تأخیر بازی‌های Starfield و Redfall تا 2023

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت بتسدا رسما اعلام کرد که عرضه بازی‌های Starfield و Redfall، تا نیمه اول سال 2023 به تعویق افتاده است. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
شرکت Bethesda

دقایقی پیش، شرکت Bethesda از تأخیر دو بازی موردانتظار خود خبر داد. این کمپانی با انتشار بیانیه‌ای کوتاه نوشت: «تیم‌های Arkane Austin (ردفال) و Bethesda Game Studios (استارفیلد) بلندپروازی‌های بزرگی برای بازی‌های خود دارند و ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که شما بهترین و پالیش‌شده‌ترین ورژن ممکن از این عناوین را دریافت خواهید کرد.

همچنین می‌خواهیم از شور و شوق همه شما برای بازی‌های Starfield و Redfall تشکر کنیم. این انرژی مثبت برای ما بسیار الهام‌بخش است و باعث می‌شود هر روز بابت آنچه که در حال خلق آن هستیم، هیجان‌زده باشیم.»

بتسدا همچنین در پایان اعلام کرد که به‌زودی نمایش مفصلی از گیم‌پلی هر دو عنوان را به‌نمایش خواهد گذاشت. مدتی پیش، تأیید شد که رویداد بزرگ Xbox و Bethesda در تاریخ 12 ژوئن (22 خرداد) برگزار می‌شود و به احتمال زیاد، در جریان این رویداد شاهد گیم‌پلی و اطلاعات جدید این دو عنوان از سوی بتسدا خواهیم بود.​

الان Xboxتا اخر سال خشکید بدون بازی واقعا مدیریت Xboxخیلی نیاز به تغیر داره

کنسول به این قدرتمندی ساخته ولی فکر بازی براش نبوده

دو سال گذشت تنها ۲بازی انحصاری که دوتاش کراس جن بودن دریغ از یه بازی نکست جن که برا خود سریز ساخته بشه
خدا کنه سال ۲۰۲۳مایکرو بازی های خوبی تدارک دیده باشه

من وقتی CrossFireX اومد گفتم سال ۲۰۲۲ سال چرت و پرتی هست برای ایکس باکس، یه بنده خدایی گفت سال ۲۰۲۲ تا آخر دسامبر ادامه داره.
بفرما اینم تا آخر دسامبر. موز میدن آخر دسامبر.
گفتم این بنده خدا فقط یک نفر می تونه باشه :D

233.jpg

آخرین ویرایش:
عملا تا اخر سال تنها بازی اکسکلوسیو اکس باکسی که برام جذابه Replaced, Somerville و همین استارفیلد بود.
اون دو تا هم تاخیر میخورن یحتمل.

الان چک کردم ببینم چه عنوانایی میاد امسال و ازونایی که قطعی ریلیز دارن فقط Xenoblade 3 و Soul Hackers 2 مهمه برام.
اوناییم که ریلیز ندارن بایونتا 3 , Metal Slug Tactics ,Monkey Island و TMNT عه.
چقدر سال بعد شلوغه....

• Like
Reactions: SHAYAN1999
اصلا کی گفته که استارفیلد قرار هست گوتی بشه؟ حالا امسال بیاد یا سال بعد یا هر موقع، رو چه معیاری همچین حسی بهتون دست داده که کیفیت بازی رو بردید تا سقف آسمون؟ :D
احتمالش هست واقعا ولی خب اصلش:

80b2febe7af2b92dd3e8565110d507e7.jpg

اصلا کی گفته که استارفیلد قرار هست گوتی بشه؟ حالا امسال بیاد یا سال بعد یا هر موقع، رو چه معیاری همچین حسی بهتون دست داده که کیفیت بازی رو بردید تا سقف آسمون؟ :D

بر اساس معیار کارنامه بتزدا:دی

اوکی بازی نمایشی نداشته، مشخص نیست چی ساختن، اما بازی بعدی بتزداعه. پر واضحه با یه RPG گردن کلفت طرفیم، و بخصوص کسایی که مثل من با تم سای فای های فضایی آینده نگر حال میکنن به شدت درگیرش خواهند شد. آیا همین نشانه ها برای ایمان آوردن کافی نیست؟:دی

من که شخصا خیلی منتظر استارفیلدم. برای من میتونه یکی از بهترین بازی های ممکن باشه، چون هم RPG خیلی دوست و هم سای فای فضایی. این تاخیر هم برای من یه نفر اصلا غافلگیر کننده نبود و کامل میدونستم تاخیر میخوره، فقط مساله این بود که کی اعلام میکنن و در البته عجله ای هم برای بازی کردنش ندارم. سال بعد یه چیز کامل تر و بهترو میریم:دی تازه شاید کشیدن بیرون کوتاه امدن از انحصار خارج شد، رو PS5 بازی کردیم:دی اصلا شاید سر عرضه همزمان رو PS5 تاخیر دادن:دی

در کل من تنها اعتراضی که به استارفیلد دارم اینه که گفتن داستان در 300 سال بعد اتفاق میفته و یعنی دوز فانتزیش مثل مس ایفکت نمیتونه خیلی بالا باشه و آدم فضایی ببینیم توش. یا بریم کل کهکشان رو بگردیم.

بر اساس معیار کارنامه بتزدا:دی

اوکی بازی نمایشی نداشته، مشخص نیست چی ساختن، اما بازی بعدی بتزداعه. پر واضحه با یه RPG گردن کلفت طرفیم، و بخصوص کسایی که مثل من با تم سای فای های فضایی آینده نگر حال میکنن به شدت درگیرش خواهند شد. آیا همین نشانه ها برای ایمان آوردن کافی نیست؟:دی

من که شخصا خیلی منتظر استارفیلدم. برای من میتونه یکی از بهترین بازی های ممکن باشه، چون هم RPG خیلی دوست و هم سای فای فضایی. این تاخیر هم برای من یه نفر اصلا غافلگیر کننده نبود و کامل میدونستم تاخیر میخوره، فقط مساله این بود که کی اعلام میکنن و در البته عجله ای هم برای بازی کردنش ندارم. سال بعد یه چیز کامل تر و بهترو میریم:دی تازه شاید کشیدن بیرون کوتاه امدن از انحصار خارج شد، رو PS5 بازی کردیم:دی اصلا شاید سر عرضه همزمان رو PS5 تاخیر دادن:دی

در کل من تنها اعتراضی که به استارفیلد دارم اینه که گفتن داستان در 300 سال بعد اتفاق میفته و یعنی دوز فانتزیش مثل مس ایفکت نمیتونه خیلی بالا باشه و آدم فضایی ببینیم توش. یا بریم کل کهکشان رو بگردیم.
اون کارنامه برا قدیم بود که نمره میدادن، الان نظام آموزشی عوض شده :دی من بهت قول میدم یک بازی معمولی خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or