من میگم فقط DSTT چون میزانی که میتونی باهاش بازی کنی خیلی بیشر از R4 و Super Card هست از لحاظ زمانی و تایمی و از نظر اجرای بازی ها هم خیلی سر تر از این دوتا هست حالا بازهم این نظر من است..................
ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM 
منظورم نسخه بعد پچش بود...اتفاقا اون بازی فقط رو 3تا کارت همون اول کار میکرد که یکیش Supercard بود و رو DSTT هم کار نمیکرد, شخصا تست کردم.
در کل الان کارتها اونقدری باهم تفاوت ندارن که قبلا داشتن ولی در کل توصیه میکنم R4 نگیری که قلابی خیلی زیاد داره, سر DSTT گرفتن هم مواظب باشی که قلابیش گیرت نیاد.
قدم بعدی خریدن مموری خوبه که بهت Kingston 1gb Made in Japan رو پیشنهاد میکنم که سریعترین و بهترین مموری واسه فلش کارته. نکته: 2گیگ از 1گیگ کند تره!
بعد پچش که رو همه کارتا کار میکرد دیگه.
مساله بعدی اینه که فروشنده های DSTT تو ایران خیلی باحالن, قیمت این محصول تا 7دلار هم پایین اومده ولی هموز بعد از 6ماه قیمت های اینا دست نخورده. ایول داره بابا.
تمام كارت ها تمام بازي ها رو اجرا مي كنن. تنها وجه تمايزشون مصرف برق و خالي كردن باطري و يه سري پشتيباني هاي نرم افزاري و اينجور چيز هاست.
الان DSTT بهترين كارته. به خاطر مصرف برق كمتر و قابليت آپديت از طرف شركت سازنده.
اين جي تي اي همه رو به شك انداخته. اون اول كه بازي اومده بود هيچ كارتي نمي تونست اجراش به غير از چند تا كه اصلا تو بازار ايران نيست. بعد اومدن پچش كردن گفتن R4 مي تونه اجرا كنه. در صورتي كه همون بازي رو اگر رو dstt هم مي ذاشتي اجرا مي كرد. خود من همون بازي رو DSTT اجراش كردم.
هر چند وقت يك بار يه همچين مشكلاتي پيش مياد كه با آپديت هايي كه از طرف شركت هاي سازندشون ارائه ميشه تمام مشكلات حل خواهد شد.
R4 بین اینهایی که گفتی از همه بهتره اما اصلش دیگه گیر نمیاد تعطیل شده.
r4 سرعتش عالیه اما دیگه بهترین فلش کارت نیست.
DSTT ارزشش رو نداره هیچ امکانات خاصی نداره نسبت به فلش کارت های جدید.
SuperCard هم بهترین انتخاب نیست.
اگه میخوای فلش کارت بخری پیشنهاد می کنم بین m3real و cyclods یکی رو انتخاب کنی چون ممکنه پشیمون بشی. اگه خواستی بگیری حتماً یادآوری کن M3 REAL بگیری نه M3 SIMPLY یا بقیه m3 ها.
cyclods خیلی گرونه ولی میگن خیلی خفنه.
![]()
![]()