بیلیزارد و کنسل کردن Project Titan

Skychaser

The Betrayer
مدیر انجمن
اگر به خاطر داشته باشید در اواسط سال 2013 خبر ناراضی بودن بیلیزارد از پروژه جدیدشان یعنی Project Titan به گوش می رسید تا جایی که ساخت پروژه از سر گرفته شد. اما Mike Morhaime امروز در Polygon اعلام کرد که این پروژه به صورت رسمی کنسل شده است!

94b02aeacbcc5ced1.jpg

دلایل کنسل شدن این پروژه به صورت زیر شرح داده شده است.
- تیم سازنده قصد داشت تا MMO بسیار هیجان انگیز بعد از World of Warcraft به بازار ارائه کند، اما آنها نتوانستد به نتیجه مورد علاقه خودشان برسند.
- کریس متزن اعلام کرد که کنسل کردن پروژه همیشه مشقت بار خواهد بود اما کنسل کردن پروژها می تواند به کیفیت کمک کند.
- در حال حاضر بیلیزارد بر روی MMO دیگری کار نمی کند.
- Heartstone و Heroes of The Storm به بیلیزارد نشان داده اند که آنها نیازی به کار بر روی پروژه های بزرگ ندارند.

گرچه این بدان معنی نیست که تیم مربوطه مشغول به هیچ کاری نیست، چندین منبع به این اشاره کرده اند که تیم مربوطه مشغول به ساخت عنوانی جدید برای بیلیزارد است که با Codename جدید Prometheus به آن اشاره می شود. (خبر های مربوط به این عنوان کاملا غیر رسمی و تایید نشده هستند.)

منبع

هیچ وقت از خبر کنسل شدن پروژه ها خوشم نمی یاد به خصوص وقتی پای پروژه های AAA و استودیو های بزرگ در میون باشه اما ظاهرا اصلا پیشرفت پروژه خوب نبوده. یکی از دلایل دیگه این اتفاق هم ظاهرا این بوده:
The studio also doesn’t want to identify itself with “a particular genre” and be known theoretically as “an MMORPG company.”
ظاهرا بلیزارد سیاست جدیدی رو در پیش گرفته که امیدوارم به معرفی IP های جدیدی منتهی بشه و یا WC IV...:>

واقعیت اینه که الان mmo های خوب مثل gw2 یا wildstar و ... به بلوغ و تکامل فوق العاده ای رسیدن و اگر قرار باشه عنوان جدیدی بیاد که بتونه رقابت کنه باید خیلی خلاقیت داشته باشه که چیز جدیدی ارایه بده حتی اگر شرکت بزرگی مثل بیلیزارد بخواد سازندش باشه که کار سختیه

واقعیت اینه که الان mmo های خوب مثل gw2 یا wildstar و ... به بلوغ و تکامل فوق العاده ای رسیدن و اگر قرار باشه عنوان جدیدی بیاد که بتونه رقابت کنه باید خیلی خلاقیت داشته باشه که چیز جدیدی ارایه بده حتی اگر شرکت بزرگی مثل بیلیزارد بخواد سازندش باشه که کار سختیه
از نظر من بیلیزارد برای MMO جدید باید با خودش رقابت کنه نه بازی های دیگه... همیشه اینجور وضعیت ها سخت تر هست. بیلیزارد با WoW یه سری استاندارد ها رو خلق کرده که تاپ کردنشون با تکنولوژی های و دانش امروزی که توی ژانر MMO وجود داره یه کم غیر منتظره به نظر می رسه.

از نظر من بیلیزارد برای MMO جدید باید با خودش رقابت کنه نه بازی های دیگه... همیشه اینجور وضعیت ها سخت تر هست. بیلیزارد با WoW یه سری استاندارد ها رو خلق کرده که تاپ کردنشون با تکنولوژی های و دانش امروزی که توی ژانر MMO وجود داره یه کم غیر منتظره به نظر می رسه.

البته فکر میکنم تمرکز روی WoW هم میتونه یکی دیگه از دلایلش باشه. به هر حال User Base ی که WoW داره همیشه نمیمونه مگه اینکه کانتنت جدید بیاد. منطقی هم هست نمیشه از خیر چنین سرمایه بزرگی به راحتی گذشت

منم ۵ سال کوچکترین زحمتی واسه اون یکی MMO شرکت خودم نمیکشیدم ولی باز ملت بازیش میکردن عمرا نمیرفتم چیز دیگه ای بدم بیرون :d تا زمانی که WOW اینقد پلیر داره بلیزارد عمرا یه MMO درست و حسابی نمیده بیرون. فعلا همین پچای ۲ زاری MOP و ... رو میدن بیرون حسابی جیب طرفداراشونو خالی میکنن....

منم ۵ سال کوچکترین زحمتی واسه اون یکی MMO شرکت خودم نمیکشیدم ولی باز ملت بازیش میکردن عمرا نمیرفتم چیز دیگه ای بدم بیرون :d تا زمانی که WOW اینقد پلیر داره بلیزارد عمرا یه MMO درست و حسابی نمیده بیرون. فعلا همین پچای ۲ زاری MOP و ... رو میدن بیرون حسابی جیب طرفداراشونو خالی میکنن....
Obvious Troll is Obvious
پیشنهاد می‌کنم تاکتیک عوض کنی‌ :دی
===
البته این عظمت بلیز رو نشون میده که به گفته خودت می‌تونه بدون زحمت و با پچای ۲ زاری چندین میلیون پلیر رو جمع کنه دور خودش.:d

وقتی دوتا 2 به راحتی از دست شرکت بلیزارد رفت بیرون خیلی ضرر کردند ولی به نفع پلیر های خوره مثل من شد . در هر صورت بلیزارد پلیر های بلیزارد برای شیفت دادن گیمرها به گیم جدیدشون نیاز به خلاقیت دارند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or