بیوگرافی شخصیت های بازی Uncharted 2 : Among Thieves

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
Uncharted_2_Among_Thieves_by_De_monVarela-1.jpg

سلام
دیگه از تکرار مکررات خسته شدم ، از گفتن جمله ای که این چند روز خیلی تکرارش کردم ، از اینکه بگم کم کم داریم به زمان عرضه بازی Uncharted 2 نزدیک میشیم .
برای همین تصمیم گرفتم بیوگرافی شخصیت های بازی رو تقدیم همه منتظران ، عاشقان و دوستداران این بازی میکنم ، از صمیم قلب امیدوارم که مورد توجه تک تکتون قرار بگیره .
Uncharted 2 Among Thieves ادامه کنجکاوی های Nathan Drake است ، جوینده گنجی که همواره در معرض خطر قاچاقیان عتیقهجات و گنج ها بوده ، این بار نیز او در سرزمین های نپال به دنبال گنج های ناشناخته ای می رود که در پی آن دشمنان خطرناک تر از Nathan نیز رفته اند .
در این مقاله بیوگرافی هر چند مختصر از شخصیت های بازی رو تقدیمتون میکنم .
لازم به ذکر که Uncharted 2 : Among Thieves ساخته استدیو Naughty Dog است که نشر بازی بر عهده Sony Computer & Enterteinment خواهد بود .

uncharted-2-character-biographies
timthumb.php

• Nathan Drake

herorender_2.jpg

او به عنوان یک گنج یاب امروزی با انواع جویندگان گنج ، دزدان دریایی ، قاچاقچیان و یاغی ها مبارزه می کند .
این که او یک نسل از Sir Francis Drake ، جوینده و دریانورد در قرن 16 میلادی باشد یا نباشد دیگر مهم نیست ، چیزی که مهم است ، به دور از اصل و نصب او تخیل و توانایی های وصف ناپذیر وی در جستجو و کاوش است .
اگر چه او باهوش و تحصیل کرده است ، ناگهان خود را در میان افراد خطرناک که در بازار سیاه رفت و امد داشتند و سعی در فروش تابلو های گران قیمت دارند می یابد .
اینجاست که او درگیر عقل و غلاقه خویش می شود ، دل او که همواره بر کنجکاوی تاکید می کند و عقلی که برخورد با انسان های خطرناک را منع میکند .

• Elena Fisher

188px-Udf-ca-elena-fisher2.jpg

او همکار سابق Drake است ، از وقتی که در رشته خبرنگاری از دانشگاه فارق التحصیل شد ، همواره خود را در خطر و در جنگ با جویندگان گنج دیده است .
او هم به اندازه دریک سرسخت است و هم به اندازه او مصمم به کنجکاوی ، میتوان او را بزرگترین شانس و بزرگترین اشتباه Drake نامید .

• Chloe Frazer
837740-2mobn1v_large.jpg

او را میتوان همکار کنونی Drake نامید ، همکاری که با Drake رابطه عاشقانه نیز دارد . او به همان مقدار که جنگنده و سخت کوش است به همان مقدار زیباست . او در کار با تفنگ و جنگ تن به تن بسیار ماهر است ، Drake به او اعتماد زیادی دارد اما Chaloe دارای شخصیتی غیر قابل پیش بینیست .

• Harry Flynn

harryflyn500.jpg

دوست دیرینه Drake ، او نیز همراه با Drake به مبارزه در دنیای سیاه قاچاقچیان گنج میپردازد ، او نیز در جستوجوی گنج است ولی هرگز به اندازه او با جرئت نیست .
او هر گونه شغلی را که در آن سود خوبی باشید بدون در نظر گرفتن عواقب آن میپذیرد .

• Victor Sullivan

205176-characters_victor_sullivan_1__large.png

او شخصیتی فراتر از زندگیش دارد ، او نیز یار و همکار Drake در جستجوهای اوست و میتوان او را نزدیک به یه پدر دانست ، کسی که شخصیت پدرانه در او موج میزند .
او دریانورد ، جوینده گنج و ماجراجوست و درباره بازار غیر قانونی تجارت اشیای باستانی اطلاعات زیادی دارد .

• Zoran Lazarevic
zoramvislus3.jpg

او رهبر یک گروه شبه نظامیست ، رهبری که برای قتل ها و خرابکاری های که انجام داده معروف شده است ، گمان میشد او در یک بمب گذاری مرده است ولی او جان سالم به در برد و در Uncharted 2 یکی از اصلی ترین دشمنان Drake و دوستان وی خواهد بود ، فردی که کار را برای Drake بسیار سخت خواهد کرد .

• Karl Schäfer
karls5800c2.jpg

او تنها بازمانده از گروهی است که به قصد فتح بلندترین قله جهان ، یعنی هیمالیا به تبت سفر کردند ، او در تبت ماند و زندگی کرد به همین دلیل از تمام جزیات این سرزمین باخبر است .
او در ماجراجویی های Drake در نپال ، اطلاعات حساس و سرنوشت سازی را در اختیار Drake میگذارد .

• Tenzin
tenzensuc2.jpg

Tenzin در یک روستای دورافتاده در تبت با Drake آشنا می شود و از انجا سفر پر مخاطره وی با Drake آغاز میشود . اوفقط قادر به صحبت کردن زبان تبتی است به همین خاطر اغلب با زبان اشاره با هم ارتباط برقرار میکنند ، البته وی در طول سفر پر پیچ و خم خود با Drake و سایر همکاران وی انگلیسی رو دست و پا شکسته و با لهجه ای جالب می آموزد .
Tenzin را میتوان یکی از شخصیت هایی نامید که نزد Drake بسیار قابل اعتماد است .

آخرین ویرایش:
مرسی خیلی کامل بود:smile:
توی یکی از دموها Drake جان داشت با Chloe Frazer اختلاط لبانی:dمیکرد بعد یهو Elena Fisher میاد میبینه دعواشون میشه:d

هنوز اینکه چطور باهاش آشنا شده مشخص نیست :دی
با Chaloe هم درست صحبت کن ، جیگر بابایه :دی

چرا دیگه مشخص شده .این chaloe دوست دختر harry هستش بعد اینا با هم سه تایی قرار میزارند که دنبال اون fragment گمشده برند که حالا چه طوری وسط راه این chaloe امار ناتان را میگیره باید یه 10 12 روزه دیگه صبر کنیم :cheesygri
ولی خداییش اندام قشنگی داره

چرا دیگه مشخص شده .این chaloe دوست دختر harry هستش بعد اینا با هم سه تایی قرار میزارند که دنبال اون fragment گمشده برند که حالا چه طوری وسط راه این chaloe امار ناتان را میگیره باید یه 10 12 روزه دیگه صبر کنیم :cheesygri
ولی خداییش اندام قشنگی داره
اولا که Spoil نکنید ، من اینا رو میدونم ولی همون که چطور با هم آشنا میشن مهمه .
به چشم خواهری هم بهش نگاه کنید ، قاطی میکنم ها :دی

بچه ها با این خانوم بهتره شوخی نکنید چون یک لشکر پشت سرش هستند و همه هم از ایشون خوششون میاد:biggrin1: راستی ماکان بین Nathan و Elena که چیزی نبود جز یک نگاه تو سکانس آخر بازی که اون رو هم عمو Sullivan خراب کرد:biggrin1:

ولی آرش این کلویی بو میده! بوی خیانت میده!:biggrin1: از من میشنوی زیاد بهش دل نبند:biggrin1: میدون رو واسه بقیه خالی کن!:biggrin1:

راستی ماکان بین Nathan و Elena که چیزی نبود جز یک نگاه تو سکانس آخر بازی که اون رو هم عمو Sullivan خراب کرد

خوب برهان ان نگاه شروعی برای ... بود دیگه!! :biggrin1: دیگه ما که از وقایع بین U1 تا U2 خبر نداریم که ببینیم این دوتا ....! :biggrin1:

ولی در کل توی U2 بالاخره نیتان با النا خواهد بود، یعنی نظرم رو ان بالا گفتم! :biggrin1:

پ.ن: این نیتان حسابی اعصاب منو خورد کرده! چون من فمنیست هستم از این مرد های دو شلواره بدم میاد! :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or