بین مموری ریدرهای R4وDSTTوSupercard و غیره کدوم از نظر ساپورت بازی از همه بهتره ؟

• Thread starter Thread starter S@nic
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Cyclods features+Best Flashcard

سلام.

ایمان جان نمیدونی چرا این cyclods هینقدر گرونه؟
راستی دوستان الان چه فلشکارتهایی توی ایران هست؟

من رفتم چند تا از این فروم ها و سایت های اخبار DS رو نگاه کردم و فهمیدم چرا میگن cyclods بهترین فلش کارته (در مورد این که اصلاً بهترین فلش کارت وجود داره یا نه بعداً بحث می کنیم!)
cyclods تمامی قابلیت های m3 real رو داره مثل real time save و ظاهراً سرعتش هم خوبه. منوش یکم شبیه r4 اِ ولی خیلی از آر4 بهتره. m3 sakura firmware هم که الان پطرفدارترین فرمور برای دی اس شده روش اجرا میشه. البته نه به راحتی m3 real چون m3 real با همون کپی پیست فولدر سیستمش کار می کنه انگار نه انگار مال یه فلش کارت دیگه است.

تا اینجا همون امکانات m3 real اِ اما امتیازی که نسبت به بقیه فلش کارت ها داره اینه که توی فروم رسمی سایتش، می تونی بری با تیم سازنده اش صحبت کنی و ازشون بخوای که امکانات دلخواهت رو اضافه کنن و اونها هم همیشه آنلاین هستند و خواسته های مشتری هاشون رو توی آپدیت بعدی firmwareشون اضافه می کنن.
یعنی خدمات دهی اش خیلی بهتره و راحت میتونی با تیم سازنده اش صحبت کنی، ازشون سوال بپرسی، ازشون درخواست کنی و غیره. چیزی که هیچ فلش کارتی نداره.

قیمتش هم 10-15 دلار از بقیه فلش کارت ها گرونتره نه خیلی.

در مورد این که چه فلش کارت هایی تو ایران هست نمی دونم ولی فکر کنم به بعضی ها میشه سفارش داد که فلان کارت رو برات تهیه کنن.

دوست من,
بهترین فلش کارت وجود نداره, همونطور که گفتم هر فلش کارتی یه سری مزایا و معایب داره که با ترکیب اون با فاکتور هایی مثله قیمت و آسونی بدست آوردن جنس اصل, با هم تقریبا برابر میشن.

شما بر حسب فاکتور های ذکر شده, بررسی میکنی (یا میگی و ما برات بررسی میکنیم) و یه فلش کارت میخری.

درسته، ولی با بررسی این فاکتور ها با توجه به قیمت میشه گفت این فلش کارت که هم امکاناتش بهتره و هم قیمتش از اون یکی بهتره... یا مثلاً میشه گفت این فلش کارت یه امکانی داره که خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه و برا همین از اون یکی بهتره.
به هر حال اکثر فروم ها و انجمن های اینترنتی دی اس cyclods رو بهترین فلش کارت دونسته اند. همه جور امکاناتی داره دیگه!

cyclods یک امکان دیگه هم داره که slowmotion توی بازی هاست که مثل این که فلشکارت های دیگه نداره.

نه خیر M3 real، m3 sakura، itouch هم این امکان رو دارن.
می گم، تنها برتری مهمش همون ساپرتش اِ ( و این که زود به زود آپدیت میشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or