌‌های بزرگ و ترسناکی در آرواره‌های او بوجود آورده است.
3- ستون فقرات و ماهیچه‌های پشت Leaper مستحکم‌تر شده اند تا با دیگر اعضای او مطابقت داشته باشند.
4- ماهیچه‌های پا و روده‌های Leaper با یکدیگر ترکیب شده و دمی شبیه به عقرب بوجود آورده‌اند که می‌تواند ضرباتی سوراخ‌کننده وارد کند.
تنها جانوری که خیلی ازش متنفرم!حالا هم که آپگرید شده!

تیم طراحی بازی عکس‌های بسیار زیادی از جراحی‌های پزشکی، کالبد‌شکافی و صحنه‌های تصادف جمع‌آوردی کرده و تحقیقات وسیعی بر روی بیماری‌های قارچی، انگلی و آناتومی و ساختار بدن انسان انجام داده است.

" ما به ساختار بدن انسان، استخوان بندی، رباط‌ها و مفصل‌ها و ارگان‌های بدن توجه خاصی داشتیم. تلاش ما این بود که ببینیم چطور آن‌ها را به اشکالی ترسناک تبدیل کنیم".

دشمنان ممکن است بال‌‌هایی شبیه به خفاش، بازوانی خرچنگ مانند و زائده‌های شاخک مانند داشته باشند ولی از طرف دیگر تمام این تغییرات بر اساس ساختار واقعی شکل انسان بوده و هیچ چیز به صورت تصادفی اضافه نشده است. حتی رنگ‌هایی که در بدن نکرومورف‌هاست بر اساس رنگ‌های طبیعی که در هنگام بیماری و عفونت و تصادف در بدن انسان پدیدار می‌شود، طراحی شده‌اند. مانند سبز زیتونی، اُخرایی، ارغوانی و سفید مات.

واقعا معلومه که طراحان چه قدر برای خلق این موجودات وقت زیادی گذاشتن.همین باعث میشه ارزش کار بالا بره.فقط امیدوارم این مسئله فقط به این جا ختم نشه و بتونیم در بخش های دیگه هم شاهد این تلاش باشیم.

بسیار ممنون.

یکیشون یه شب به خوابتون بیاد اون وقت معلوم میشه ترسناکن یا نه! :biggrin1:
باو خوب ترسناک نیستن من تازه شب بازی می کردمش تو سکوت و تاریکی محض! بسی هم حال میداد ولی ترسناک نبودن با اون طرز راه رفتنشون:d

در حالت کلی میشه گفت ترسناک نیستن. تهوع آورند فقط یکبار بازی رو با ترینر رفتم تا از نزدیک اینا رو ببینم حالم داشت بهم میخورد !

وای ! dead space برای من خیلی ترسناک بود . مخصوصا جاهای غافلگیر کنندش . شب ها که بازی می کردم جاهایی رو که حدس میزدم قرار یهو بهم حمله کنند از مانیتور فاصله میگرفتم تا اگر حمله شد زیاد بهم شک وارد نشه :-o. این بازی اولین تجربه من با هدفون بود و همچنین صداهای بسیار دلهره آوری داشت

سلام
6w5vv2c6die0ityyqc8s.jpg

تا چند هفته دیگر، با انتشار شماره دوم بازی Dead Space، یک بار دیگر به دنیای کابوس‌وار نکرومورف‌ها وارد می‌‌شوید. موجوداتی نفرت‌انگیز و سیری نا‌پذیر!
به مرور که در بازی پیشروی می‌کنید خواهید فهمید که این موجودات در اصل، انسان هستند. آن‌ها تحت تاثیر عفونتی قرار گرفته‌اند که بدنشان را تسخیر کرده و بدین صورت تغییر شکل داده‌اند.
ممنون مطلبت عالی بود. اگه میشه منبع رو هم لطف کن.
تو شماره اول اتفاقا همین بحثها بین کاراکترا صورت میگیره و در اخر به این نتیجه میرسن که نمیشه اسم این اتفاق رو افونت گذاشت.در واقع اونا دیگه انسان نیستن بلکه نوع جدیدی از حیاتن یا به عبارتی همون بیگانه ها هستن.

در حالت کلی میشه گفت ترسناک نیستن. تهوع آورند فقط یکبار بازی رو با ترینر رفتم تا از نزدیک اینا رو ببینم حالم داشت بهم میخورد !
اواتار خودت که داغون تره:d

جاتون خالي تو قبلي يه تيكه انچنان از جام پريدم كه ماوس پريد از دستم :d
-------------------------
بله مرسي مطلب قشنگ بود
البته ميشد فهميد انسانن چون تو شماره قبلي يه چيزايي شبيه سفره ماهي بودن پرواز ميكردن رو جنازه ها و اونا رو انگولك ميكردن اينا نكرومرف ميشدن :d

خدا يا شماره دو بيات ديگه !!!

• Like
Reactions: GENE
مطلب جالبی بود ممنون
واقعا باید بهشون افرین گفت که اینقدر دقت به خرج میدن
من وقتی این بازی رو میکردم زیاد نترسیدم(نه اینکه اصلا نترسیده باشم)
کلا از بازی ترسناک نمیترسم
ولی از فیلم ترسناک به شدت میترسم
خودتون یک بار REC رو ببین متوجه منظورم میشین

جاتون خالی شماره یک رو نصب کردم بعد از نیم ساعت بازی کردن پاکش کردم ( گفتم با این شکی که وارد میکنه ناکام از دنیا میریم ) :d

ببینیم نسخه 2 چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or